Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-18@23:40:05 GMT

بزودی 50 هزار دستگاه تعهدات معوق را صفر می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۲۱۰۹

بزودی 50 هزار دستگاه تعهدات معوق را صفر می‌کنیم

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، فرشاد مقیمی در نشست امروز (26 تیر) ستاد تسهیل استان کرمانشاه که با حضور با استاندار و مسئولین استان برگزار شد، با اشاره به روند رشد تولیدات ایران خودرو با وجود همه مشکلات و تنگناها، اظهار کرد: این روند افزایشی از پنج ماهه پایانی سال قبل آغاز شد و توانستیم سال گذشته رکورد تولیدات ماهانه، هفتگی و روزانه را بزنیم و رونق تولید را در ایران خودرو محقق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم این روند رشد در سال 1399 هم ادامه داشته باشد که خوشبختانه از ابتدای امسال تاکنون نیز رشد قابل توجهی در تولیدات این مجموعه داشته ایم.

مقیمی از کاهش 71 درصد تعهدات معوق ایران خودرو هم یاد کرد و گفت: در حال حاضر تعداد تعهدات معوق ما به کمتر از 50 هزار دستگاه خودرو رسیده، در حالیکه این عدد در مدت مشابه سال گذشته 180 هزار دستگاه بود و همین 50 هزار دستگاه را نیز ظرف یکی دو ماه آینده به صفر خواهیم رساند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر تعهدات برخی از خودروها مانند 405 بنزینی که به زودی توقف تولید آن اعلام خواهد شد، سمند LX و پژو پارس اتوماتیک  به صفر رسید و در زمینه بسیاری از انواع خودروهای دیگر مانند رانا، 206 تیپ پنج، 206 صندوق دار و دنا پلاس نیز طی چند وقت آینده تعهدات ما به صفر خواهد رسید.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه در زمینه تولیدات دیزلی نیز از ابتدای امسال تا کنون به اندازه کل تولید سال گذشته در شرکت ایران خودرو تولید داشتیم، خاطرنشان کرد: همچنین بعد از 8.5 سال خط تولید اتوبوس سازی نیز در ایران خودرو دیزل آغاز به کار کرد که رویداد مهمی بود.

آماده‌ایم ظرفیت ایران خودرو کرمانشاه را به 100 هزار دستگاه برسانیم

مدیرعامل شرکت ایران خودرو با بیان اینکه روند افزایش تولید خودرو به تبع مجموعه ایران خودرو کشور در کارخانه خودروسازی کرمانشاه نیز تحقق یافته و حتی بیشتر از مجموع کشور رشد داشته، تاکید کرد: در حال حاضر در سایت کرمانشاه روزانه 120 دستگاه تولید داریم.

مقیمی از برنامه‌ریزی برای افزایش تولیدات ایران خودرو کرمانشاه به 130 دستگاه در روز برای پایان تیرماه، 165 دستگاه برای مرداد ماه و در نهایت به 175 دستگاه در ماه‌های آتی خبر داد و عنوان کرد: این آمادگی را داریم که تا شهریور سال آینده ظرفیت اسمی این مجموعه که 100 هزار دستگاه در سال است را محقق کنیم که البته برای این منظور نیازمند همراهی مسئولین استان کرمانشاه نیز هستیم تا الزامات این توسعه را فراهم کنند.

وی تاکید کرد: ایران خودرو کرمانشاه به لحاظ آنکه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است و برای توسعه همه جانبه آن تلاش می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو بر لزوم حمایت و تکمیل زنجیره قطعه سازی خصوصا در استان کرمانشاه نیز تاکید کرد و ادامه داد: بر اساس بررسی که انجام دادیم 10 واحد تولید قطعه در استان کرمانشاه امکان توسعه فعالیت خود و کمک به تامین قطعات ما را دارند و ما هم اعلام آمادگی می‌کنیم که خرید محصولات آنها را برای مدت پنج سال به صورت تضمینی انجام دهیم.

مقیمی اعتبار مورد نیاز برای توسعه این واحدها را بین 120 تا 130 میلیارد تومان برآورد که برای نزدیک به 200 نفر نیز اشتغالزایی به همراه خواهد داشت و عنوان کرد: ضمانتی که بابت خرید به این مجموعه‌ها می‌دهیم می‌تواند به عنوان تضامین بانکی برای دریافت تسهیلات آنها استفاده شود که البته در این زمینه نیازمند حمایت مسئولین استان و بانک‌ها هم هستیم.

