Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتحعلی حمزه‌جواران فرماندار بافت، 18 اردیبهشت ماه امسال در شورای اداری شهرستان استعفایش را اعلام کردو دیگر در شهرستان حضور ندارد، از آن تاریخ تا امروز فرمانداری بافت توسط معاونان اداره می‌شود و در شرایط حساس کنونی، تعیین تکلیف وضعیت فرماندار، مطالبه عمومی مردم در شهرستان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بافت، فتحعلی حمزه‌جواران فرماندار این شهرستان در تاریخ 18 اردیبهشت ماه استعفا داد، البته به گفته خودش تا قبل از این سه بار دیگر استعفا داده بود که مورد موافقت قرار نگرفته بود، از آن تاریخ تا امروز فرمانداری بافت همچنان توسط معاونان اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا مرادی عضو هیئت ‌علمی دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بافت با انتقاد از اینکه مردم نجیب و صبور شهرستان بافت ماه‌هاست فرماندار ندارند، اظهار کرد: وظایف فرماندار در قلمرو  مسئولیتی اش به دو بخش تقسیم می‌شود: یکی نقش اجرایی فرماندار به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی شهرستان و هماهنگ کننده بین ادارات و نهادهای مختلف برای خدمت رسانی مطلوب به مردم است.

وی عنوان کرد: نقش سیاسی فرماندار به‌عنوان نماینده عالی دولت در منطقه که به دلیل اهمیت و حساسیت این دو مسئولیت در همه زمان‌ها، به‌ویژه در شرایط امروز کشور که شرایط جنگ نابرابر اقتصادیست و دشمنان قسم‌خورده و کینه‌ورز ملت ایران به دنبال بهره‌برداری از جو روانی عدم حل مشکلات مردم و ضعف‌های مدیریتی، هستند در چنین شرایطی نقش مسئولین دلسوز، انقلابی و کاربلد در مدیریت این اوضاع نقش بسیار تأثیرگذاری است.

این استاد دانشگاه بیان کرد: خلأ مدیریت و فقدان حضور مدیری که این مسئولیت‌ها بر اساس قانون بر عهده او گذارده شده است، حقیقتاً مشکلات و چالش‌ها و دغدغه‌مندی‌های متعددی را ایجاد می‌کند کما اینکه اگر در بین مردم بافت حضور پیدا کنید، تعیین تکلیف وضعیت فرماندار، مطالبه عمومی در شهرستان است.

وی عنوان کرد: افسارگسیختگی قیمت‌ها و عدم نظارت لازم و همین‌طور عدم مدیریت بایسته اجرایی در جایگاه فرماندار شهرستان علی‌رغم تلاش‌های معمول دیگر مدیران و نقصان‌های خدمتگزاری در بخش‌های مختلف و معطل ماندن پروژه‌ها و فعالیت‌های زیربنایی در ایام سیاست‌گذاری و هدفگذاری کمیته‌های برنامه‌ریزی و بودجه شهرستان‌ها و استان و تخصیص اعتبارات، همچنین در وضعیت مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا که مخصوصاً در ماه‌های اخیر، این شهرستان به وضعیت هشدار رسیده است و با عنایت به دیگر مسائل شهرستان بافت، حداقل انتظار از دولت و استاندار کرمان در جهت انجام حداقل وظیفه خود یعنی تعیین تکلیف فرماندار پس از چند ماه بلاتکلیفی، وجود دارد.

فرمانداری بافت بدون سرپرست/هنوز حتی با استعفا موافقت نشده است!

مهرداد امینی‌زاده عضو شورای شهر بافت و عضو شورای عالی استان‌ها نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بافت اظهار داشت: حمزه‌جواران فرماندار شهرستان بافت 18 اردیبهشت‌ماه بنا به دلایل مشکلات شخصی و بیماری‌های که داشت از سمت فرمانداری در جلسه شورای اداری استعفا و بافت را ترک کرد، متأسفانه تا الآن هیچ‌گونه اقدامی در خصوص تعیین تکلیف فرماندار نشده و هنوز حتی با استعفای ایشان موافقت نشده است و تا زمانی که با استعفای ایشان موافقت نشود فرمانداری حتی سرپرست هم نمی‌تواند داشته باشد.

