Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه تن از اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در بازدید از بندر امام خمینی (ره)، آخرین وضعیت تخلیه و انبارش نهاده‌های دامی و کشاورزی را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندر امام خمینی(ره)، پیش از ظهر امروز اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با هدف بررسی آخرین وضعیت نهاده‌های کشاورزی از بندر امام خمینی(ره) بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز اوسطی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه بیشترین حجم واردات نهاده‌های دامی از بندر امام خمینی (ره) انجام می‌شود، اظهار کرد: تحولات اخیر در بازار مرغ و تخم‌ مرغ ناشی از کمبود این نهاده‌ها است، قصد داریم ضمن بررسی مشکلات و مسائل بر سر راه واردات، تخلیه و خروج نهاده‌های دامی و کشاورزی، راهکارهایی برای تسهیل و رفع آن و در نتیجه تعدیل قیمت‌ها در بازار و بهبود بازار مصرف پیدا کنیم.

وی افزود: سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در بندر امام خمینی(ره) در زمینه ایجاد ظرفیت‌های انبارش و نگهداری انجام شده است.

اوسطی جلب مشارکت بخش خصوصی در احداث صنایع تولیدی و انبارهای نگهداری کالا در این مجتمع بندری از جمله ظرفیت سازی‌های موفق و منحصر به فرد در سطح منطقه عنوان کرد و گفت: مجموعه این ظرفیت‌سازی‌ها به عنوان یک زیرساخت مطلوب در این شرایط کشور ضروری است.

به گزارش فارس، اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از خطوط تولید و مخازن و انبارهای نگهداری روغن خام خوراکی، کنجاله سویا و سایت‌های نگهداری کالاهای اساسی در دیگر نقاط این مجتمع بندری دیدن کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نهاده های دامی کمیسیون کشاورزی بندرامام خمینی بندر امام خمینی کمیسیون کشاورزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ به تذکر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی درباره تغییرات اعمال شده در جداول بودجه گفت: بخش دوم لایحه بودجه براساس بند «ب» ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد لذا کمیسیون تلفیق، صحن مجلس و حتی دولت نمی‌تواند احکام جدیدی را در جداول آورد.

وی اضافه کرد: براین اساس اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا ال پی جی در جداول لحاظ شده باشد به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد. مجددا می‌گویم که نمایندگان در پیشنهادات خود و کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی در صحن امکان طرح حکم جدید نیست اگر دولت هم در بخش دوم لایحه حکم جدیدی آورده باشد خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس شورای اسلامی براساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون شد و در اسفندماه ابلاغ شد، پس دولت و کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند و نمی‌توان آن را کم و زیاد کرد منتها جابجایی بین جداول امکان‌پذیر است.

قالیباف در واکنش به این موضوع که دولت تغییری در جداول برخلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی در بخش اول لایحه بودجه داشته است، تصریح کرد: شاید دولت جداول را براساس لایحه و نه مصوبات تنظیم کرده است که براین اساس اصلاحاتی در مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد که این کار را کمیسیون تلفیق انجام می‌دهد.

وی درباره روند بازار ارز هم اظهار کرد: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تاخیر افتاد حتما ما جلسه‌ای را هفته آینده برگزار خواهیم کرد.

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی در تذکر خود گفت: براساس اصلاحات آیین‌نامه قرار بود که بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع و مصارف و احکام، دولت جداول را مبتنی بر بخش اول ارائه دهد حال این‌که تفاوت زیادی بین اعداد و ارقام احکام با جداول وجود دارد.

وی ادامه داد: نمونه آن را می‌توان در موضوع فروش محصولات فرعی گاز اتان و گاز مایع دید. دولت در تبصره هشت این موضوع را به عنوان منابع قید کرده بود که ما در صحن علنی مجلس حذف کردیم، اما مجددا در جداول آمده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: درباره موضوع ارز هم قرار بود مجلس جلسه‌ای برگزار کند که به خاطر اتفاقات اخیر به عقب افتاد انتظار می‌رود جلسه فوق‌العاده‌ای تشکیل شود. ما نگران وضعیت بازار ارز هستیم.

وی بیان کرد: باید موضوع سیاست‌های ارزی تعیین تکلیف شود که چالشی برای سیاست‌های اقتصادی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اهدا بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی(ره)
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • اهدای بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی
  • درباره وضعیت بازار ارز، هفته‌ آینده حتما جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد
  • تهیه کولر برای مدارس شهر بندر امام خمینی (ره)
  • افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر امام خمینی
  • تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تلاطمات بازار ارز
  • قالیباف: وضعیت بازار ارز هفته آینده در مجلس بررسی می‌شود
  • هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند