Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: کرونا شرایط اقتصادی و اجتماعی سختی برای قشر توانخواه جامعه رقم زده است، اگر اشتغال برای عموم جامعه دشوار شده و افراد توانخواه جز اولین کسانی هستند که در تعدیل نیروها شغل‌شان را از دست می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرضیه فرشاد در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در خصوص تعداد افراد توانخواه در استان اصفهان اظهار کرد: ما توانخواه را یک تعبیر فقط در بحث معلولیت ها داریم که خدمات توانبخشی به آن ها ارائه می کنیم؛  تاکنون 120 هزار نفر در پایگاه های بهزیستی پرونده تشکیل داده ا   ند 120 هزار نفر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بهزیستی استان اصفهان گفت: تعدادی در خانه ها هستند که پرونده تشکیل ندادند؛ طبق سر شماری در سال 95، حدود 500 هزار نفر در سطح استان ممکن است یک معولیت را داشته باشند.   وی افزود: زنان سرپرست خانواره و آسیب دیده اجتماعی و معتادان بهبودیافته و بچه های بی سرپرست هم به نوعی در تعریف توانخواهی بهزیستی قرار دارkد که حدود 300 هزار نفر در مجموع و در استان اصفهان از بهزیستی خدمات دریافت می کنند.   فرشاد با بیان اینکه شرایط برای قشر توانخواه و معلول جامعه سخت تر از دیگر اقشار جامعه و افراد عادی است، تصریح کرد: حضور اجتماعی افراد عادی در این اوضاع کرونا کم شده، به همین میزان هم حضور اجتماعی توانخواهان کم و سخت تر از شرایط قبل شده است.   وی اضافه کرد: اگر اشتغال برای عموم جامعه سخت شده افراد توانخواه جز اولین کسانی هستند که در تعدیل نیروها، تعدیل می شوند؛ کرونا شرایط اقتصادی و اجتماعی سختی برای این قشر از جامعه رقم زده است.   مدیر کل بهزیستی اصفهان بیان کرد: خیران تاکنون با همت خود ما را همراهی کرده و درآینده هم می کنند و شرایط سخت را کمی بهبود کردند؛ دولت هم بعد از کرونا کمک ها و تسهیلاتی را به خانواده های تحت پوشش بهزیستی داشته است.   وی ادامه داد: تزریق منابع و کمک‌ها از طریق بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بوده است که در سال های گذشته سابقه نداشته است اما در کنار این کمک های خیران و دولتی مشکلات مددجویان بهزیستی همچنان سر جای خود است.   فرشاد با توضیح اینکه کرونا هیچ تغییر در روند مسکن سازمان بهزیستی ایجاد نکرده است، خاطر نشان کرد: خانواده‌هایی که ثبت نام کرده بودند با توجه به نوبت و داشتن شرایط، از وام بلاعوض مسکن و بنیاد مستضعفان و تسهیلات بانک ها استفاده می کنند.   وی با اشاره به تعداد این مسکن های بهزیستی در اصفهان گفت: با توجه به تفاهم نامه پنج جانبه 530 واحد مسکونی را به خانواده های واجد شرایط تحت پوشش بهزیستی تحویل می دهیم که تاکنون 120 واحد آن تحویل داده شده است.   مدیرکل بهزیستی اصفهان با بیان اینکه حدود 160 واحد تا آخر امسال تحویل داده می شود، اضافه کرد: حدود 60 درصد از این مسکن ها تا پایان سال محقق می شود.   وی در خصوص عدم اختصاص بودجه به حوزه پیشگیری اظهار کرد: عدم اختصاص بودجه در حوزه پیشگیری نداریم و آنچه مشکلات ایجاد کرده، اختصاص بودجه کم است؛ موارد اجتناب ناپذیری داریم که هزینه های روزمره خانواده های تحت پوشش است و هزینه های دیگری داریم که در اولویت دوم قرار دارد.   فرشاد ادامه داد: معمولا هزینه های اولویت دوم، آسیب پذیری ترین هزینه هایی هستند که در شرایط تحریم و اقتصادی بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرند؛ از اعتبارات پیشگیری ها کم نشده است و تنها افزایش با ضریب داشتیم که این افزایش در ژنتیک خوب بود اما در آسیب های اجتماعی اگر این افزایش رخ ندهد، ممکن است مشکل ساز شود.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان اصفهان هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند

استاندار تهران با اشاره به اینکه مالیات، رشد حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی را رقم می‌زند، گفت: شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا فخاری در نشست با مدیران مالیاتی استان تهران با اشاره به اهمیت جایگاه مالیات در جامعه، آن را یکی از ارکان اجرای عدالت مالی در کشور دانست و اظهار کرد: در گذشته از مالیات به عنوان یک عنصر نامطلوب یاد می‌شد، در حالی که مالیات حامی اجرای عدالت اقتصادی در جامعه است.

وی افزود: مالیات یکی از عوامل تولید عدالت در اقتصاد عام است و کمک می‌کند سطوح عدالت در درآمد هزینه‌ها بین اقشار مختلف جامعه تراز شود.

استاندار تهران با اشاره به اینکه مالیات رشد حوزه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی را رقم می‌زند، خاطرنشان کرد: باید برای تبیین جایگاه واقعی مالیات در جامعه و تغییر ذهنیت‌ها در این حوزه تلاش مضاعف صورت بگیرد، چرا که اگر شخصی ببیند از مالیاتی که پرداخت می‌کند در حوزه‌های اجتماعی، درمانی و فرهنگی استفاده می‌شود و مسیر مالیاتی و هزینه کردها شفاف است، به پرداخت مالیات ترغیب می‌شود.

فخاری در ادامه بر ضرورت تشکیل فضای حکمرانی مالی به منظور پیشرفت اقتصادی کشور، تاکید کرد.

وی تبیین آثار پرداخت نشدن مالیات در جامعه و ضرورت سهیم شدن مردم در مشارکت‌های اجتماعی را بسیار مهم دانست و گفت: بخشی از مشارکت‌ها در راستای شفاف سازی ایجاد و به سیستم مالی کشور کمک می‌کند.

منبع: فارس

کد خبر 746925

دیگر خبرها

  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • چه بر سر طبقه متوسط آمد؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند