Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شبکه خبری مشهور آمریکا به بررسی ابعاد مختلف افزایش فزاینده جرم در سطح شهرهای مختلف این کشور پرداخته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سی‌ان‌ان، این تنها ویروس کرونا و ناآرامی های اجتماعی و افزایش دمای هوا نیست که جامعه آمریکا را به شدت تحت تاثیر قرار داده است، بلکه جرائم خشونت آمیز نیز به طور فزاینده‌ای رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، تیراندازی و قتل که در مراحل اولیه قرنطینه با افت زیادی روبرو شده مجددا به شدت افزایش یافته است.

در نیویورک نرخ قتل در شش ماه نخست امسال 23 درصد نسبت به 2019 رشد داشته است. در شیکاگو نرخ قتل طی هفته آخر ژوئن و هفته نخست جولای نسبت به سال قبل 39 درصد افزایش یافت. نرخ قتل در لس آنجلس نیز طی دو ماه گذشته با رشد دو رقمی روبرو شده است.

کشته شدن نوزاد یک ساله در تیراندازی‌های نیویورککشته و زخمی شدن 4 نفر در تیراندازی واشنگتنکشته شدن 2 مأمور پلیس در تیراندازی‌های تگزاس

در آتلانتا، نیواورلانز و واشنگتن و سایر شهرهای آمریکا، کودکان نیز قربانی تیراندازی های مرگبار شده‌اند. روز یکشنبه در بروکلین یک کودک یک ساله هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد.

مخالفان جنبش اخیر قطع منابع مالی پلیس از جمله ترامپ معترضان حامی سیاهپوستان و ناآرامی های مدنی را عامل اصلی افزایش جرم خشونت آمیز در آمریکا می دانند. آنها بر این باورند که اتفاقات اخیر نمونه بارزی از این است که چرا شهرها نباید منابع مالی اداره های پلیس را قطع کنند. آنها خواستار افزایش بودجه اداره های پلیس در سراسر آمریکا هستند.

ولی در مقابل طرفداران قطع بودجه پلیس این طور استدلال می کنند که رویدادهای اخیر ثابت کرده است که آمریکا نیازی به پلیس بیشتر ندارد. آنها بر این باورند که اگر شهرهای مختلف آمریکا به ریشه های اصلی جرم و جنایت مثل فقر و نابرابری و بی عدالتی توجه کنند، دیگر نیازی به پلیس بیشتر نخواهد بود.

یک جرم شناس درباره علت اصلی افزایش مجدد جرم و جنایت در آمریکا می گوید: بی شک بخشی از علت اصلی این مساله، بازگشایی مجدد شهرها و از سرگیری فعالیت ها بوده است.

وی افزود: تحقیقات نشان می دهد نرخ قتل و کشتار در شهرهای آمریکا در ماه های مارس آوریل و می نسبت به سال قبل کاهش داشته است. تقریبا اطمینان داریم که تدابیر قرنطینه عامل مهمی در کاهش جرم و جنایت بوده است. من بر این باورم که اعتراضات اخیر موجب تشدید تنش بین پلیس و گروه های مختلف جمعیتی به خصوص رنگین پوستان شده است. زمانی که مردم به پلیس اعتماد نداشته باشند، در صورت وقوع جرم با آن تماس نخواهند گرفت یا با بازپرسان پلیس همکاری نمی کنند.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,1128/CT10 بیشتر بخوانید... شعله‌ور شدن اعتراضات در پنسیلوانیا به‌دنبال اقدامات خشونت‌آمیز پلیس آمریکا ادامه جنجال درباره استفاده پلیس آمریکا از تکنیک قراردادن زانو روی سر و گردن افراد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرم و جنایت نرخ قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟

علیرضا زالی، رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر را در کشور ناشی از سبک غیرصحیح زندگی افراد ذکر کرد که باعث افزایش بروز بیماری‌های غیرواگیر به خصوص سندرم متابولیک می‌شود.

به گفته وی، سندرم متابولیک شالوده بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر است و بر اساس آخرین پیمایش‌های صورت گرفته بخش زیادی از شهروندان تهرانی امروز به درجاتی از سندرم متابولیک (دیابت، فشارخون بالا، چاقی، افزایش وزن، تغذیه نامطلوب، چربی خون بالا) مبتلا هستند.

زالی، انجام فعالیت‌های ورزشی و فیزیکی منظم را یکی از معتبرترین و بهترین راهکارها برای کاهش عوارض و فاکتورهای خطر در سندروم متابولیک برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نظم، انسجام، استمرار، پیوستگی و ثبات فعالیت‌های فیزیکی را از اصول مهم در این خصوص ذکر کرد و افزود: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی برای کاهش عوامل خطر هر فرد حداقل باید پنج روز متوالی در هفته به ورزش منظم بپردازد.

وی، انجام فعالیت‌های ورزشی را از ضروریات اجتناب ناپذیر برای ارتقای سلامت به خصوص در افراد مسن عنوان کرد.

به گفته زالی، ورزش باعث افزایش کارآیی فیزیکی و ذهنی افراد می‌شود به ویژه برای دانشجویان گروه علوم پزشکی که دوران طولانی را برای تحصیل طی می‌کنند و ممکن است دچار خستگی ناشی از فعالیت‌های حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به مطالعات صورت گرفته خاطرنشان کرد: میان بسیاری از بیماری‌های فرسایشی و اضمحلالی جسمی و مغزی با انجام فعالیت‌های ورزشی ارتباط معکوس وجود دارد؛ به تازگی مشخص شده که انجام فعالیت‌های ورزشی منظم در میانسالی احتمال ابتلا به برخی بیماری‌ها نظیر پوکی استخوان، آرتروز پیشرونده، آلزایمر و…، را کاهش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • رشد چشمگیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • عامل تیراندازی در تور اطلاعاتی پلیس گلوگاه
  • یک افسر آمریکایی به ضرب گلوله کشته شد
  • تیراندازی پلیس برای دستگیری شرور موادفروش
  • حمله تند بشار اسد به آمریکا
  • افزایش چشمگیر مبادلات تجاری ریلی میان چین و اروپا طی سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴
  • اعتصاب سراسری در شهرهای مختلف کرانه باختری
  • چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟
  • افزایش چشمگیر قیمت بنزین در آلمان