عضو شورای عالی استان‌ها گفت: این شرایط برای شهرستان بافت شرایط خوبی نیست، از یک‌طرف فصل اختصاص اعتبارات و کمیته برنامه‌ریزی استان است که در شهرستان‌ها تشکیل می‌شود و رایزنی با مدیرکل‌ها جهت اخذ پروژه‌های عمرانی سال 99 است و برای هر شهرستانی اتفاق می‌افتد که متأسفانه شهرستان در این قضیه محروم شده است و مشکل دیگر شرایط کنونی کشور و بحث کرونا و تصمیمات خاصی که باید در شهرستان اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه تعدادی از ادارات هم بلاتکلیف هستند کهنشأت می‌گیرد از نبود حضور فرماندار در منطقه و پیگیری مسائل گفت: حداقل کاری که وظیفه دولت و استاندار برای مردم شهرستان بافت است که انجام بدهد تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر فرمانداری شهرستان بافت است.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: بافت استعفا دانشگاه تعیین تکلیف شهرستان بافت تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد

یحیی خورشیدخانی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رسانه‌ها داری قدرت فوق‌العاده هستند و نوع نگاه و بیان اخبار به منظور اطلاع‌رسانی در فرآیند زندگی مردم تأثیر بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان تویسرکان بسیار فرهنگی و مذهبی هستند افزود: با وجود تهاجم فرهنگی جدی دشمن در قالب جنگ ترکیبی و ابزار فضای مجازی مردمان این شهرستان همچنان بر ارزش‌ها و آرمان خود محکم ایستاده اند و می‌توان گفت نقش خبرنگاران برای حفظ و صیانت از خانواده ها بسیار پر رنگ است.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان تصریح کرد: یادآوری روحیه ایثار، جانبازی و گذشت رزمندگان در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جدید یک ضرورت است.

خورشیدخانی با اشاره به اینکه اهالی رسانه با بررسی چالش‌ها و آسیب‌ها می‌توانند در روند رشد شهرستان به مسؤولان کمک کنند خاطرنشان کرد: امروز همه می‌دانند فضای مجازی همانند یک تیغه دو لبه در کشور ما در حال فعالیت است و اصحاب رسانه می‌توانند برای پویایی شهرستان تلاش کنند.

وی اذعان داشت: در جلسه‌ای به اعضای شورای شهر تقاضا برای ایجاد یک خیابان موازی در طرح تفصیلی برای خیابان انقلاب و باهنر به منظور رفع ترافیک داشته ام و امیدواریم این امر مورد توجه و پیگیری شورا قرار بگیرد تا هرچه زودتر از این بار ترافیک کاسته شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی طرح‌ها و برنامه‌ها در جای خود و وقت خود به نتیجه نمی‌رسند که لزوم توجه به موقعیت و مکان در انجام پروژه‌ها بسیار حائز اهمیت است تشریح کرد: در کارها و اقدامات انجام شده نباید افراط و تفریط کرد بلکه اولویت‌ها بر اساس نیازهای شهرستان باید انجام شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات نانوایی‌ها کشوری است افزود: اما تلاش خواهیم کرد نارضایتی در بحث نان را در شهرستان کاهش دهیم.

مدیران شهرستان باید چشم انداز خود را وسیع کنند و پروژه‌ها حداقل برای ۵۰ سال دیگر برنامه ریزی شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان یادآور شد: پروژه‌ها به گونه‌ای تعریف شود که پیوست فنی و فرهنگی داشته باشند و برنامه‌های ارائه شده بررسی و بر اساس اولویت مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردار هستند افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ نمایند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در شهرستان باشیم.

کد خبر 6085929

دیگر خبرها

  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • مراسم معارفه سرپرست فرمانداری کاشان برگزار شد
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت