Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@06:53:45 GMT

3 باور غلط در مورد مصرف گوشت !

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۶۸۳۵

3 باور غلط در مورد مصرف گوشت !

بسیاری از مردم می‌خواهند رژیم غذایی سالمی داشته باشند اما بیشتر مواقع نمی‌دانند مصرف گوشت برای آنها مفید است یا مضر و در این زمینه کاملا گیج شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ افراد به دلیل نظرات مختلفی که دانشمندان در مورد مضرات یا فواید مصرف گوشت می‌دهند، گیج شده‌اند و نمی‌دانند کدام یک از نظرها صحیح‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به چند باور غلط در مورد گوشت اشاره شده است:

باور ۱: مفید بودن گوشت قرمز

بررسی‌های مختلف روی بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها یا مرگ‌های زودرس نشان داده است که عواملی چون کلسترول بالای خون، گلوکز و التهاب در ابتلا به این بیماری‌ها دخیل هستند و مصرف گوشت قرمز، به‌ویژه فرآوری‌شده این خطرات را افزایش می‌دهد. در ضمن خطر ابتلا به بیماری‌های دیابت نوع۲ یا سرطان روده بزرگ هم بالا می‌رود. گوشت‌های کم‌چرب هم نمی‌توانند از خطر ابتلا به این بیماری‌ها بکاهند.

باور۲: رژیم کاملا گیاهی

رژیم کاملا گیاهی هم نمی‌تواند سلامت کامل فرد را تعیین کند. گوشت تمام حیوانات مضر نیست. به‌طور مثال گوشت سفید و همچنین لبنیات و البته غذاهای دریایی می‌توانند به بدن فایده‌ برسانند. همچنین برخی از خوراکی‌های گیاهی مانند برنج سفید سلامت بدن را به خطر می‌اندازند.

باور۳: گوشت‌های گیاهی

بسیاری بر این باورند که گوشت‌های گیاهی مانند همبرگر گیاهی بهترین انتخاب‌اند. البته این نوع گوشت‌ها برای محیط زیست بهتر هستند اما اثرات مفید آن روی سلامتی چندان مشخص نیست. در تولید این نوع گوشت‌ها هم از موادی استفاده می‌شود که تغییر ژنتیکی یافته‌اند و هنوز عوارض این نوع خوراکی‌ها کاملا مشخص نشده است. بنابراین نمی‌توان گفت این نوع گوشت حتما برای بدن مفید است.

اگرچه نظرات در مورد گوشت متغیر است اما به‌طور کلی دانشمندان می‌گویند، از مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده اجتناب کرده و از گوشت‌های سفید و به‌ویژه دریایی استقبال کنید. همچنین مصرف انواع سبزی، میوه، آجیل، حبوبات، غلات کامل و روغن‌های گیاهی بهترین انتخاب برای حفظ سلامتی هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنج رژیم غذایی سلامت گوشت مرگ مصرف گوشت بیماری ها گوشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی در گیلان از چرخه مصرف خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، هادی بابایی ظهر یکشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی فرآورده‌های خام دامی اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی از تاریخ ۱۹ اسفند ماه سال گذشته تا ۲۲ فروردین ماه سال جاری در این استان اجرا و در جریان این طرح، ۶ هزار و ۹۰۶ مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان گیلان انجام شد.

وی با بیان اینکه طی این بازدیدها تا کنون ۷ هزار و ۷۱۲ کیلو گرم فرآورده از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شده است، افزود: در این مدت ۱۴ واحد متخلف پلمب و ۴۶۳ مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت این اداره کل مشاهده شده است.

بابایی به بازرسی و تأمین گوشت سالم از کشتارگاه‌ها پرداخت و گفت: ۲۰ هزار و ۷۲ رأس دام سبک طی انجام این طرح در کشتارگاه‌های استان کشتار و بیش از ۴۲۴ تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود: ۹ هزار و ۲۶۰ رأس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و بیش از ۲۰۰۰ تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده است.

بابایی اضافه کرد: از ابتدای اجرا تا پایان این طرح مقدار ۱۸ هزار و ۸۱۰ تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت سفید از کشتار ۱۰ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۹۳۸ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان استحصال شده است.

وی ادامه داد: ۴۴ گروه متشکل از ۴۲ نفر از بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در قالب اکیپ‌های ثابت و سیار در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از ۴۳۲۵ مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی را برعهده داشتند.

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در پایان به شهروندان محترم توصیه کرد: ضمن تهیه فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز از مراکز معتبر، در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنید.

کد خبر 6084261

دیگر خبرها

  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • بیش از ۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی در گیلان از چرخه مصرف خارج شد
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع
  • فریب تبلیغاتی دمنوش‌های لاغری
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع و دمنوش‌های لاغری
  • فریب تبلیغات دمنوش‌های لاغری را نخورید
  • فریب تبلیغات دمنوش‌های لاغری را نخورید/بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع