Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بستری شدن یک نفر از هر پنج بیمار کرونایی در بخش ویژه بیمارستان‌های آذربایجان شرقی خبر داد.

روزبه رجایی عصر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان این‌که از هر هشت بیمار کرونایی یک بیمار متصل به دستگاه تنفس تهویه مکانیکی بوده و در وضعیت بدحالی قرار دارد، اظهار کرد: هم اکنون نیز بیش از ۸۵۰ نفر در بیمارستان‌های سراسر استان بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که شیوع بیماری کرونا هر روز بیشتر و مراجعات به بیمارستان‌های در سطح جامعه افزایش پیدا می‌کند، افزود: تصور این‌که بیماری کووید۱۹ ضعیف‌تر و کمرنگ‌تر شده است، تصور غلطی است.

وی خاطرنشان کرد: تمامی بیمارستان‌های استان اعم از دولتی و غیردولتی دانشگاهی و غیردانشگاهی موظف به پذیرش و بستری کردن بیماران مبتلا به کرونا هستند.

به گزارش ایسنا، رجایی در خاتمه، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک به ویژه در جاهای پر تجمع را تنها راه برون رفت از شرایط کنونی عنوان کرد و گفت: متاسفانه این هشدار همه روزه گوشزد می‌شود، اما شاهد رعایت بسیار کم توصیه‌ها هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز کروناویروس کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مادر نوزاد گفت: دخترم ۲۷ هفته‌ای به دنیا آمد و وزنی حدود یک هزار و ۸۰ گرم داشت و برای من در آغوش گرفتنش واقعا مشکل داشتم

وی افزود: ۶۶ روز نوزادم در این بخش بستری بود و من در این مدت می‌دیدم که پزشکان، پرستاران و همه همکارانی که در این بخش بودند صبح، ظهر و شب، از تمامی نوزادانی که در این بخش بستری بودند مراقبت می‌کردند و من امروز بعد از گذشت یک سال همزمان با تولد یک سالگی دخترم برای تشکر و قدردانی از این عزیزان به اینجا آمده ایم.

در ادامه سرپرستار بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان حکیم نیشابورهم گفت: جنین باید به طور طبیعی بین هفته ۳۸ تا ۴۲ متولد شود ولی نوزادانی که قبل از هفته ۳۷ به دنیا می‌آیند نوزادان نارس تلقی می‌شوند.

فاطمه سیدآبادی افزود: این نوزادان به دلیل تکامل کامل اعضای بدن، نیازمند بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان و مراقبت‌های خاص و پیگیری همه جانبه از جمله وضعیت رشد و تکامل، ارزیابی وضعیت بینایی و شنوایی هستند.

وی افزود: ما در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم یکی از مجهز‌ترین بخش‌های مراقبت ویژه استان را داریم و این مراقبت‌ها به صورت ۲۴ ساعته برای نوزادان نیازمند انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد (+عکس)
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد +عکس
  • کاپیتان سابق استقلال تصادف کرد + عکس