Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تا روز گذشته، ۳۸ بیمار کرونایی در استان جان خود را از دست دادند که بیشترین قربانیان مربوط به شهرستان گچساران با ۱۵ مورد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس نشست ستاد استانی مقابله با کرونا صبح امروز در سالن دولت در یاسوج برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تا روز گذشته، ۳۸ بیمار کرونایی در استان جان خود را از دست دادند که بیشترین قربانیان مربوط به شهرستان گچساران با ۱۵ مورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانپناه با بیان اینکه ۹ مورد از فوتی‌های کرونا مربوط به شهرستان بویراحمد است، اظهار کرد: در شهرستان کهگیلویه ۷، چرام ۲، باشت ۴ و بهمئی یک مورد فوتی کرونا به ثبت رسید.

یزدانپناه با اشاره به اینکه پنج شهرستان باشت، بویراحمد، چرام، کهگیلویه و دنا در وضعیت نارنجی کرونا هستند، گفت: شهرستان گچساران دارای وضعیت قرمز است.

وی افزود: همچنین بهمئی و لنده به عنوان شهرستان کم خطر شناخته می‌شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج کل بیماران کرونایی استان را از ابتدای شیوع ۲۴۹۷ نفر دانست و بیان کرد: یک هزارو ۸۰۱ نفر از مبتلایان به شکل کامل بهبود یافتند.

وی افزود: ۱۱ نفر نیز در بخش مراقب‌های ویژه بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری هستند.

یزدانپناه خاطرنشان کرد: تا صبح امروز ۱۷۱ بیمار در بیمارستان‌های معین کرونا بستری بوده که ابتلاء با کرونای ۸۱ نفر قطعی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این نشست با بیان این که 259 واحد اداری و صنفی تعطیل داشتیم، اضافه کرد: ۱۵۰ مورد مثبت در افراد شاغل داشتیم اما فوتی وجود نداشت.

بانشی افزود: پیشخوانهای دولت ۷۰ درصد پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند، ۴ واحد باغ و تالار پلمپ شد درصد رعایت در مساجد ۶۸ درصد است، نانوایی ها ۸۶ درصد پروتکل ها را رعایت میکنند رستوران ها ۸۰ درصد رعایت میکنند مطب ها نیز ۷۲ درصد رعایت میکنند.

وی ادامه داد: از ۸۸۹ ارامستان بازدید داشتیم  ۷۶ درصد رعایت داشتند پاساژها ۷۰ درصد رعایت کردند و بانک ها نیز ۸۸ درصد رعایت موارد بهداشتی را دارند امیدوار هستیم هفته های پیش رو از نظر ابتلا وضعیت بهتری داشته باشیم.

 فرماندار شهرستان گچساران گفت وضعیت این شهرستان همان طور که در گزارش هاست قرمز است چرا که بین شهرستان های پر جمعیت اولین شهرستان بود که وضعیت سفید داشت در پیک دوم هم مردم و هم مسئولان و همسایگی با بوشهر و خوزستان و مراودات بین ما و این استان ها و بازگشایی صنوف نیز  تاثیر گذار بوده است.

خوانپایه ادامه داد: یک هفته صنوف پرریسک مثل آرایشگاه ها و ... را تعطیل کردیم رستوران ها و کافی شاپ ها به صورت بیرون بر فعالیت میکنند، تالارهای عروسی و پارک ها را تعطیل کرده ایم و هنوز تعطیل هستند، بیش از ۸۵ درصد بحث رعایت فاصله گذاری و استفاده از وسایل محافظت شخصی مثل ماسک وجود دارد مردم بیشتر رعایت میکنند.

وی افزود: روند بستری در دو بیمارستان ما کاهش پیدا کرده است و حساسیت ایجاد شده باعث شد مردم بهتر رعایت کنند، ما سه بیمارستان در مرکز شهر داریم از نظر فضا دچار مشکل نشویم اکنون ۴۸ نفر در بیمارستان شهید رجایی و بیمارستان نفت بستری هستند ۴ نفر در ای سی یو هستند دو نفر از باشت و دو نفر از گچساران هستند حال عمومی شان خوب است هنوز ظرفیت خالی داریم بیمارستان صحرایی نیز پیش بینی کرده ایم اگر شرایط به سمت بحرانی شدن پیش رفت پیش بینی لازم انجام شده است.

فرماندار گچساران ادامه داد: بخشی از مشکلات در بحث پزشک است که با توجه به جلسه ای که داشتیم مصوباتی داشتیم که از ظرفیت های بیمارستان های شهرستان  استفاده کنیم اما نیاز است در بخش پرستار و پزشک توجه شود، یک پزشک متخصص عفونی به شهرستان اعزام شده است در چند روز اخیر در شهرستان فوتی نداشتیم که ماحصل تلاش های انجام شده است.

غلامیان رئیس شبکه بهداشت گچساران گفت»: یک پنجم مبتلایان ما افرادی هستند که در نفت فعالیت دارند می توان گفت مبتلایان ما در یک عدد ثابت مانده است، ۱۱۰ نفر از مبتلایان از پرسنل نفت است.

 معاون سیاسی استاندار گفت: روند مبتلایان بهتر شده است این مایه امیدواری است و نشان می دهد پروتکل ها بهتر رعایت می شود اما هنوز کافی نیست ،جامعه ما عادت کرده که حتما برای رعایت باید ناظر داشته باشند دستگاه های نظارتی پایش بیشتری داشته باشند.

