Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع پرداخت جریمه مالی یک آقازاده‌ معروف در حالی خبرساز شده است که این مجرم باید بالغ‌ بر 5.2 میلیون دلار پرداخت کند اما نه‌تنها تاکنون این جریمه پرداخت نشده بلکه با نزدیک شدن به پایان مدت‌ زمان حبس 5 ساله او، سؤالات مهمی در مورد نحوه و میزان پرداخت آن پیش آمده است.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی و قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پرونده جرائم یکی از آقازاده‌ها در حال خبرساز شدن دوباره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع پرداخت جریمه سنگین احکام این مجرم که بالغ‌بر چند میلیون  دلار می‌شود از زمان شروع حبس وی انجام‌ نشده و حالا با نزدیک شدن پایان مدت‌ زمان حبس 5 ساله و عدم پرداخت این مبلغ سؤالات مهمی در مورد نحوه و میزان پرداخت آن پیش آمده است.

گفته‌ شده است با توجه به این‌که جرائم نامبرده در سال 81 و 82 صورت گرفته و حکم صادره مربوط به سال 94 است باید مبالغ مربوط به رد مال و جریمه آن هم به نرخ ارز در آن سال‌ها پرداخت شود اما اکنون اختلاف چشمگیری میان قیمت نرخ دلار در سال 82 و نرخ امروز بازار ارز وجود دارد و اختلاف این دو رقم بالغ بر 110 میلیارد تومان می‌شود!

مبلغ جریمه چطور باید پرداخت شود؟

سؤالی که در حال حاضر مطرح می‌شود این است که مبلغ جریمه و رد مال به قیمت زمان پرداخت توسط متهم حساب می‌شود یا زمان ارتکاب جرم یا زمان صدور حکم آن؟

امیرحسین صفدری حقوقدان و پژوهشگر مسائل حقوقی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در پاسخ به این سؤال که نحوه پرداخت جریمه این آقازاده  چطور خواهد بود، گفت: برابر قانون آنچه در حکم قطعی عنوان می‌شود باید عیناً اجرا شود و اگر در حکم رد مال و جزای نقدی به میلیون دلار قید شده باشد، محکوم‌به باید این مبلغ را عیناً به‌صورت دلار به دادگاه پرداخت نماید.

وی افزود: این مورد هم صادق است که اگر در حکم دادگاه ریال آمده باشد بدون تغییر و به‌صورت ریال باید حکم اجرا شود و رد مال صورت پذیرد و باید دید در حکم چه مطلبی قیدشده است.

خیرالله لطفی کارشناس حقوق هم در گفتگو با خبرنگار حوزه قضایی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص نحوه پرداخت جرائم مالی احکام قضائی گفت: حکم صادره از دادگاه مانند یک سند رسمی و لازم‌الاجراست و هرچه در آن آمده باید عیناً اجرا شود.

وی افزود: مانند این‌که اگر کسی به کس دیگر طلا بدهد و حکم به رد طلا صادر شود، فارغ از افزایش یا کاهش قیمت طلا، باید عین ده گرم رد مال صورت بگیرد.

این کارشناس حقوق ادامه داد: پرداخت رد مال و جزای نقدی چیزی نیست که بتوان برای آن زمان خاصی را مثل پرداخت دیه تعیین کرد و محکوم‌به تا زمانی که در بازداشت است فرصت دارد رد مال و جزای نقدی را که در حکم صادره تعیین‌شده بپردازد.

به‌این‌ترتیب تنها راه پیش پای این آقازاده تمکین از حکم دادگاه و رد مال و جریمه مربوطه است بدون توجه به این‌که قیمت ارز امروز به چه میزان است.

انتهای پیام/4145/

منبع: آنا

کلیدواژه: دادگاه جریمه پرونده آقازاده ردمال پرداخت جریمه رد مال رد مال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات

امتداد - از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از ابتدای سال تا یکم اردیبهشت ماه ۳ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، ‌خدمات،‌تجهیزات صنعتی و سایر موارد تامین ارز از سوی بانک مرکزی انجام شد.

 
وی گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» ۱۵۵معادل  میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی در پایان گفت: طی ۱۸ مرحله حراج شمش طلا در مرکز بادله ارز و طلای ایران تاکنون ۲۴۶۱ کیلوگرم طلا به فروش رسیده است. همچنین ۱۹ مرحله حراج در روز ۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.   

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • وام ۲.۱ میلیارد دلاری کره جنوبی به اوکراین
  • کمک ۷۷.۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • کمک ۷۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • تامین ارز ۲.۸ میلیارد دلاری در نخستین ماه سال ۱۴۰۳