Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان استاندار سمنان از واحدهای صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ این استان صنعتی خواست: برای رونق کسب و کار و توسعه اقتصادی وارد بازار سرمایه شوند .

علیرضا آشناگر 25 تیرماه در آیین تجلیل از صنعتگران و معدن‌کاران استان که به مناسبت روز ملی صنعت و معدن در سالن یادگار امام(ره) استانداری سمنان اظهار کرد: صنعتگران و فعالان اقتصادی با وجود مشکلات عدیده‌ی موجود در بازار، به محدودیت‌های مالی دولت نیز توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه جهش تولید نیازمند تغییر نگرش است خاطرنشان کرد: این راهبرد دارای مولفه‌های مختلفی است و باید تمامی مدیران و تولیدکنندگان نسبت به این موضوع درک اصولی داشته باشند.

آشناگر با بیان اینکه باید تامین مالی واحدهای صنعتی با توجه به بازار سرمایه در دستور کار واحدهای صنعتی باشد اضافه کرد: در حال حاضر ۷۰۲ نماد صنعتی در بورس فعال است و بسیاری از واحدهای صنعتی استان از ظرفیت بازار سرمایه به خوبی استفاده می‌کنند.

استاندار سمنان با اشاره به نقش بی‌بدیل بازار سرمایه در رونق تولید تصریح کرد: بورس و بازار سرمایه ظرفیت بسیار خوبی است که باید از این ظرفیت نهایت بهره را برای توسعه اقتصاد برد.

این مقام ارشد اجرایی با بیان اینکه، اکنون ۹۰ درصد منابع تامین‌ مالی واحدهای صنعتی کشور بانک ها هستند، ادامه داد: باید این رویه اصلاح شود و تولید کنندگان نیز از ظرفیت بازار سرمایه استفاده کنند. از همین رو به واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ استان سمنان توصیه می‌کنیم که وارد بازار سرمایه شوند و از ظرفیت بورس برای توسعه اقتصادی بهره ببرند.

آشناگر از آمادگی استانداری برای همکاری با بخش خصوصی خبر داد و تصریح کرد: بخش خصوصی ایده‌های خود را به نماینده عالی دولت در استان سمنان انتقال داده ودولت را حامی خود بداند و یقین داشته باشد که متولیان امر تمام‌ قد برای گره گشایی از مشکلات بخش خصوصی تلاش می کنند.

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ با وجود مشکلات، فرصت تحول را نیز ایجاد می‌کند تصریح کرد ؛ دستگاه‌های نظارتی و اجرایی استان برای رفع مشکلات و روان سازی مقرارت برای جهش تولید تلاش می‌کنند.

استاندار سمنان ادامه داد: بسیاری از مشکلات بخش صنعت و تولید که در دیگر استان‌های کشور وجود دارد در سمنان وجود ندارد و دغدغه های این واحدها در قالب پیگیری‌های مستمر، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و دیدار با وزرا و مدیران کشوری پیگیری می شود.

آشناگر با بیان اینکه روان سازی مقررات برای بهبود کسب و کار مورد توجه دولت است اضافه کرد: نگرش مردم استان سمنان در جذب سرمایه گذار بی نظیر است و مسئولان برای حضور همه جانبه فعالان اقتصادی در عرصه صنعت و تولید آمادگی دارند.

 صنعتگران و رسالت تاریخی گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی کشور

استاندار سمنان با اشاره به تحریم های ظالمانه امریکا و تشدید آن در چند سال اخیر گفت: رسالت تاریخی گره گشایی از مشکلات اقتصادی کشور به دلیل فشارهای اقتصادی، تحریم‌های خارجی و شیوع کرونا ویروس این روزها بردوش تولیدکنندگان و صنعتگران است.

آشناگر افزود: شرایط کشور از نظر اقتصادی بسیار سخت است و این شرایط در وهله اول حاصل تحریم و فشارهای خارجی دشمن است. نقش آمریکا و دشمنان در مشکلات اقتصادی کشور را به هیچ عنوان نباید نادیده گرفت و تداوم تصمیم‌های نابخردانه آمریکا برای دشمنی علیه ملت ایران استمرار دارد.

فرماندهی ستاد اقتصادمقاومتی استان با بیان اینکه در شیوع کرونا ویروس باردیگر این کشور دشمنی خود را به ملت ایران نشان داد اظهار کرد: اواخر سال گذشته اقتصاد ایران تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفت که علاوه بر سلامت مردم ،مشکلات اقتصادی برای کشور ایجاد کرد.
آشناگر تصریح کرد: دولت به خوبی موج اول شیوع کرونا ویروس را کنترل کرد و امیدوارم با همراهی مردم روند کنترل و جلوگیری از شیوع این ویروس ادامه یابد.
اذعان استاندار به نقش کرونا در کاهش صادرات و واردات

آشناگر با بیان اینکه کرونا ویروس در کاهش صادرات و واردات کالا تاثیر قابل توجهی داشته است ادامه داد: این شرایط تنها مختص به کشور ایران نیست و بسیاری از کشورهای جهان تحت تاثیر دغدغه‌های اقتصادی و اجتماعی کرونا ویروس قرار گرفتند.
وی ادامه داد: کرونا ویروس در روند تولید کشور اختلال ایجاد کرد و در کنار آن محدودیت و تحریم‌های اقتصادی ، گرفتارهای بخش صنعت را بیشتر کرد.
وی با بیان اینکه، منابع درآمدی دولت به دلیل فشارهای خارجی و تحریم و شیوع کرونا ویروس به شدت کاهش پیدا کرده است، افزود: به دلیل مشکلات ایجاد شده، وصولی مالیاتی و بانکی در کشور با مشکلاتی مواجه شد.
استاندار سمنان با اشاره به لزوم رویکرد خلاقانه به تحریم‌ها و محدودیت‌ها، تصریح کرد: خلاقیت و ابتکار در شرایط سخت حاصل می‌شود و از واحدهای صنعتی توقع داریم که در این شرایط مجاهدت، تلاش و ابتکار در کار را فراموش نکنند.
استاندار سمنان افزود: اکنون رسالت تاریخی رفع مشکلات اقتصادی بر دوش بخش صنعت و تولید کشور است و دولت با تمام توان با بخش خصوصی هم اندیشی دارد و دستگاه‌های اجرایی گوش شنوا برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی باشند و در کنار آن فعالان اقتصادی هم در کنار دولت باشند.
عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با بیان اینکه باید نگاه تعاملی و همه جانبه بین دولت و بخش خصوصی حکم فرما باشد افزود: باید همکاری و درک متقابل بالایی بین دولت و فعالان اقتصادی وجود داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی بورس سمنان استاندار سمنان کروناویروس علیرضا آشناگر گره گشایی از مشکلات شیوع کرونا ویروس استاندار سمنان مشکلات اقتصادی فعالان اقتصادی واحدهای صنعتی رسالت تاریخی بازار سرمایه بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد

فرماندار ملایر گفت: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سلمان اسماعیلی امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امور گردشگری سبب رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی‎سازی امور می‌شود.

وی افزود: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد عرضه صنایع‌دستی ملایر خواهد بود که در کنار این اقدام تقویت آنلاین شاپ ها در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

اسماعیلی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت، سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی‌ورد به صورت رسمی باشیم.

معصوم علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این دیدار با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، تصریح کرد: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها داشته باشیم.

کد خبر 747110

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد