Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: برای استفاده از ظرفیت موجود در دستگاه‌ها، در کارگروه استانی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری وظایف و ماموریت‌هایی تعریف کرده‌ایم و انتظار می‌رود که دستگاه‌های اجرایی نیز اساسی ورود کنند.

قاسم سواری سنگوری، در جلسه کارگروه استانی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری که امروز (۲۵ تیرماه) در اداره‌کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: ما واقعا شرایط سختی را گذراندیم تا اهمیت کارگروه آموزش را در سطح استان با همکاری همه دستگاه‌ها نشان دهیم و انتظار می‌رود که بتوانیم مسائل، چالش‌ها و مشکلاتی که پیش‌روی مسائل آموزشی - پژوهشی وجود دارند را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای استفاده از ظرفیت موجود در دستگاه‌های اجرایی، وظایف و ماموریت‌هایی تعریف کرده‌ایم و انتظار می‌رود که دستگاه‌ها اجرایی نیز به صورت اساسی ورود کنند.  

مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان در پایان نیز گفت: سال گذشته در کارگروه خواستیم که ساز و کاری تعریف کنند تا بر پروژه‌های ملی در سطح استان نظارت شود که متاسفانه در این خصوص پیشنهادی داده نشد.    

به گزارش ایسنا، همچنین علی حقیقی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: در سال گذشته عمده کاری که انجام شد، این بود که وظابف کمیته آموزش و پژوهش این کارگروه مشخص شد. همچنین بحث و تبادل نظری در خصوص مشکلات و چالش‌های استان در کارگروه انجام شد.

وی افزود: ما در استانی هستیم که دچار ابر چالش‌ها است. مشکلات استان به سادگی حل نمی‌شوند. بنابراین لزومی ندارد، هر سال محورهای کارگروه را تغییر دهیم. ما در استان صنعتی زندگی می‌کنیم و این صنایع برای ما فرصت هستند اما از طرفی معضلاتی مانند آلودگی‌های زیست محیطی را نیز دارند و ما باید با یک درصد از بودجه استانی، مشکلات را حل کنیم. باید کارگروه استانی آموزش، پژوهش، فنوری و نوآوری به سمت دستگاه‌هایی برود که بودجه ملی دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: ما باید سامانه‌ای در کارگروه داشته باشیم تا از موازی‌کاری پرهیز شود و همه فعالیت‌های پژوهشی در آن ثبت شده باشد.

 همچنین علی‌حسین صابری، مدیر بنیاد نخبگان خوزستان در پایان در خصوص بودجه  میلیاردی در نظر گرفته شده برای این کارگروه، اظهارکرد: این اعتبار جذب نشده و در نتیجه ظرفیت کافی برای جذب آن نیز به کار گرفته نشده است. وقتی یک مساله برای چند سال در اولویت کارگروه باشد، نشان‌دهنده این است که برای حل آن مشکل، هیچ اتفاقی نیفتاده است. بنابراین بهتر است برای اهداف و مسائل، هدفگذاری کلی و بازه زمانی خاص در نظر گرفته شود.

انتهای پیام     

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان پژوهش کارگروه استانی آموزش دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌سومین جلسه کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی با حضور معاون وزیر علوم در مازندران برگزار شد.

ایجاد کارگروه جدید درمدیریت برنامه ریزی ساماندهی رشته‌های مورد نیاز در آمایش سرزمینی و نیز ایجاد دانشگاه واحد و معین در مازندران در کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی از مصوبات این جلسه بود. 

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه و دولت سیزدهم ریل گذاری دانشگاه‌ها با رویکرد جدیدی برنامه ریزی و سیاست گذاری شده است، گفت: حکمرانی آموزشی بر پایه محور‌های دانش و اخلاق اصلاح و پایه گذاری شده است.

قاسم عمو عابدینی امروز در سومین نشست کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در مازندران، آمایش رشته‌ها، ماموریت گرایی، اجرای طرح تحول دولت سیزدهم و ساماندهی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی را از جمله مسئولیت‌های مهم این کارگروه عنوان کرد.

عمو عابدینی افزود: ماموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها، ساماندهی موسسات، کیفی‌گرایی مهارت‌افزایی و مدیریت منطقه‌ای، از اهداف و اولویت‌های طرح آمایش آموزش عالی است که به طور جد به دنبال اجرایی کردن آن هستیم.

معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات با بیان اینکه هدف اصلی طرح تحول آموزش عالی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ایجاد دانشگاه دانایی‌ محور است، خاطرنشان کرد: رشته‌های دانشگاهی باید دارای پیوست اشتغال باشند و وجود رشته‌های دانشگاهی بدون توجه به ظرفیت‌ها، نیاز‌ها و آمایش آموزش عالی، بر تعداد فارغ‌التحصیلان بیکار در کشور افزوده است.

عمو عابدینی با اشاره به اینکه در طرح تحول آموزش عالی نیز، بورسیه شغلی در صنایع بسیار مورد توجه قرار گرفته است، افزود: رییس جمهور نیز در شورای اشتغال مصوبه‌ای ابلاغ کرد که براساس آن، تمام صنایع و شرکت‌ها موظف به استفاده از کار ورزان هستند.

استاندار مازندران نیز در این جلسه؛ به میانگین ۴۰ درصدی نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در کشور اشاره کرد و افزود: بر این اساس نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در مازندران ۲۰ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

سیدمحمود حسینی پور  با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های دولتی در مازندران به هیچ عنوان مفید فایده نبوده است، خاطرنشان کرد: این امر باعث شد هم رتبه دانشگاه این استان در مقایسه با دانشگاه‌های ملی کاهش یابد و هم در مدیریت دانشگاه‌ها مشکلاتی دشته باشیم.

حسینی پور تصریح کرد: طرح در دست اقدام وزارت علوم با عنوان پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول راهی برای برون رفت از مشکلاتی است که دانشگاه‌ها اکنون با آن مواجه هستند.

استاندار مازندران با بیان اینکه در پیاده سازی طرح تحول نباید به دنبال گزینه‌های غیر کارشناسی باشیم، تاکید کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، توانمندسازی دانشگاه مازندران هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی در دستور کار قرار گیرد.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه در طرح تحول باید از خواسته‌های صنفی و بخشی پرهیز و به خواسته‌های ملی توجه شود، گفت: باز تعریف و ساماندهی رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز‌های توسعه‌ای مازندران باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • دستگاه‌ها نقش خود را در تحقق شعار سال تعریف کنند
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • گره‌گشایی ۱۶ بنگاه اقتصادی در کارگروه تسهیل فارس
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند