Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی شجاعی چهارشنبه شب در نشست با احزاب و فعالان سیاسی این استان اظهار داشت: احزاب تفکرات خود را برای توسعه همه بخش های استان باید با نشان خود در قالب برنامه هایی مشخص و اجرایی ارایه دهند.

وی افزود: در واقع احزاب باید با برگزاری نشست های تخصصی، مسایل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان را بررسی و حاصل تفکرات خود را با نشان خود حزب، در اختیار دستگاه ها بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی با اشاره به اینکه رمز توسعه استان و کشور و اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری برای جهش تولید در تلاش و برنامه ریزی است، خاطرنشان کرد: اگرچه نسبت به سایر استان ها در شاخص های مختلف و فضای کسب و کار  وضعیت خوبی نداریم ولی توانسته ایم با همدلی و هم افزایی بسیاری از موانع را از پیش رو برداریم.

وی افزود: در واقع ورود هزار میلیارد تومان اعتبار به استان در چند ماه اخیر و انعقاد تفاهم نامه هزار میلیارد تومانی با کمیته امداد امام خمینی (ره) نشان از عزم جدی و هم افزایی تمامی دستگاه ها برای توسعه استان دارد به گونه ای که در این زمینه جزو چهار استان برتر کشور هستیم.

وی با اشاره به تشکیل شوراهای مشورتی مختلف در حوزه زنان و جوانان خراسان شمالی گفت: هدف از تشکیل این گروهها استفاده از نظرات جناح ها و تفکرات سیاسی متفاوت برای توسعه استان بوده است.

شجاعی با بیان اینکه هیچ اختلافی بین نمایندگان مجلس و مدیران دولتی در استان وجود ندارد، اظهار داشت: هیچگاه بینش های متفاوت سیاسی در این استان مانع اجرایی شدن برنامه ها نشده است بلکه همیشه نگاه ها به گونه ای بوده که همه علیرغم دیدگاه های متفاوت، یک نقش واحد برای توسعه استان داشته ایم.

جذب سرمایه‌گذار آداب دارد

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه باید تمامی ظرفیت ها برای حضور سرمایه گذار خصوصی در استان مهیا شود، تصریح کرد: وجود تنها ۳۴۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در خراسان شمالی در مقایسه با سایر استان ها که چند هزار واحد صنعتی دارند، نشانه خوبی برای توسعه استان نیست.

شجاعی با بیان اینکه جذب سرمایه گذار آدابی خاص دارد، افزود: متاسفانه در سال های گذشته نه تنها نتوانسته ایم سرمایه گذار جذب کنیم بلکه سرمایه گذاران بومی را نیز بدلیل نبود نگاه مناسب در نظام دولتی و فراهم نکردن فضای کسب و کار، فراری داده ایم.

وی با اشاره به اجرایی شدن برخی از مصوبات سفر ریاست جمهوری گفت: پروژه جاده میامی- جاجرم،  جزو اولویت هایی بود که برای ارایه یک پروژه توسط هر استان تا پایان کار دولت تدبیر و امید، به وزرارت کشور پیشنهاد دادیم.

احزاب خراسان شمالی در آزمون های سیاسی موفق عمل کردند

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با اشاره به سفر ریاست جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید در سال گذشته به استان اظهار داشت: احزاب و فعالان سیاسی در استقبال بی نظیر مردمی از کاروان دولت تدبیر نقش ویژه ای داشتند، زیرا دشمنان در این تفکر بودند که با خروج آمریکا از برجام، تحریم های اقتصادی و کاهش رضایتمندی مردم، استقبالی از مسوولان دولتی صورت نخواهد گرفت.

ولی الله حیاتی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد اعتبارات سفر ریاست جمهوری، وارد استان شده است، افزود: نتیجه این سفر ۴۴ مصوبه با ۵ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع عمومی و تا ۳ هزار و ۴۵۰  میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی بوده است.

وی با اشاره نقش احزاب در افزایش مشارکت مردمی و تشکیل سفیران مشارکت در شهرستان ها تصریح کرد: نتیجه هم افزایی و همدلی احزاب حضور ۵۷.۲۷ درصدی مردم استان در پای صندوق های رای بود که بر اساس آمار وزارت کشور به لحاظ میزان مشارکت، خراسان شمالی با ۱۵ درصد حضور بیشتر نسبت به میانگین کشوری در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفت.

حیاتی با اشاره به اینکه در سال گذشته روسای دو قوه مجریه و مقننه به استان سفر داشتند، افزود: با پیگیری های صورت گرفته رییس قوه قضاییه نیز در سال جاری به استان سفر خواهد کرد.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اسناد جهش تولید، مبارزه با مواد مخدر و توسعه تجارت خارجی استان تهیه شده است، خاطرنشان کرد: تمامی نشانه گذاری ها برای توسعه استان انجام شده است و به زودی این اسناد در اختیار تمامی احزاب برای ارائه پیشنهادها و بهتر اجرایی شدن سیاست ها قرار خواهد گرفت.

احزاب باید از سرمایه اجتماعی خود برای وحدت بخشی استفاده کنند

مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان شمالی نیز گفت: با توجه به تحریم ها و مشکلات اقتصادی کشور، احزاب باید از جایگاه قانونی و سرمایه اجتماعی خود به عنوان حلقه واسط بین قدرت حاکم و مردم، برای افزایش وحدت و انسجام استفاده کنند.

مهردخت قوپرانلو با اشاره به اینکه احزاب استان باید کارویژه های خود را متناسب با اوضاع کنونی تنظیم کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان ۴۸ دفتر فرعی حزبی فعالیت دارند که در این بین ۲۹ دفتر اصلاح طلب، ۳ دفتر مستقل و اعتدال گرا و ۶ دفتر اصولگرا هستند.

وی افزود: همچنین ۶ دفتر فرعی حزبی نیز برای شروع فعالیت های خود در انتظار صدور مجوز نهایی کمیسیون ماده ۱۰ قانون وزارت کشور هستند.

در این نشست شماری از نمایندگان احزاب و فعالان سیاسی استان نیز نظرات خود را در مورد توسعه استان و مشکلات پیش روی فعالیت احزاب بیان کردند.

۴۸ حزب و تشکل سیاسی در استان خراسان شمالی دفتر فعال دارند.

استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها بجنورد استانداری خراسان شمالی  محمدعلی شجاعی ولی الله حیاتی خانه احزاب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خانه احزاب ایران بجنورد استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خانه احزاب ایران برای توسعه استان خراسان شمالی سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در نخستین برنامه زنده رصد شبکه اترک در سال جاری، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود.
وی افزود: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد
بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد، اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، ابراز امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رشد اقتصادی استان بر اساس شعار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکار‌های مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناور‌های راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.

احیای واحد تعطیل و توسعه تعاونی‌ها
وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحد‌های راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام طرح‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

تهیه هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان
بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب ۸ بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.
توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.
وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود
  • شناسایی ۱۴ شهید غریب اسارت در خراسان شمالی
  • خراسان شمالی در پیشبرد طرح‌های مسکن رتبه هشتم را دارد