Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدراشد مدرس گرجی شامگاه چهارشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان سقز با بیان اینکه روشنایی پل آدینان سقز با هزینه ۲۶ میلیارد ریالی انجام می‌شود، اظهار داشت: همچنین ۲۰ میلیارد ریال برای تعریض راه سقز - مریوان و افزایش ایمنی پل‌های این مسیر اختصاص یافته است.

وی افزود: انجام روکش این مسیر و نوسازی ماشین آلات، در دستور کار و بخشی از روکش آسفالت مسیر سقز - بانه نیز انجام شده است و اختصاص مصالح برای ایجاد پل جهت مسیر سخت گذر گردنه میرگه نقشینه - شیخ چوپان نیز انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان خواستار اختصاص اعتبارات بیشتر شهرستانی به حوزه راه شد و با اشاره به تلاش‌ها جهت جذب اعتبارات ملی، ادامه داد: به تازگی ۵۰ میلیارد تومان مازاد بر اعتبارات ابلاغی از وزارتخانه، اعتبارات جذب شده است.

فرماندار شهرستان سقز نیز در این دیدار با اشاره به وسعت شهرستان و پایین بودن میزان برخورداری روستاها نسبت به استان از راه دسترسی مناسب و آسفالت بر ضرورت تسطیح و رگلاژ و آسفالت راه‌ها تاکید کرد و یادآور شد: میزان برخورداری بخش‌های سرشیو و امام از راه آسفالته روستایی کمتر از میانگین استانی است و باید ارتقا پیدا کند.

محمدیان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری سقز هم با اشاره به مستهلک بودن ماشین آلات راه سازی و برفروبی، خواستار توجه به عدالت در توزیع خودرو، حذف نقاط حادثه خیز مسیر سقز تا پل آدینان شد.

سرهنگ خالد رحمان پناه، رئیس پلیس راه سقز هم با تشکر از اقدامات اداره راهداری سقز برای رفع نواقص جاده‌ای در راستای کاهش تصادفات، بیان کرد: با وجود کاهش تصادفات جاده‌ای در سال‌های اخیر، دو راهی تکاب و جاده بوکان کماکان از مسیرهای حادثه خیز هستند.

رشیدی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سقز هم با اشاره به خسارت‌های وارد شده توسط معدن داران، گفت: میزان خسارت در مسیرهای ترجان، گلتپه و مریوان برآورد شده است و بهره برداران معادن باید در ترمیم مسیرهای آسفالته که به واسطه حمل معادن تخریب شده است، مشارکت کنند.

کد خبر 4974829

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان سقز راهسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا ایلام بیرجند استانداری سمنان سیستان و بلوچستان شهرستان کرج جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حمزه زاده در نشست شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، روستای مدفون در دل کوه حیله ور را یکی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان اسکو و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۶۰ واحد کران در داخل این غار زیرزمینی کشف و از زیر گل و لای بیرون آمده و پیش بینی می‌شود با اجرای طرح‌های مطالعاتی و کاوش‌های باستان شناسی، افزون بر ۲۰۰ واحد کران دیگر نیز شناسایی شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با شناسایی کران‌های مدفون روستای حیله ور و جذب سرمایه گذاران و بهره برداری از مجموعه تاریخی این محوطه خواهیم توانست نسبت به توسعه گردشگری و عمرانی روستای کندوان اقدام کنیم.

فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به ثبت جهانی گردشگری روستای کندوان، بر لزوم اجرای سریع طرح جامع این روستا تاکید و اظهار کرد: با اجرای طرح جامع کندوان، ساماندهی این روستا سرعت بیشتری گرفته و شاهد استاندارد سازی در ارائه خدمات به گردشگران خواهیم بود.

حسین فیروزی یکی از تهدیدات و چالش‌های پیش روی کران‌های تاریخی کندوان را ورود خودرو‌های سبک و سنگین گردشگران به داخل روستا عنوان کرد و گفت: لرزش و صدای این خودرو‌ها آسیب‌هایی به کران‌های سنگی کندوان وارد می‌کند که در این راستا طرح ایجاد پارکینگ خودرویی در بیرون از محوطه تاریخی روستا به مساحت ۱۳۰۰ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ دستگاه خودرو تدارک دیده شده است.

وی همچنین ساخت و ساز‌های غیر مجاز در محدوده تاریخی روستای کندوان را یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این روستا برشمرد و افزود: با اجرای سیاست‌های تشویقی برای روستائیان جهت تخریب سازه‌های جدید و انتقال آنها به روستای پایین دست، خواهیم توانست تا حدودی از تغییر منظر تاریخی و هویت اصلی کندوان جلوگیری کنیم.

دیگر خبرها

  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان
  • اجرای روشنایی جاده کمربندی بندر امام خمینی به آبادان
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • تامین روشنایی سه راهی احمد آباد بوئین میاندشت
  • اعتبار نقش چندانی در اجرای برنامه‌های فرهنگی ندارد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد‌
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تعریض و بهسازی پل فجر شهرستان ساری