جمالی ادامه داد: گچساران در خصوص امکانات بیمارستانی جز برخودار ترین شهرستان های سطح کشور است حتی از استاندارد کشور هم بالا تر است اما برای این کمبود پزشک و پرستار باید فکری اساسی شود، در بحث هشدار قرمز هستیم ظرفیت های پزشکی در استان هستند که مشغول نیستند از این افراد استفاده کنید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج شهرستان گچساران رعایت میکنند درصد رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی این استان نیاز به تشکیل قرارگاه آموزشی است.

«سید ریحان ناجی‌مقدم» در جمع خبرنگاران افزود: وضعیت فضای آموزشی در شهرستان بویراحمد سیاه و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است. 

وی اظهار کرد: باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان شود تا از این بحران عبور کنیم.

نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وقتی در یک کلاس درس ۴۵ نفر دانش‌آموز در حال درس خواندن هستند، معلم وقتی که به وضعیت تحصیلی همه این دانش‌آموزان رسیدگی کند، با مشکل مواجه می‌شود.

ناجی مقدم تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷۵ پروژه و فضای آموزشی خیرساز در استان کهگیلویه و بویراحمد با متراژ یک هزار و ۵۱۲ متر در استان اجرا شد.

وی ادامه داد: از این تعداد پروژه، ۳۸ پروژه در شهرستان بویراحمد،۳۶ پروژه در شهرستان کهگیلویه، ۲۸ پروژه در شهرستان مارگون، ۲۰ پروژه در شهرستان باشت، ۱۹ پروژه در شهرستان گچساران، ۱۱ پروژه در شهرستان بهمئی، ۱۰ پروژه در شهرستان چرام، ۱۰ پروژه در شهرستان دنا و سه پروژه در شهرستان لنده احداث و به بهره‌برداری رسید.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در جشنواره آبان ماه ۱۴۰۲ بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تعهد خیرین بوده که ۷۷ میلیارد تومان این میزان تحقق پیدا کرده است.

ناجی مقدم تاکید کرد: در همین چند روز گذشته نیز پروژه‌های خیری در شهرستان‌های کهگیلویه و باشت کلنگ‌زنی شده است.

وی با بیان اینکه تا مهرماه آینده همه این پروژه‌ها به اتمام می‌رسند، اظهار کرد: برای برون رفت از وضعیت نامطلوب فضای آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان بویراحمد باید به شکل کار تیمی و گروهی اقدام کنیم.

نائب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه برخلاف استان‌های دیگر مجمع خیرین مدرسه ساز استان هیچ جایگاهی در شورای آموزش و پرورش استان ندارد، گفت: برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به همدلی، کار و تلاش است که باید در همین راستا قرارگاه آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شود.

ناجی مقدم افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد را فردی دغدغه‌مند می‌دانم؛ اما تاکنون نتوانسته‌ ایم وی را برای بحث مسائل آموزشی ببینیم و ملاقات کنیم.

وی با بیان اینکه ۴۲۲ مدرسه استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به بهسازی دارند و ۱۰۷ مدرسه باید در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ساخته و احداث شود تا وضعیت فضای آموزشی استان به شرایط مناسب برسد، تصریح کرد: تا همه از جمله نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان، استاندار، نخبگان و افراد دارای تمکن مالی و سایر مدیران و مسئولان استان زیر یک بیرق آموزشی قرار نگیریم و قرارگاه آموزشی تشکیل نشود، نمی‌توانیم مشکلات فضای آموزشی استان را برطرف کنیم.

نائب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: فضای آموزشی شهرستان بویراحمد در وضعیت سیاه قرار دارد و کیفیت آموزشی در این شهرستان پایین است که باید مسئله آموزش دغدغه همه مسئولان باشد تا از این بحران عبور کنیم. 

ناجی‌مقدم با اشاره به اینکه سه هزار و ۱۹۰ فضای آموزشی در سطح استان داریم، تصریح کرد: ۱۸۳هزار و ۳۸۲ نفر دانش آموز در سطح استان کهگیلویه‌ و بویراحمد وجود دارد که فضاهای آموزشی جوابگوی آنها نیست. 

وی ادامه داد: ۷۱۷ مدرسه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد حیاط ندارند که این شرایط روحی و نشاط دانش‌آموزان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، نایب‌رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کهگیلویه و بویراحمد گفت: هشت هزار میلیارد تومان مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور هزینه ساخت فضای آموزشی و مدارس کرده است که از این مبلغ تنها ۶۰ میلیارد تومان سهم استان کهگیلویه و بویراحمد شد؛ درحالی‌ که این استان رتبه اول ناایمنی مدارس را در کشور دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • بازرسی ۱۱ هزار و ۹۱۹ واحد صنفی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شد
  • ورود بیش از ۴۴۴ هزار وسیله نقلیه به کهگیلویه و بویراحمد در طرح نوروزی
  • جاده بابا میدان - گچساران پرترددترین محور ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد ارزیابی می‌شود
  • ۹۹ درصد سد کوثر پر شد/ آغاز عملیات رهاسازی آب
  • سد کوثر گچساران سرریز کرد
  • خسارت گسترده سیل به تأسیسات آبی در کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت گسترده سیل به تأسیسات آبی کهگیلویه و بویراحمد
  • پایداری وضعیت سدهای کهگیلویه و بویراحمد