Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@06:14:02 GMT

31 پروژه پژوهش و فناوری در سامانه ساتع به اتمام رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۰۲۴۵

31 پروژه پژوهش و فناوری در سامانه ساتع به اتمام رسید

31 پروژه پژوهش و فناوری در سال 1398 در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع ) خاتمه یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، پیام چینی‌فروشان در خصوص سامانه ساتع گفت: سامانه ساتع با هدف رفع نیازمندی‌ها و مشکلات فناورانه دستگاه‌های اجرایی کشور توسط توانمندی‌های پژوهش و فناوری موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کشور در دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری طراحی و راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول امور پژوهش  فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی عتف در ادامه افزود: این سامانه بستری جهت تبادل فناوری و تسهیل فرایند ارتباط میان عرضه‌کنندگان فناوری و متقاضیان آنهاست که باعث تغییر رویکرد فعالیت‌های علمی و پژوهشی کشور به مسئله محوری، ایجاد فضای مناسب برای شکل‌گیری اقتصاد دانش بنیان، انتقال نتایج دستاوردهای پژوهشی از مراکز علمی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان داخلی به صنایع کشور می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: علی‌رغم وجود موانع و چالش‌های متعدد، در سال 1398، مبلغ یک هزار و 400 میلیارد ریال به از سوی شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات دولتی به حساب خزانه‌داری کل کشور بابت اجرای قراردادهای ثبت شده در سامانه ساتع واریز گردید؛ که مبلغ 380 میلیارد ریال، بر اساس میزان پیشرفت پروژه‌ها، به آنها پرداخت شد. 

چینی‌فروشان در خصوص اجرای دقیق  فرایند ورود و ثبت از طرف شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات دولتی به سامانه ساتع  تاکید کرد و اظهار کرد: با توجه به نوپا بودن این سامانه و ناآشنایی بسیاری از مراکز علمی و پژوهشی با فرایند اجرایی سامانه، بسیاری از گزارش‌های پیشرفت با تأخیر از سوی مجریان پروژه‌ها جهت بررسی در سامانه به ثبت رسید که باعث به تعویق افتادن پرداخت‌ها شد،  همچنین فرایند طولانی ثبت و انعقاد قراردادها توسط دستگاه‌های اجرایی باعث شده بیشتر قراردادها در نیمه دوم سال منعقد شود.

مسئول امور پژوهش  فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی مشخصات پروژه های تبت شده در این سامانه گفت: بر اساس اطلاعات موجود در سامانه ساتع، حدود 100 پروژه به ثبت رسیده در سامانه دارای میزان پیشرفت بیشتر از 50 درصد بوده‌اند که از میان آنها 31 پروژه پژوهشی خاتمه یافته است. در مجموع 51 گزارش، 3 کتاب، 3 مقاله، 6 مورد توسعه فناوری و 4 مورد تغییر در فناوری‌های موجود از اجرای این پروژه‌ها حاصل شده است. از دیگر دستاوردهای این پروژه¬ها می‌توان تولید ماشین‌آلات، تجهیزات و نرم‌افزار یارانه‌ای اشاره کرد. 

وی میانگین کلی پیشرفت پروژه‌های ثبت شده در سامانه ساتع برابر 21 درصد اعلام کرد.

چینی فروشان در پایان ضمن تشکر از  شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات دولتی بابت ثبت به موقع و دقیق اطلاعات افزود : با توجه به تجربیات کسب شده طی 2 سال راهبری این سامانه توسط دبیرخانه شورای عالی عتف، همچنین همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانه‌داری کل کشور در طراحی سازوکارها برای تسهیل فرایندهای اجرایی شاهد دستاوردهای بهتری در سال 1399 خواهیم بود.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: سامانه ساتع چینی فروشان پژوهش تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی پژوهش و فناوری سامانه ساتع پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی

نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و ۲ این طرح موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 3 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و 2 این طرح موافقت کردند.

نمایندگان مجلس ماده یک این طرح را با 147 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع به تصویب رساندند.

بر اساس ماده یک این طرح؛ به منظور دستیابی به فناوری های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی و توسعه آن ها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تامین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می شود با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید محسن فخری زاده، تشکیل می گردد.

همچنین نمایندگان با ماده 2 این طرح با 147 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع موافقت کردند.

در ماده 2 این طرح آمده است: سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت موسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی