Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@14:30:17 GMT

کشف یک میدان جدید نفت و گاز در پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۲۹۴۴

کشف یک میدان جدید نفت و گاز در پاکستان

یک شرکت نفتی پاکستان به نام MOL از کشف یک میدان بزرگ نفتی و گازی جدید در ایالت خیبر پختونخواه خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، شرکت MOL پاکستان از کشف یک میدان نفتی جدید در منطقه کوهاک ایالت خیبر پختونخواه خبر داد و مدعی شد،ین کشف می‌تواند قواعد بازی را تغییر داده و وابستگی پاکستان به واردات حامل‌های انرژی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بریسلاو گاسو، مدیر بخش اکتشاف و تولید شرکت MOL گفت: من با افتخار اعلام می‌کنم ما یک میدان جدید نفتی دیگر در پاکستان کشف کرده‌ایم که فرصت افزایش تولید نفت این کشور را فراهم خواهد کرد.

به گفته وی، کشف این میدان به نام مامیخل جنوبی یک به افزایش امنیت انرژی پاکستان و بالا رفتن توانایی این کشور در تولید بومی حامل‌های انرژی منجر شد.

MOL حدود 21 سال است که در پاکستان فعالیت داشته و تاکنون 13 میدان نفتی در این کشور اکتشاف کرده است.

آمارها حاکی از آن است که در ماه مارس سال 2020 تولید نفت پاکستان 85 هزار بشکه در روز بوده است و به خاطر پایین بودن میزان تولید این کشور مجبور است 80 درصد نیاز خود به حامل‌های انرژی از طریق واردات تامین کند.

پاکستان در زمینه تامین منابع گازی خود نیز شرایط مشابهی دارد و از 7 میلیارد فوت مکعب نیاز روزانه خود به گاز کمتر از 4 میلیارد متر مکعب در داخل این کشور تولید می‌شود.

بنا به اطلاعات ارائه شده از سوی اداره آمار پاکستان در 11 ماه نخست سال ماری 2020 این کشور حدود 10 میلیارد دلار حامل‌های انرژی داشته که معادل یک چهارم کل واردات این کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: پاکستان کشف نفت حامل های انرژی حامل های انرژی یک میدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، این اقدام ماه‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که سازمان تنظیم مقررات هسته‌ای ژاپن (NRA) به نیروگاه نیروگاه اتمی کاشیوازاکی - کاریوا «چراغ سبز» برای فعال سازی مجدد داد.

این سازمان همچنین مجوز شروع سوخت‌گیری را به کارخانه داده است. برای این منظور، TEPCO اکنون میله‌های سوخت را به راکتور شماره ۷ وارد می‌کند.

این در حالی است که این نیروگاه هنوز برای شروع تولید برق با موانع دیگری مانند بازرسی‌های ایمنی بیشتر و تایید فرماندار منطقه روبه روست که موانع ساده‌ای برای عبور نیستند.

گفتنی است نیروگاه اتمی کاشیوازاکی - کاریوا هنگام تلاش برای بازگرداندن عملیات در سال ۲۰۲۱ به دلیل نقض‌های امنیتی با مشکلاتی مواجه شد. این نیروگاه قبل از اینکه در سال ۲۰۱۲ از بین برود، دارای ظرفیت تولید برق ۸.۲ گیگاوات بود که به دلیل یک سری نقض پروتکل ایمنی شناسایی شده تعطیل شد.

این موارد شامل حفاظت ناکافی از مواد هسته‌ای و چند مورد دیگر بود. با این حال، این مسائل از آن زمان حل تا کنون شده است.

این نیروگاه در استان نیگاتا ژاپن در زمینی به مساحت ۴.۲ کیلومتر مربع، اولین بار در سال ۱۹۸۵ افتتاح شد و اولین راکتور پیشرفته آب جوش (ABWR) در جهان است. این تاسیسات دارای هفت رآکتور است که پنج رآکتور آن ۱.۱ گیگاوات ظرفیت دارند و دو راکتور باقی مانده می‌توانند هر کدام ۱۳۶۵ مگاوات برق تولید کنند.

این تاسیسات اتمی در طول عمر خود به دلیل مشکلات فنی و وقوع زلزله در منطقه، چندین بار تعطیلی جزئی و کامل را تجربه کرده است.

با این حال، پس از فاجعه فوکوشیما، نیروگاه برای مدت طولانی تعطیل شد.

آخرین بیداری نیروگاه، بخشی از جاه طلبی‌های ژاپن برای راه اندازی مجدد راکتور‌های هسته‌ای آفلاین برای تامین امنیت انرژی این کشور و همچنین تلاشی برای کمک به کاهش انتشار کربن آن است. بنابراین، انرژی هسته ای، ژاپن را قادر می‌سازد تا با توجه به منابع محدود و واردات حدود ۹۰ درصدی انرژی مصرفی اش، در زمینه انرژی خودکفا شود.

همین امر موجب شد، ژاپن تا پایان سال ۲۰۲۲ موضع خود را در برابر سیاست انرژی هسته‌ای تغییر دهد. افزایش اخیر در برخی از هزینه‌های انرژی، مانند قیمت گاز طبیعی مایع ((LNG، به تصمیم گیرندگان ژاپنی کمک کرد تا در مورد انرژی هسته‌ای تغییر مسیر دهند.

شرکت برق توکیو از دیروز (۱۵ آوریل) ارسال همایه سوخت (مجموعه‌ای از میله‌ها یا صفحه‌های سوخت) را به راکتور شماره ۷ آغاز و اعلام کرد قصد دارد ۸۷۲ همایه سوخت را از ذخایر نیروگاه وارد راکتور کند.

این فرآیند نسبتا زمان بر، حدود یک ماه و نیم طول می‌کشد. طی این مدت برای اطمینان از نصب صحیح میله‌ها بررسی‌های دقیقی صورت می‌گیرد. همچنین ضروری است از فعالیت درست سیستم خنک کننده هسته طبق طراحی، اطمینان حاصل شود.

به همین منظور، شرکت برق توکیو تعداد کارکنان شبانه روزی را نیز از هشت نفر فعلی به ۵۱ نفر افزایش داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • دانش‌بنیان‌های نفتی نقش موثری در دستیابی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی سال گذشته داشتند
  • هفت کشوری که تمام برق خود را از منابع تجدیدپذیر تولید می‌کنند
  • چرا سعودی‌ها بازیگردان بازار نفت جهان هستند؟/ سه «بزرگترین» نفتیِ دنیا در عربستان
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • الگوی حکمرانی تولید تدوین شود/ اگر به مردم میدان داده شود جهش تولید اتفاق می‌افتد
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود