Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@14:49:08 GMT

«فاویپیراویر» داروی آنفلولانزاست نه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۱۶۴۹

دکتر ملک زاده، در ارتباط تلفنی با برنامه پیگیری شبکه خبر با بیان اینکه مطالعات دقیقی که هم در دنیا و ایران بر روی این دارو انجام شده، افزود: این دارو عمدتا برای استفاده آنفولانزا مورد تائید قرار گرفته است.   معاون پژوهشی وزارت بهداشت در ادامه گفت: از حدود دو ماه قبل یکی از شرکت‌های داروسازی داخلی موفق به تولید این دارو و ورود آن به بازار دارویی کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ملک زاده افزود: همه داروهایی که برای کووید ۱۹ و سایر بیماریهای مهم در داخل کشورساخته می شود در وهله اول به طور کامل بررسی و بعد از اطمینان کامل از موثر بودن آن دارو تجویز می شود.    دکتر ملک زاده گفت: در خصوص داروی«رمدسیویر» هم هنوز نتیجه قطعی برای اثر بخشی آن در درمان کرونا وجود ندارد.   ملک زاده افزود: مطالعات اثربخشی داروی رمدسیویر فقط برای بیمارانی که با افت اکسیژن درگیر بوده اند انجام شده است و نتایج قطعی در خصوص درمان کرونا با این دارو وجود ندارد.   معاون تحقیقات وزیر بهداشت گفت: داروی«فاویپیراویر» داخلی سازی شده و فقط برای درمان آنفولانزاست، اثربخشی «رمدسیویر» برای درمان کرونا اثبات نشده است.   دکتر ملک زاده با رد تاثیر داروی فاویپیراویر برای درمان کووید ۱۹، افزود: این دارو فقط برای درمان آنفلوآنزا کاربرد دارد.   معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: توان داروسازان ایرانی به حدی است که هر دارویی برای درمان بیماری‌ها در جهان ساخته شود، این ظرفیت وجود دارد که در کمترین زمان ممکن در ایران داخلی سازی شود.   * شبکه خبر       

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: برای درمان ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا -امید زحمتکش؛ روز گذشته معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، از ورود یک شرکت دانش‌بنیان دیگر به حوزه تولید فاکتور۸ و رفع انحصار تأمین این دارو و همچنین نزدیک شدن به خودکفایی در تولید خبر داد.

در این رابطه احمد قویدل، مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم  فناوری آنا، گفت: سال گذشته بدترین شرایط در دسترسی به دارو توسط بیماران هموفیلی به‌خصوص بیماران نیازمند فاکتور۸ بود، چراکه واردات این دارو ممنوع شد و تنها تولیدکننده داخلی داروی فاکتور ۸ به دلیل عدم تأمین به‌موقع ارز و مشکلات داخلی شرکت نتوانست نیاز بیماران را تولید کند، و بیماران هموفیلی بیش از ۹ ماه درگیر مشکلات جدی کمبود دارو بودند.

وی افزود: نسل جدید کودکانی که با روش تزریق دارو قبل از خونریزی برای سالم ماندن مفاصل بیمار در حال درمان بودند، باوجود کمبود‌های سال گذشته تمام زحمات آنها از بین رفت و دچار انواع عوارض این بیماری شدند.

انحصار برای یک شرکت عامل کمبود شد

قویدل علت تمامی این مشکلات را انحصار داروی بیماران هموفیلی برای یک شرکت دانست و ادامه داد: انحصار دارو بسیار ریسک بالایی دارد و می‌تواند امنیت دارویی کشور را تهدید و سلامت بیماران را به خطر بیندازد.


 وی افزود:  به‌تازگی یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید دارو فاکتور۸ بانام (کوآگیت) برای بیماران هموفیلی شده است و به‌عنوان منبع دوم تولید داروی فاکتور۸ در داخل کشور بخشی از مشکلات کمبود دارو را در داخل کشور مرتفع کرده است.


قویدل گفت: سازمان غذا و دارو برای تأمین داروی فاکتور۸ قول واردات ۱۰ الی ۱۵ درصد از نیاز بیماران را داده است تا در صورت نیاز کشور با مشکل حاد دارویی مواجه نشود.

وی ادامه داد: تولید دارو توسط این شرکت دانش‌بنیان و واردات فاکتور۸ امکان مقایسه اثرگذاری و پیشرفت و ارتقا کیفیت حاصل و همچنین منبعی برای شرایط کمبود در کشور حاصل شود تا شرایط دارویی به ثبات لازم برسد.

داروی موثر اما بدون بیمه

قویدل گفت: حدود ۱۰ سال است دارویی نوین برای بیماران هموفیلی تولیدشده است که ۲ سال پیش مقداری از آن برای تست اثربخشی وارد کشور شد که نتایج آن‌هم ازنظر اثرگذاری برای بیمار و هم صرفه اقتصادی برای دولت بسیار مطلوب بود.

مشاور مدیرعامل  کانون هموفیلی کشور بابیان اینکه تنها برای صد نفر از بیماران هموفیلی این دارو وارد کشور شده است، گفت: یکی از درخواست‌های بیماران هموفیلی تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است.

وی افزود: حداقل میزان دارو برای زنده ماندن بیماران هموفیلی عدد ۱ است و طبق ادعای وزارت بهداشت در حال حاضر میزان دسترسی بیماران هموفیلی کشور ۳.۲ است ولی، چون این عدد ثابت نیست و کمبود‌های مقطعی به وجود می‌آید سلامت بیماران به‌درستی حفظ نمی‌شود و اصطلاحاً دسترسی به دارو در کشور دائمی نیست.

فاکتور۸ خارجی، مطمئن‌تر است

قویدل در خصوص تفاوت داروی فاکتور۸ خارجی و نمونه‌های ایرانی آن گفت: اصلی‌ترین تفاوت نمونه داخلی و خارجی این دارو در کنترل کیفیت آن است چراکه دارو‌های خارجی دارای تأییدیه بین‌المللی هستند و، چون مسیر دریافت این تأییدیه‌ها بسیار دشوار و هزینه‌بر است شرکت‌های داخلی از آن صرف‌نظر می‌کنند. همچنین به دلیل آزمایش‌های جدی برای دریافت این تأییدیه‌ها اطمینان بیشتری نسبت به نمونه‌های خارجی داروی فاکتور۸ وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ولایی: هیچ دلیلی برای وجود داروی غیرمجاز در داروخانه‌ها قابل پذیرش نیست
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی
  • ارائه داروی "وارفارین" در سراسر استان مرکزی
  • منبع دوم داروی فاکتور۸ کشور با تولید یک شرکت دانش‌بنیان
  • رفع انحصار تأمین داروی فاکتور ۸
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش