Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک محبوب علیلو روز پنجشنبه در دیدار رییس و مسوولان اداره بهزیستی شهرستان تبریز با وی افزود: رویکردها و جهت گیری ها در جامعه باید به این سمت سوق داده شود که انگیزه وقوع بزه و جرم در جامعه از بین برود و در این ارتباط مسوولیت نهادهای اجتماعی و فرهنگی مانند آموزش پرورش و بهزیستی بسیار مهم و سنگین است.

وی بر صیانت از حقوق محجورین تاکید کرد و از نهادهای ذی صلاح خواست موارد حجر را برای حمایت های قانونی و تعیین قیم یا ضم امین به دادستانی مرکز استان اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبوب علیلو با بیان اینکه دادستانی و دستگاه قضایی از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی نهاد بهزیستی به ویژه اقدامات پیشگیرانه آن حمایت می کند، مسئولیت بهزیستی و نهادهای حمایتی در قبال کودکان بی سرپرست، بدسرپرست و نیز افراد محجور را یادآور شد و اضافه کرد:‌ تحت هیج شرایطی نباید حقوق این افراد مورد تعرض و تجاوز قرار بگیرد.

وی به برخی رفتارهای خشونت آمیز و ناهنجارهای موجود در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: ریشه بسیاری از این مشکلات در اولویت ندادن به مسایل فرهنگی و اجتماعی و شایسته است این مهم مورد توجه سازمان ها و نهادهای مسئول به ویژه نهاد تعلیم و تربیت و بهزیستی قرار بگیرد و رویکردها مبتنی بر تقویت برنامه های آموزشی و تربیتی استوار شود.

محبوب علیلو، ارتقای اخلاق فردی و اجتماعی و بالا بردن آستانه تحمل مردم را در کاهش و کنترل بسیاری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی موثر دانست و ادامه داد: در فضایی که آستانه تحمل اجتماعی پایین است مشاهده می شود بر سر یک تصادف جزیی در سطح شهر کلی مشکل و گرفتاری به وجود می آید.

وی افزود:‌ در این ارتباط به طور مشخص می توان به گروه دانش آموزان مدارس اشاره کرد که باید در اولویت و کانون توجه برنامه های آموزشی و تربیتی و فرهنگی قرار گیرند.

محبوب علیلو با اشاره به دریافت برخی گزارش ها از وضعیت مهدکودک های تحت پوشش بهزیستی، خواستار اهتمام و نظارت بیشتر بر برنامه های فرهنگی و اجتماعی آن ها شد.

وی با اشاره به مسئولیت های نهاد بهزیستی در خصوص کمپ های ترک اعتیاد، استفاده بهینه از ظرفیت های مرکز ماده 16 را مورد تاکید قرار داد و خواستار ارتقا و بهبود سطح مدیریت این مرکز در سطح استان شد.

وی گفت: در راستای استفاده مناسب از ظرفیت این مرکز لازم است برنامه های تربیتی ، اصلاحی و آموزشی در اولویت کاری قرار بگیرد و زمینه اشتغال و بازتوانی معتادان فراهم شود.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی افزود: این استان در سه جرم توهین ، ایراد ضرب وجرح عمدی و تهدید از نظر فراوانی در رتبه های نخست قرار دارد که ریشه همه آن ها به رفتارهای خشن بر می گردد و خمیرمایه بسیاری از جرائم  فجیع از جمله قتل است.

برچسب‌ها تبریز آذربایجان شرقی دادستانی کل کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی دادستانی کل کشور تبریز آذربایجان شرقی دادستانی کل کشور محبوب علیلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد از راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد خبر داد و گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری اکبر ایازی امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در بازدید از مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد اظهار کرد: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبه‌رو شده است.

وی افزود: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد گفت: ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و… را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شد، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

ایازی با بیان این‌که در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، تصریح کرد: امسال و در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و… اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد، ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان چهارمحال‌وبختیاری از ادارات فعالی است که به‌صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

کد خبر 747682

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات
  • هشدار نهادهای فلسطینی در خصوص هتک حرمت مسجدالاقصی در عید پسح
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند