Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی محمودی چالبطان درباره طرح انتقال آب کارون به فلات مرکزی ایران گفت: وقتی استانی مردم اش به آب شرب نیاز دارند و باغات‌اش به دلیل بی آبی خشک شده‌اند و اهالی مناطق مختلف آن هنوز برای آب آشامیدنی از چاه استفاده می‌کنند، تخصیص آب این استان به استان های همجوار امری نسنجیده و نامعقول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قانون اصل پنجاه حفاظت محیط زیست هر منطقه‌ای ابتدا باید برای استفاده از آب مناطق خودش رفع نیاز کند و بعد از آن می‌تواند آب مازاد بر نیازش را به مناطق دیگر تخصیص دهد.

خون کسی از ما رنگین‌تر نیست

وی افزود: وقتی منطقه‌ای صاحب آبی است که از منابع مرتفع و ملی همان منطقه سرچشمه می گیرد ابتدا باید مردم همان مناطق از لحاظ آب بی نیاز شوند و بعد به مناطق همجوار منتقل شود چرا که خون مردم فلات مرکزی از مردم چهار محال و بختیاری رنگین تر نیست.

اهالی شهرستان بروجن آب شرب ندارند

عضو شورای عالی استان‌ها عنوان کرد: در حال حاضر مردم شهرستان بروجن جدای از آب برای مصارف کشاورزی از کمبود آب شرب رنج می برند و به خصوص حالا که فصل تابستان است با مشکلات عدیده ای در زمینه کمبود آب دست به گریبانند و هنوز اقدامی جهت انتقال آب به بروجن انجام نشده است.

بسیاری از چشمه ها با انتقال آب خشک می شوند

محمودی چالبطان گفت: با انتقال آب از بهشت آباد چهارمحال و بختیاری به فلات مرکزی ایران با توجه به کارشناسی هایی که در این منطقه صورت گرفته بسیاری از چشمه های منطقه خشک می شوند. اگر این انتقال آب به استان های کویری برای رونق کشاورزی و صنایع آب بر است، آیا بهتر نیست از کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری حمایت کنند و به کشاورزی منطقه رونق بدهند به جای اینکه صدها کیلومتر آنطرف تر و با صرف هزینه‌های سنگین آب را منتقل کنند.

مردم استان چهارمحال و بختیاری به شدت نگرانند

وی اضافه کرد: موضوع انتقال آب از استان چهار محال بختیاری به فلات مرکزی ایران مردم این استان را به شدت نگران کرده است. بارها مکاتباتی با استاندار، شورا، امام جمعه و نمایندگان مجلس انجام شده و در حال حاضر با بروکراسی و نامه نگاری می‌خواهند از اجرای این طرح جلوگیری شود و اگر این انتقال انجام شود به یکی از معضلات اساسی کشور تبدیل خواهد شد.

گردوخاکی که از بی آبی به چشم ما خواهد رفت

نماینده چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استان‌ها بیان کرد: علاوه بر چهارمحال و بختیاری، استان خوزستان نیز به دلیل تغذیه رودخانه کارون از سرچشمه های آبی در استان چهار محال و بختیاری نیز با مشکل بی آبی روبرو می‌شود و هورهای استان با خشک شدن به کانون ریزگرد تبدیل شده که بازهم گرد و خاک اش علاوه بر خود استان در چشم مردم چندین استان همجوار منجمله چهار محال و بختیاری خواهد رفت.

قطع کردن شاهرگ حیاتی 2 استان برای فلات مرکزی

وی افزود: قرار نیست برای انتقال آب به فلات مرکزی ایران شاهرگ آبی و حیاتی دو استان چهارمحال و بختیاری و خوزستان را قطع کنند. با برداشت‌های بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی در استان با کمبود اینگونه آب‌های عمقی مواجه هستیم. در واقع سیستم آب آشامیدنی در استان باید به گونه ای باشد که از آب‌های جاری تامین شود.

محمودی چالبطان گفت: اکثر روستاهای استان با کم آبی مواجه اند و در فصل تابستان آب شرب‌شان جیره‌بندی می شود و بیشترین کم آبی ها در شهرستان های لردگان و بروجن را شاهد هستیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری رودخانه کارون فلات مرکزی ایران فلات مرکزی ایران چهارمحال و بختیاری محال و بختیاری استان چهار انتقال آب چهار محال استان ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها

مدیر کل منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت ضمن اشاره به اقدامات مناسب وزارت بهداشت ایران در زمینه‌های بهداشتی و درمانی، درباره وظایف سازمان جهانی بهداشت در قبال غزه گفت: از جمله اقدامات ما این است که با سایر کشورها و بیمارستان‌ها در ارتباط هستیم تا مجروحان را به آن‌ها انتقال دهیم و خدمات مناسبی را ارائه دهیم.

به گزارش ایسنا، حنان حسن بلخی_ مدیر کل منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت، در دیدار با دکتر بهرام عین اللهی-وزیر بهداشت کشورمان اظهار کرد: بسیار خرسندم که به عنوان نخستین مدیر منطقه شرق مدیترانه و به عنوان یک زن به ایران سفر کردم و شاهد اقدامات مناسب وزارت بهداشت بودم‌.

وی افزود: این باعث مباهات من است که به عنوان دبیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در محدوده شرق مدیترانه این احساس مسئولیت را داشتم که از کشورهای عضو که شامل ۲۲ کشور است همچون مراکش، افغانستان، سومالی، سودان و... بازدید کنم.

مدیر کل منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما به عنوان یک سازمان جهانی بر اساس آراء کشورهای عضو عمل می‌کنیم. سازمانی علم محور، پیشرو و راهور بخش سلامت در سازمان جهانی هستیم.

وی افزود: همانطور که وزیر بهداشت ایران نیز مطرح کردند برای من بازدید از کشورهای عضو اهمیت زیادی دارد تا بتوانم به‌صورت مستقیم شاهد پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و سلامت باشم و نسبت به چالش‌ها و موانع نیز آگاهی کامل پیدا کنم تا بتوانم شرایط همکاری میان کشورهای عضو را فراهم کنم.

حنان حسن بلخی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم پایه و توانایی‌های درمانی پیشرفت مناسبی داشته است. اما مهم‌ترین مسئله‌ای که در اصفهان جلب توجه کرد، تلفیق آموزش پزشکی و نظام ارائه خدمات در ذیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود. همچنین ایجاد دسترسی به مناطق دور افتاده و روستایی و همچنین همه استان‌های کشور از طریق نوآوری، برنامه سلامت خانواده و برنامه مدافعان سلامت بسیار مناسب و تاثیرگذار بودند.

وی افزود: امیدوارم سفرهای آتی را نیز به ایران داشته باشم تا شاهد رخداد اتفاقات مثبت در زمینه بهداشت و درمان و سلامت در جمهوری اسلامی ایران باشیم. بیماری هیچ مرزی نمی‌شناسد و باید برای تقویت سیستم سلامت تمام تلاش خود را به کار گیریم و در این راستا باید پیشرفت در زمینه سلامت در تمام کشورهای عضو رخ دهد.

مدیر کل منطقه شرق مدیترانه درباره نقش و تاثیرگذاری ایران در پیشرفت سلامت کشورهای دیگر نیز اظهار کرد: به عنوان کشورهای عضور، هر کشوری مسئولیت تقویت و خود مراقبتی در کشور خود را بر عهده دارد و صرف همین تقویت سیستم‌های کشور خودمان کمک شایانی به سلامت همگانی جهانی خواهد کرد؛ چراکه اگر یک بیماری واگیر در کشوری شیوع یابد به سایر مناطق نشر پیدا خواهد کرد و مشکل‌آفرین خواهد بود.

وی ادامه داد: آنچه که در سازمان جهانی بهداشت به عنوان اولین و مهم‌ترین موضوع در کشورهای عضو اهمیت دارد، حصول اطمینان از سلامت شهروندان خودشان است. همچنین کمک‌های علمی و نوآوری با شرکت‌ در برنامه‌های نوآوری و علمی سازمان جهانی بهداشت اهمیت بالایی دارد.

حنان حسن بلخی درباره مهم‌ترین وظیفه سازمان بهداشت جهانی برای کمک رسانی به غزه نیز اظهار کرد: فکر و دل ما با مردم غزه و شهدای غزه است. منطقه شرق خاورمیانه سازمان جهانی بهداشت ۲۲ عضو دارد که سرزمین‌های اشغالی فلسطین نیز یکی از اعضا هستند. ما در غزه و کرانه باختری به عنوان دفتر منطقه‌ای امرو حضور داریم و به عنوان سازمان جهانی برای حمایت از این منطقه تلاش خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: از جمله اقدامات ما این است که با سایر کشورها و بیمارستان‌ها در ارتباط هستیم تا مجروحان را به آن‌ها انتقال دهیم و خدمات مناسبی را داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت از مردم نوع دوست استان برای اهداء خون
  • تونل‌های انتقال آب چهارمحال و بختیاری را به کویر تبدیل می‌کنند
  • تالاب میانکاله کمی جان گرفت
  • تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها
  • انتقال ۷۷۴ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در منطقه خلیج‌فارس
  • انتقال بیش از ۷۷۴ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در منطقه خلیج‌فارس
  • انتقال نوروزی ۴۵۸ میلیون لیتر فرآورده نفتی در منطقه خوزستان
  • شادمانی مردم کارون از حملات گسترده سپاه علیه اشغالگران قدس
  • ضربه سپاه به شاهرگ تجاری تل‌آویو |‌ ایرانی‌ها به این مقدار از عملیات اکتفا نخواهند کرد
  • توقیف کشتی اسرائیلی توسط سپاه ضربه به شاهرگ تجاری تل‌آویو بود