Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-20@01:52:10 GMT

صدور گواهی سلامت برای بهبودیافتگان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۲۵۹۸

صدور گواهی سلامت برای بهبودیافتگان کرونا

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل گفت: افراد مبتلا و مشکوک به کرونا که دوران نقاهت خود را سپری کرده‌اند، قبل از بازگشت به کار باید گواهی سلامت دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، قاسم رحیمی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمامی افرادی که به دلایلی همچون ابتلا به کرونا یا مشکوک به ابتلا به این ویروس در قرنطینه بوده و یا در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند، جهت بازگشت به کار باید گواهی سلامت دریافت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارزیابی تخصصی سلامت این افراد پس از گذراندن دوره درمان و نقاهت به دلیل اطمینان از پایان سرایت‌پذیری بیماری به دیگران، بررسی عوارض بیماری و کنترل شیوع بیماری در جامعه انجام می‌گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل بیان کرد: این تصمیمات براساس رفتار ویروس و سیر بیماری برای یکسان‌سازی روند بازگشت به کار بیماران اتخاذ شده است.

وی تشریح کرد: متخصصین طب کار، متخصصین عفونی، متخصصین داخلی، فوق تخصص ریه، پزشکان عمومی دارای مجوز انجام معاینات سلامت شغلی و پزشکان عمومی مراکز خدمات جامع سلامت منتخب، مجاز به بررسی بازگشت به کار شاغلین هستند.

رحیمی گفت: چنانچه بر اساس نتایج بررسی‌ها، مشخص شود بیمار در حال حاضر امکان بازگشت به کار را ندارد، زمان ارزیابی مجدد وی باید توسط پزشک تعیین شود.

-انتهای پیام/3463/666/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت اردبیل رفاه اجتماعی گواهی سلامت قاسم رحیمی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی اردبیل بازگشت به کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد فرزندی سالم از والدینی با بیماری ژنتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، متخصص ژنتیک پزشکی گفت: فرزند این زوج، دوسال پیش در سه ماهگی با علایم دیابت – دیسپلازی استخوانی چندگانه و نارسایی حاد کبدی فوت کرد.
دکتر پژومند افزود: پس از بررسی ژنتیکی والدین مشخص شد که فرزند فوت شده مبتلا به دو بیماری از سه بیماری ژنتیکی بصورت همزمان بوده است.
وی با بیان اینکه ممکن بود فرزند بعدی این زوج هم به طور همزمان به هر سه بیماری ژنی مبتلا شود افزود: این نخستین بار در ایران بود که برای جنین ۳ روزه‌ی حاصل از لقاح آزمایشگاهی به طور همزمان سه بیماری ژنتیکی بررسی و فرزند سالمی متولد شد.
به گفته او PGD یا تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی برای سه ژن بصورت همزمان یک پروژه بسیار پیچیده و زمان بر است که آزمایشگاه ژنتیک پزشکی مرکز درمان ناباروری شیراز با استفاده از دانش روز و تلاش کادر متخصص آزمایشگاه، پس از بررسی پیچیده ژنتیکی همه شش جنین "حاصل از لقاح آزمایشگاهی یک جنین سالم عاری از هر سه بیماری ژنتیکی مد نظرانتخاب شد.
پی جی دی یک روش با فناوری پیشرفته است و در مواردی که پدر و مادر هر دو ناقل یک بیماری ژنتیکی باشند این روش می‌تواند به آنها کمک کند تا فرزند سالم داشته باشند
دکتر پژومند با اشاره به اینکه ازهمان ابتدا فرزند سالم به مادر منتقل می‌شود افزود: پدر و مادر ناقل بیماری‌های ژنتیکی دیگر دغدغه‌ی ابتلای فرزندشان به بیماری ژنتیکی را نداشته باشند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولد فرزند سالم از والدینی با بیماری ژنتیکی + فیلم
  • تولد فرزندی سالم از والدینی با بیماری ژنتیک
  • این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین آ و بادیگارد قوی قلب شماست
  • صدور موافقت اصولی با اجرای ۲ طرح گردشگری در اردبیل
  • ۱۳۵۰ گواهی سلامت ورزشکاران در اردبیل صادر شده است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت در اردبیل
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد