Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام با ابراز نگرانی استاندار از وضعیت ابتلا به کرونا در استان، گفت: نشست‌ها نباید بالا تر از ۱۰ نفر باشد و ادارات تا جایی که می‌توانند از طریق فضای مجازی برنامه‌های خود را دنبال کنند.

به گزارش ایسنا « قاسم سلیمانی دشتکی»  در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان از وضعیت کرونا در استان ابراز نگرانی و اظهار کرد: کرونا در استان یکه تازی می کند و امروز با ۷۶ مبتلا و ۶ فوتی داشتیم که  وضعیتی وحشتناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از برگزاری جلسات با جمعیت بالا، گفت: نشست‌ها نباید بالا تر از ۱۰ نفر باشد و ادارات تا جایی که می‌توانند از طریق فضای مجازی برنامه‌های خود را دنبال کنند.

استاندار ایلام به آخرین گزارش رسمی مرکز آمار ایران از وضعیت بیکاری در سه ماهه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: در این بازه زمانی استان ایلام با نرخ بیکاری ۶.۵ درصد ضمن اینکه رکورد پایین ترین نرخ بیکاری در استان شکسته شد، سومین استان برتر کشور در کاهش بیکاری نیز معرفی شده ایم ،اعتقاد دارم کماکان آمار بیکاری جوانان تحصیل کرده استان بالا است و در این راستا برنامه ریزی کرده ایم.

سلیمانی از ابلاغ تسهیلات توسعه روستایی خبر داد و گفت: اگرچه در این اعتبارات سهم ما نسبت به سال قبل ۵۰ درصد اعلام شده اما با توجه به کمک و مساعدت معاونت توسعه روستایی مناطق محروم ریاست جمهوری ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه مازاد بر سهم استان اضافه شده است.

وی در ادامه به تحرکات و فعالیت های ایجاد شده در بحث محرومیت زدایی استان اشاره کرد و گفت: کارهای بسیار خوبی در قالب قرارگاه سازندگی مناطق محروم استان، قرارگاه سازندگی سپاه، بسیج و دیگر ارگانها و نهادهای خدمات رسان در استان شروع شده تا جایی که امروز ایلام به یک کارگاه سازندگی مبدل شده است.

استاندار ایلام تصریح کرد: در این راستا تلاش‌هایی برای به کار گرفتن کمک بنیادها و نهادها و هلدینگ ها شروع کرده ایم و امیدواریم دستگاه های متولی پیگیر مذاکرات انجام شده باشند،

سلیمانی با تاکید بر اینکه هم اکنون فصل جذب اعتبارات ملی است،  گفت: مدیران موظف هستند هفتگی در مرکز به صورت  جدی پیگیر اعتبارات ملی در حوزه کاری خود باشند.

وی در ادامه با اشاره به کاهش بودجه مالی دستگاه ها، گفت: فروش اموال ادارات و سازمان‌ها برای جبران کسری بودجه می تواند موثر باشد و می توان برای جبران کسری بودجه پروژه های اقتصادی و ساختمانی و سایر کسورات و ... از فروش اموال مازاد استفاده کرد.

استاندار ایلام در پایان با تاکید بر این مهم که دستگاه های اجرایی دو هفته فرصت دارند برای مبادله موافقت نامه‌ها اقدام کنند، گفت: برای اولین بار ظرف دوسه سال اخیر حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بودجه به صورت نقدی بوده و حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد آن ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی استان ملزم هستند که در هفته آینده موافقت بودجه را با سازمان برنامه و بودجه انجام دهند.

لینک کوتاه: asriran.com/0035v5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایلام کرونا استاندار ایلام دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری صبح سه شنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن، سفر به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده دانست و گفت: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی ضمن بیان اینکه سفر اول آیت الله رییسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه و ۳۰۱ پروژه و بیش از ۶ هزار میلیارد مصوب است، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی هستند باید هر چه زودتر تکمیل شوند و این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده و به بهره‌برداری برسند.

هژبری با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آنها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهادکشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راه داری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم جهت پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 6086057

دیگر خبرها

  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است