Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حسین زادگان نظارت را مهم‌تر از ابلاغ دستورالعمل‌ها دانست و گفت: ابلاغ دستورالعمل‌ها لازم است اما آیا این ابلاغ‌ها اجرایی می‌شود، تیم‌های بازرسی باید به طور دقیق بر اجرایی شدن مصوبات و ابلاغ های پروتکل‌های بهداشتی نظارت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، احمد حسین زادگان امشب در جلسه ستاد مدیریت مبارزه و پیشگیری از ویروس کرونا که با حضور موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، یزدانی فرماندار سوادکوه، انصار حسینی فرماندار سوادکوه شمالی در محل فرمانداری شهرستان سوادکوه برگزارشد وضعیت مدیریت بیماری در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و روسای ادارات گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا یک ویروس بین المللی شده و تمام جهان با این بیماری درگیر هستند،افزود: آموزش‌های جهانی و در سطح وسیع موجب شد مردم از دانش کافی در این خصوص برخوردار شوند، ولی در مرحله اجرا متاسفانه هنوز این ویروس جدی گرفته نشد.

استاندار مازندران تاکید کرد: ما باید با کرونا زندگی کنیم و زمان ریشه‌کن شدن این ویروس هنوز مشخص نیست، حفظ سلامت و معیشت مردم اولویت متولیان امر قرار گیرید، در این شرایط سخت با همدلی همکاری، با مدیریت کرونا و رعایت مقرارت بهداشتی از این بحران عبور کنیم.

این مسئول بحث نظارت را مهم‌تر از ابلاغ دستورالعمل‌ها دانست و تصریح کرد:ابلاغ دستورالعمل‌ها لازم است اما آیا این ابلاغ‌ها اجرایی می‌شود، تیم‌های بازرسی باید به طور دقیق بر اجرایی شدن مصوبات و ابلاغ ها  نظارت کنند.

حسین زادگان سهل‌انگاری و بی‌توجهی را جنایت دانست و افزود:نباید به اقتصاد و معیشت مردم آسیبی وارد شود، مسئولان در مقابل مردم مسئولیت دارند، با همه محدودیت‌ها تحریم باید صبر پیشه کرد و تا زمانی که مسئول هستیم نباید انگیزه خود را از دست بدهیم و با تمام توان در راستای حفظ سلامت مردم فعالیت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر نسبت به تعطیلی تالارها، باشگاه‌ها و سایر مراکز پرخطر طبق مصوبات ستادی ابلاغیه‌ای صادر شده است باید به درستی اجرا شود،تاکید کرد: با کسانی که از قانون  سرپیچی کنند و قانون را دور بزنند و در منازل مراسمات را برگزار کنند برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه سوادکوه به عنوان ورودی استان مازندران بسیاز حائز اهمیت است، افزود: تذکرات و هشدارهای لازم به مسافران و گردشگران داده شود و بر متولیان امر تاکید می‌شود نظارت‌ها به طور جدی و مستمر انجام شود.

استاندار مازندران با اشاره اینکه کارمندانی که درگیر بیماری شده‌اند در محل کار حاضر نشوند و دور کاری انجام دهند، گفت:دهیاران موظف هستند ورودی روستاها را مدیریت کنند و از ورود گردشگران به اماکن تفریحی پرتراکم جلوگیری شود.

سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این جلسه ، ضمن قدردانی از همه کارکنان حوزه بهداشت و درمان سوادکوه، گفت: در شهرستان سوادکوه به نسبت جمعیت تعداد کمی از افراد مبتلا شدند و بنابراین ایمنی در این شهرستان ها شکل نگرفته است و به سرعت می تواند این بیماری گسترش پیدا کند.

وی با بیان اینکه این شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد، افزود: تعداد بستری ها به نسبت تخت های بیمارستانی بالا است ولی خوشبختانه به دلیل جمعیت کم شهرستان مشکل بزرگی را به لحاظ بستری ایجاد نمی کند.

موسوی افزود: نگرانی ما روستاها و مسافرین و خوش نشینانی که به صورت دائم در آن  زندگی می کنند است و سبب تجمع افراد می شوند که باید آن را مدیریت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به برگزاری مراسم عروسی و ترحیم اشاره کرد و گفت: بیشتر بیماران بستری در این مراسمات مبتلا شدند که باید آن را نیز کنترل کنیم.

وی با تاکید براینکه باید فرهنگ سازی لازم برای قرنطینه بیماران کرونایی انجام شود، گفت: اطلاع رسانی به خانواده و محیط کار بیمار ارائه می شود و اگر فرد رعایت نکند همکاران ما می توانند به عنوان تهدید سلامت عمومی از دستگاه قضایی کمک بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابلاغ دستورالعمل ها ابلاغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو

یداله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با تاکید بر نظارت مستمر بازار لاستیک خودرو، گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سودجویی منفعت طلبان و با توجه به تداوم التهاب بازار تایر سواری در سطح عرضه، تعزیرات حکومتی با متخلفان برخورد قانونی می‌کند.

او افزود: بازرسی از مراکز توزیع عمده لاستیک و خرده فروشان با استفاده از همه ظرفیت‌ها بمنظور برخورد ایجاد ثبات در بازار باحضور رئیس شعبه تعزیرات حکومتی و بازرسان صمت و اصناف برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت لاستیک خودرو اجراء می‌شود.

ملکی گفت: کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و پایش وضعیت تامین و توزیع لاستیک خودرو، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی به موقع به شکایات و گزارش‌های مردمی را از جمله اهداف طرح نظارتی عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در شهرستان مشهد
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب