Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت SMIC به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه در کشور چین موفق به فروش ۶.۶ میلیارد دلاری سهام خود شده و این مقدار، حدود دو برابر بیشتر از هدف‌گذاری اولیه این شرکت است. فروش سهام SMIC در حالی اتفاق افتاده که ارزش سهام این شرکت نیز به طور قابل توجهی افزایش داشته است. ارزش سهام این شرکت، افزایش ۲۶ درصدی در پنج روز گذشته و افزایش ۲۰۰ درصدی در سال جاری میلادی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند نقش موثری در برنامه‌ریزی چین جهت خودکفایی در تولید تراشه‌های لازم برای تولید محصولات الکترونیکی از سوی برندهای این کشور (نظیر هوآوی) خواهد داشت. از سوی دیگر، این تزریق سرمایه به SMIC کمک می‌کند تا با دست پر به رقابت با شرکت‌هایی رقیب نظیر TSMC بپردازد.

SMIC در مرحله اول، عرضه ۱۶۸۵۶۲۰۰۰۰ سهم را کلید زد و ارزش هر سهم، ۲۷.۴۶ یوآن اعلام شد. در صورت تقاضای قابل توجه، تعداد سهام عرضه شده می‌تواند فراتر از این عدد برود که در این حالت، SMIC می‌تواند تا ۷.۵۹ میلیارد دلار جذب سرمایه کند.

SMIC اعلام کرده که قصد دارد عضوی از انجمن نوآوری در علوم و فناوری چین یا همان STAR Board شود؛ انجمنی که توسط دومین اقتصاد بزرگ دنیا با هدف ایجاد محیطی مانند نزدک ایجاد شده تا شرکت‌های حوزه فناوری را گرد هم آورد.

پکن تمرکز روی حوزه فناوری را برای تولید نیمه‌هادی به عنوان برنامه‌ای به منظور افزایش تولید محصولاتی ارزشمند در دستورکار قرار داده است. طبق برنامه‌ریزی که چین انجام داده، تا ۷۰ درصد از نیمه‌هادی‌های مورد نیاز خود را تا سال ۲۰۲۵ میلادی، در داخل کشور تولید خواهد کرد. این دستاورد با تکیه بر سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری دولت روی این بخش از صنعت محقق می‌شود.

هوآوی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌ هوشمند که نقش کلیدی در صنایع ارتباطی و مخابراتی دارد، از مشتری‌های مهم SMIC به حساب می‌آید. اگرچه این شرکت بخش اعظمی از چیپ‌های مورد نیاز خود را از شرکت تایوانی TSMC تامین می‌کند، اما در خصوص چیپ‌های سطح پایین‌تر، به محصولات SMIC متکی است. با جذب سرمایه توسط SMIC به نظر می‌رسد حرکت هوآوی به سمت تراشه‌های تولیدی این شرکت، قوت خواهد گرفت. به این ترتیب، هوآوی می‌تواند در خصوص تراشه‌های لازم برای محصولات مختلف، وابستگی کم‌تری به شرکت‌های غیربومی داشته باشد.

تحلیل‌گران بسیاری معتقدند SMIC پتانسیل بالایی برای پیشرفت دارد. با این توضیحات، باید منتظر ماند و دید در چند سال آینده این شرکت چه روندی را در پیش خواهد گرفت و شرکت‌هایی نظیر هوآوی چگونه از فناوری و محصولات این شرکت بهره‌برداری خواهند کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری رضا عسگری سهام هوآوی فروش سهام SMIC گوشی هوشمند سند همکاری 25 ساله ایران و چین سوال از رئیس جمهور عیسی جعفری رضا عسگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است

عصر هوش مصنوعی به‌تازگی رونق پیدا کرده و برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان به‌دنبال مشارکت‌های جدید برای تقویت قابلیت‌های هوش مصنوعی خود هستند. سامسونگ به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین فروشندگان موبایل و یک تأمین‌کننده پیشرو در ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی، موقعیت بسیار خوبی در این زمینه دارد. به‌همین دلیل مایکروسافت ظاهراً قصد دارد همکاری سودمندی با این شرکت کره‌ای در زمینه هوش مصنوعی داشته باشد.

سامسونگ درحال‌حاضر با شرکت‌هایی مانند انویدیا در ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی آینده خود همکاری می‌کند. به‌نظر می‌رسد که مایکروسافت نیز به مشارکت با سامسونگ امیدوار است؛ این دو شرکت ظاهراً قصد دارند دراین‌باره یک جلسه سطح بالا با یکدیگر برگزار کنند.

براساس گزارش Kedglobal، «کونگ کی هیون»، رئیس کسب‌وکار نیمه‌هادی سامسونگ، به اجلاس MS CEO ۲۰۲۴ دعوت شده است. این اجلاس در ۱۴ مه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در ردموند، واشنگتن برگزار می‌شود.

دلایل مایکروسافت برای همکاری با سامسونگ در زمینه AI
«بیل گیتس»، بنیانگذار مایکروسافت و «ساتیا نادلا»، مدیر عامل این شرکت، جلساتی پشت در‌های بسته با رئیس بخش نیمه‌هادی سامسونگ خواهند داشت تا راه‌های همکاری جدیدی را در حوزه هوش مصنوعی پیدا کنند. طبق گزارش‌ها، مایکروسافت علاقه‌مند به بررسی فرصت‌های توسعه و عرضه مشترک تراشه‌های هوش مصنوعی با سامسونگ است.

علاوه‌براین، مایکروسافت احتمالاً درنظر دارد خدمات هوش مصنوعی خود را برای گوشی‌های سامسونگ عرضه کند. در هوش مصنوعی گلکسی، بسیاری از پردازش‌های سنگین توسط سرویس‌های گوگل انجام می‌شود؛ بنابراین احتمالاً مایکروسافت در این زمینه قصد رقابت با گوگل را دارد و می‌خواهد سرویس‌های هوش مصنوعی خود را با گلکسی AI ادغام کند.

علاوه‌بر سامسونگ، مایکروسافت از مدیران SK Hynix، LG Electronics و SK Telecom نیز برای این رویداد دعوت کرده است. کارشناسان بر این باورند که ردموندی‌ها به‌ندرت از مدیران شرکت‌های مستقر در کره جنوبی برای حضور در این جلسات دعوت می‌کند. بنابراین، مایروسافت عزمی جدی برای اتحاد با دیگر شرکت‌ها در زمینه هوش مصنوعی دارد.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • روش جدید تراشه‌ها در مغز؛ با فکر شما اشیا هدایت می‌شوند!
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • همه‌چیز درباره طرح کهربا؛ خرید از فاصله ۵سانتی‌متری
  • پشت پرده فروش سهام دیجیکالا؛ خستگی استارت‌آپی!