وی تاکید کرد: قطعه سازان کرمانشاه در کنار کمک به تامین قطعات مورد نیاز به ایران خودرو، در زمینه عرضه محصولات به بازار برای خدمات پس از فروش هم همکاری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو خواستار حمایت مسئولین استان از سرمایه‌گذاران توانمندی شد که قصد دارند در زمینه تکمیل زنجیره قطعه سازی پای کار بیایند و ادامه داد: سایر قطعه‌سازهای استان نیز در صورت حمایت می‌توانند بخش قابل توجهی از قطعات مورد نیاز صنعت خودرو را تولید کنند.

مقیمی با اشاره به دغدغه‌ای که در زمینه اشتغال جوانان در استان کرمانشاه وجود دارد، افزود: اگر قصد داریم در صنعت خودرو اشتغالزایی داشته باشیم، باید عمدتا بر بخش قطعه سازی تمرکز کنیم.

وی همچنین از دسترسی مناسبی که از طریق مرزهای کرمانشاه به بازار عراق وجود دارد هم یاد کرد و گفت: باید از این پتانسیل برای صادرات قطعات و محصولات خودرویی به بازار عراق استفاده کنیم.

خودروسازی نوک پیکان تحریم

 مدیرعامل شرکت ایران خودرو  همچنین در نشست با فعالین صنعت قطعه سازی کرمانشاه از شرایط ویژه صنعت خودروسازی کشور یاد کرد که در نوک پیکان تحریم قرار دارد و افزود: خواست دشمن این بود که دیگر صنعت خودرو در ایران وجود نداشته باشد، اما با همه این مشکلات صنعت خودرو کشور با محصولات جدید، قطعات جدید و عمق ساخت داخلی بیشتر به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که در صنعت خودروسازی کشور صورت گرفته، یکی از مهمترین این اقدام را تسویه بخش قابل توجهی از مطالبات قطعه سازان دانست و یادآور شد: مطالبات معوق 120 روزه قطعه سازان در زمانی که مدیرعامل ایران خودرو شدم دو هزار میلیارد تومان بود که در پایان سال 1398 این میزان به کمتر از هزار میلیارد تومان رسید.

وی اظهار کرد: بنا داریم این روند را ادامه دهیم و به زودی خبرهای خوبی هم در این باره خواهیم شنید.

مقیمی در ادامه بر لزوم حمایت از قطعه سازان کرمانشاه هم تاکید کرد و افزود: توصیه ما این است که از قطعه سازی به سمت مجموعه سازی حرکت کنید که هم به تکمیل زنجیره کمک خواهد کرد و هم برای ما  این شیوه همکاری بهتر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو  بر لزوم استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی در استان کرمانشاه هم تاکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: خودروسازي مدیرعامل ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرشاد مومنی: دولت از انجام تعهدات خود طفره می رود

 فرشاد مومنی نسبت به استمرار موضوعاتی مانند عدم شفافیت در تخصیص ارز و اعتبارات بانکی، ارائه آمارهای ساختگی و مهاجرت فزاینده نیروی انسانی باکیفیت هشدار داد و تداوم این موارد را سبب‌ ضعیف‌تر شدن اقتصاد کشور دانست.

به گزارش ایلنا، فرشاد مومنی در نشست فرهنگستان علوم اظهار داشت: در سال 1401 سازمان بهره‌وری آسیایی در گزارشی از کارنامه 50 ساله عملکرد اقتصادی کشورهای آسیایی نشان داده که در میانه سال‌های 1349 تا 1398 خورشیدی تولید ناخالص داخلی سرانه در کره جنوبی 15.6 برابر و در مالزی 3 برابر شده با این حال این رقم برای ایران با وجود نقش خام فروشی ایران 1.6 برابر بوده است. وقتی این تنزل قدرت اقتصاد ملی در برابر رقبای بیرونی به تولید بی‌کیفیت گره می‌خورد کشور را دچار انحطاط می‌کند و کاهش توان رقابت و مقاومت اقتصاد ملی را نشان می‌دهد. در نهایت، کشور را در مواجهه با فقر در سطح عامه مردم ناتوان‌تر می‌کند.

وی افزود: برای سیاستگذار هوشمند باید مایه عبرت باشد که در پنج دهه گذشته هر قدر به امروز نزدیک‌تر می‌شویم، شکنندگی کشور در برابر فقر افزایش پیدا می‌کند و شاهد هستیم در یک دوره سه ساله و در پایان دهه 1390 اندازه جمعیت فقیر ایران 3 برابر شده و از نظر شاخص فلاکت در سال 1401 رکورد 10 ساله این شاخص در کشور شکسته شده است. با این حال بخش‌هایی از ساختار قدرت جوری برخورد می‌کنند که انحطاط ایران در دهه 1390 برای آنها گوارا بوده و به این توجه ندارند که موضوع نظام ملی مطرح است و همه دولت‌ها نسبت به کارنامه نظام مسئولیت دارند و اینکه به صورت سیاست‌زده و شعاری توپ به زمین دولت دیگری انداخته شود مشکل کشور حل نمی‌شود. هر قدر به امروز نزدیک‌تر می‌شویم به واسطه این برخوردهای سیاست زده آسیب‌پذیرتر می‌شویم. اگر واقعا ساختار قدرت بخواهد راه نجات کشور را پیدا کند، باید در مواجهه با شعار سال برخورد عاقلانه داشته باشد و راه مشارکت مردم در اقتصاد کشور تخصیص منابع به مردم است.

مومنی ادامه داد: به واقع و در سه دهه گذشته تاکنون تا چه اندازه از جا‌به‌جایی افراد منتفع شده‌ایم؟ ممکن است این امر دستاوردهای مقطعی داشته باشد اما وقتی ایده مشارکت مردم مطرح می‌شود باید راه اصولی مشارکت مردم پیشنهاد شود و باطل‌السحر سوء‌کارکردها در این زمینه شفاف‌سازی در تخصیص منابع است. آنهایی که به شکل ظاهرالصلاح به نظام تصمیم‌گیر توصیه به پاک کردن صورت مساله‌ها و آن را به عنوان راهکار اتخاذ می‌کنند دوستدار دولت و ملت نیستند.

این اقتصاددان یادآور شد: در سال‌های جنگ با وجود شرایط جنگی، حیاتی‌ترین مسائل مربوط به توزیع رانت در کشور شفاف‌سازی می‌شد در حالی که در آن روزها شرایط برای بروز فساد مستعدتر بود اما در آن زمان مردم از شفافیت بهره بردند و مدال پاکدامن‌ترین دولت در تاریخ اقتصاد صد ساله ایران نصیب دولت‌هایی شد که در زمان جنگ در ایران برقرار بودند.

تخصیص ارز و اعتبارات شفاف نیست

مومنی در ادامه به موضوع عدم شفافیت در تخصیص ارز پرداخت و در این باره گفت: مهم‌ترین کانون خلق بحران در ایران امروز این اهتمام مشکوکی است که در زمینه نحوه تخصیص ارز اتفاق افتاده و مهم ترین رانت ها را در کشور به وجود آورده است. بدترین برخوردها را در سطوح حداقلی شفافیت در تخصیص دلارهای نفتی داشته‌ایم و نظام ملی با این امر دچار بحران مشروعیت‌سوزی به دست خود؛ وقتی برجام تصویب و ورود دلار به کشور تقویت شد، انتشار داده‌های مربوط به نحوه تخصیص دلارها متوقف شد در آن زمان من گفتم که این امر تنها به فساد دامن می‌زند.

وی در مورد به نحوه اختصاص اعتبارات بانکی ایراد وارد دانست و اظهار کرد: مساله مهم بعدی که سبب خلق رانت می‌شود نحوه انتشار داده‌های مربوط به اعتبارات بانکی است؛ آمارهای پولی تا دی 1402 با یک وقفه زمانی منتشر شد، هر کس در حدی اطلاعات داشته باشد از نقش این شیوه تخصیص اعتبارات متوجه می‌شود که تا چه اندازه رانت و فساد گسترش پیدا کرده و بخش‌های مولد کشور و اشتغال مولد تا کجا آسیب دیده است، روند تحولات بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی حکایت از آینده‌سوزی توسط یک نظام تصمیم‌گیر پنهانکار دارد و نشان می‌هد یک رویکرد فسادزا حیاتی‌ترین ذخیره استراتژیک کشور را تهدید می‌کند در حالی که اگر این داده‌ها به موقع منتشر می‌شد از فسادها جلوگیری می‌شد. همه اینها حاکی از سوءتدبیر فاجعه‌بار است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر نهادهای نظارتی می‌خواهند اقتصاد ایران از این فلاکت، انحطاط و افزایش وابستگی به واردات نجات پیدا کند باید در مورد انتشار داده‌های مربوط به نحوه تخصیص دلارهای نفتی و اعتبارات بانکی اعمال اقتدار کنند. در غیر این صورت ادعاهای ما در مورد شفافیت توخالی خواهد بود و برای حاکمیت بحران مشروعیت و برای ملت غرق شدن در فلاکت به بار خواهد آورد.

وی تصریح کرد: مبنای تخصیص 2000 دلار به ازای هر کارت ملی چیست؟ آیا نهادهای نظارتی می‌دانند چند میلیارد دلار با این سیاست دود شد؟ همچنین در آستانه تعطیلات سال جدید ناگهان میزان ارز تخصیصی به مسافران دو برابر می‌شود، در شرایطی که کشور تا این اندازه بحران حاد دارد، اینها از کجا در می‌آید؟ بسیاری فنر نرخ ارز را ریشه بسیاری از مشکلات می دانند در حالی که در 30 سال گذشته بارها گفته شده این فنر اراده مشکوکی برای دادن مجوز به ایجاد شرکت‌های جدید است و این شرکت‌ها دهان‌های باز و بزرگی برای بلع ارز کشور هستند؛ مجوزهایی که به نام خودروسازی، لوازم خانگی‌سازی، موتورسیکت‌سازی و ... داه می‌شود و جالب آنکه همزمان با ارائه مجوز، واردات این اقلام هم در حال افزایش است.

مومنی افزود: این جریان، فشارهای مهلکی به تولیدکننده وارد می‌کند و امروز بسیاری از تولیدکنندگان ما دارند ادای تولید را درمی‌آورند و تبدیل به مونتاژکار شده‌اند و بخش بزرگی از خلق ارزشی که به نام تولید در ایران ایجاد می‌شود به خارج از ایران مربوط می‌شود. مونتاژکاری امروز تبدیل به هیولای ضد ارزی کشور شده در حالی که در مورد روند خطرناک ارزبری در سال‌های گذشته بسیار هشدار شده است. در چنین شرایطی در شگفتم که نهادهای نظارتی ما چه می‌کنند؟ تا زمانی که شفاف‌سازی در تخصیص منابع اتفاق نیفتاده مشارکت مردم در اقتصاد ملی یک وعده پوچ است.

این اقتصاددان گفت: با یک انقطاع راهبردی میان رشد اقتصادی باکیفیت رو‌به‌رو هستیم و تا زمانی که این ضربه به تولید را قطع نکنیم این انقطاع از بین نمی‌رود و نابرابرهای ظالمانه گریبانگیر اقتصاد و جامعه خواهد بود.

مومنی افزود: اساس خلق ارزش در این کشور بر خام‌فروشی گذاشته شده و وقتی به این امر اعتراض می‌شود، تحت عنوان صادرات غیرنفتی از صادرات خاک و دیگر گونه‌های خام‌فروشی گفته می‌شود و بخشی از صادرات فرآورد‌های نفتی به عنوان صادرات غیرنفتی معرفی می‌شود. در یک دوره 50 ساله نوسانات رشد اقتصادی در ایران تابع درآمدهای نفتی بوده و تغییری در این زمینه اتفاق نیفتاده است.

آمارهای ساختگی مشروعیت‌سوز است  

مومنی در ادامه به ارائه آمارهای ساختگی ایراد وارد دانست و گفت: سخنگوی دولت گفته در سه سال گذشته  از دولت کنونی رشد اقتصادی باکیفیت در کشور رقم خورده است اگر این حرف‌ها با هدف تقویت روحیه مردم گفته می شود که نه تنها روحیه‌ساز نیست که مشروعیت سوز است و با تکذیب و انکار مشکلات، مشکلی حل نمی‌شود؛ اگر رشد بی‌کیفیت مبنای توسعه اقتصادی در دولت کنونی قرار گرفته که دولت پیشین بیش از دولت کنونی این مدل رشد را رقم زد اما همان گونه که رشد بی کیفیت در دولت پیشین موثر نبود در دولت کنونی هم همین پیامد را دارد.

وی افزود: این شیوه‌ها برانگیزاننده دانایان در سرنوشت کشور نیست؛ نمی‌شود که هم کسوت دانشگاهی داشته باشید و هم حرف‌های غیر‌قابل‌دفاع و تکراری بزنید. نصف سرمایه‌گذاری سال 90 هم اکنون در ایران انجام نمی‌شود، چرا باید با این رویه کشور را در مسیرهای غیرمتعارف قرار دهیم. همچنین گزارش‌هایی در مورد کاهش اشتغال به زیر 10 درصد گفته شده است، در حالی که این آمار از نرخ طبیعی بیکاری در کشورهای صنعتی هم بهتر است. در همین راستا گفته می‌شود وارد دوره رونق شده‌ایم، این چه رونقی است که شاخصی فلاکت رکورد 10 ساله را شکسته است.

این اقتصاددان در ادامه اظهار کرد: موجودی انبارهای تولیدی از سال 1400 تا 1402 به طور مرتب در حال افزایش است، در حالی که گزارش‌های رسمی حاکی از آنست که از حدود 39.5 درصد ظرفیت تولید استفاده می‌شود و دو سوم آن بلااستفاده مانده است و همین تولید اندک هم مشتری ندارد. این نشان می‌دهد اشتغال موجود هم بی‌کیفیت است و تقاضایی برای آن وجود ندارد. از یک طرف شاهد افزایش 13.1 درصدی موجودی انبار نسبت به هزینه تولید ناخالص ملی هستیم و از سوی دیگر حدود 24.8 درصد کاهش در نسبت تشکیل سرمایه به هزینه تولید داخلی داریم، پس وقتی با نوسان نرخ ارز درآمد تولید می‌شود انگیزه تولیدکننده لطمه جدی می‌بینید؛ این مسائل در تسخیر علم قرار دارد. با علم هم می‌توانیم بفهمیم چرا به این روز افتادیم و هم می‌توانیم بفهمیم چطور راه نجات را پیدا کنیم؟

مومنی ادامه داد: بالاترین سطح همبستگی همواره میان تحولات نرخ ارز و نرخ تورم بوده است، این را رها کرده اند و دائم در مورد رشد نقدینگی حرف می‌زنند و آماری ارائه می‌دهند که اعتبار علمی ندارد.  در همایشی که وزارت اقتصاد در اسفند گذشته برگزار شد همین گونه داده را اعلام کرد. همزمانی شوک تحریم‌ها و شوک‌های مخرب در نرخ ارز کمر تولید و کمر مردم را شکسته و تا زمانی که برای این متغیرهای کلیدی چاره‌اندیشی نشود به سمت تورم های باکیفیت در حرکت هستیم.  

وی خاطرنشان کرد: از 1397 تا 1402 با یک تفاوت بنیادی در نرخ های تورم نسبت به دوره های قبل رو‌به‌رو هستیم و هم از نظر طول دوره و هم از نظر میزان ماندگاری تورم شرایط خاصی را تجربه می‌کنیم، در این شرایط باید ارائه اعداد غیررسمی تریبونی توسط مقامات متوقف شد مقامات برای مسئولیت‌گریزی از این اعداد عجیب سخن می‌گویند و تصریح می‌کنند که اگر ما نبودیم رقم‌ها بدتر می‌شد.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه در گزارشی که مرداد سال 1400 توسط منتشر کرده به پیش‌بینی نرخ پرداخته است، براساس این پیش‌بینی قیمت ارز در سال 1400، 25 هزار تومان،  در سال 1401، حداکثر 35 هزار تومان و در سال 1402 حداکثر 46 هزار تومان عنوان شده است. در گزارش رسمی دیگری در مورد چشم انداز نرخ ارز که توسط صندوق بین‌المللی پول در آوریل 2021 منتشر شده نرخ ارز در ایران تا سال 1402، 58000 تومان پیش‌بینی شده بود با این حال آنچه امروز اتفاق افتاده شکاف زیادی با این آمار دارد.

وی همچنین گفت: در سال گذشته مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی اعلام کرد که نرخ بیکاری اعلام‌شده 11 ایراد کارشناسی دارد که آن را بی‌اعتبار کرده است. در شهریور سال گذشته نیز مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی اعلام کرد که در رشد بدهی دولت در سال 1401 نسبت به سال 1400، 30 درصد و رشد بدهی شرکت‌های دولتی 90 درصد اضافه شده است؛ چطور می‌شود که این گزارش‌های رسمی را هم نمی‌خوانید و با حرف‌های نامعتبر تنها مشروعیت‌سوزی حاصل می‌کنید؟

خروج سرمایه انسانی خروج سرمایه مادی است

مومنی در نهایت در جمع‌بندی گفته‌های خود در فرهنگستان علوم گفت: نگاهی به عوامل بنیادی رشد اقتصادی بندازید و به رشدهای بی‌کیفیت به عنوان ابزار تبلیغات نگاه نکنید. وزیر گرامی صمت به ما بگوید آیا صحت دارد که بیش از 80 درصد کل واردات قطعات منفصله خودرو از چین بوده است؟ اگر بوده که این امر سلطه غیرعادی به چین می‌دهد، در چنین شرایطی چین چه امتیازهای به ما در برابر این سلطه‌دهی می‌دهد؟ همچنین واردات این اقلام در سال 1402 نسبت به سال 1401 بیش از 70 درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: با هر مقیاسی وضعیت تولید فناورانه در ایران را بررسی کنید، می‌بینید که اضاع به سامان نیست و چشم انداز اقتصادی ایران در سال 1403 این پیام را دارد که در صورت تداوم روند سال‌های قبل در عرصه سیاستگذاری تمام متغیرها ما از نظر کیفیت سقوط خواهد داشت. ایران از نظر چشم‌انداز اشتغال باکیفیت هم اوضاعی بدتر از سال‌های گذشته تجربه خواهد کرد و تدام این روند به کاهش توان مالی دولت می‌انجامد در نتیجه دولت از انجام تعهدات دولت خود در زمینه آموزش، سلامت، مسکن و... طفره می رود.

این استاد دانشگاه یادآور شد: امروز بخش زیادی از اختیارات به سران سه قوه داده شده و نمی‌توان تنها قوه مجریه را خطاب قرار دارد بنابراین کل سه قوه باید تلاش کنند اعتماد مردم را برگردانند و با شفاف سازی و راه را برای مشارکت فعال مردم در سرنوشت سیاسی فراهم آورند.  

مومنی همچنین بیان کرد: حیاتی‌ترین نکته که امروز باید به حکومتگران گوشزد شود، مهاجرت فزاینده نیروی انسانی باکیفیت از کشور است؛ متاسفانه برخی مقامات گفته‌اند در این زمینه نگرانی ندارند، اگر حساب و کتاب در کار بود باید گویندگان این حرف برخورد می‌شد؛ خروج سرمایه انسانی به معنای خروج سرمایه مادی نیز است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرشاد مومنی: قاچاق و فساد اخلاقی کمر سیاست در کشور را شکسته است/ مایلیم در جلسه‌ای به دعوت رئیس‌جمهور حضور داشته باشیم فرشاد مؤمنی: اصلاح سازه‌های ذهنی، نقطه آغازین توسعه

دیگر خبرها

  • تغییرات در مدیریت هواپیمایی ایران ایر؟!
  • تغییرات در مدیریت هواپیمایی ایران ایر
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • گروسی به ایران سفر خواهد کرد
  • فرشاد مومنی: دولت از انجام تعهدات خود طفره می‌رود
  • فرشاد مومنی: دولت از انجام تعهدات خود طفره می رود
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستا‌های لرستان
  • اهداف ايران خودرو در سال جهاد اقتصادي
  • (ویدئو) این قطعه بین خودروهای شاهین و بوگاتی مشترک است!
  • پدر موشکی ایران با کسی شوخی نداشت