Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-28@09:48:54 GMT

لزوم توجه ویژه به سرای نوآوری و فناوری

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۵۲۲۳۹

لزوم توجه ویژه به سرای نوآوری و فناوری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت:  درآمد دانشگاه صرفاً نباید شهریه دانشجویان باشد، بنابراین برای ایجاد سرای نوآوری و آموزش‌های مهارتی و کارآفرین در واحد‌های دانشگاهی استان تلاش کنیم.

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حسین کرمانیان صبح امروز در بازدید از مرکز تحقیقاتی آموزشی و شیلاتی رجه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد:  يکی از مهم‌ترين اهداف اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی ايجاد شرايط لازم برای افزايش محتوا و توليدات علمی، کشاورزی و اختراعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از جمله شرايط لازم برای افزايش توليد علمی و رشد اقتصادی سرمايه‌‌گذاری در زيرساخت‌‌های اقتصادی است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل یکی واحدهای موفق در سطح کشور است که سرمايه‌گذاری در زيرساخت‌های اقتصادی و در‌آمدهای غیر‌شهریه‌ای را انجام داد و اکنون  باید به‌صورت استانی در سال جهش تولید نسبت به فعال‌سازی مرکز تحقیقاتی رجه اقدام کرد.

دبیر هیئت امنای استان مازندران با توجه به ظرفیت مرکز تحقیقاتی رجه، ادامه داد: طرح ایجاد دهکده سلامت، باغ پرندگان و تولید ماهیان خاویاری، قزل‌آلا و زنینتی با همکاری و همفکری استادان صاحب نظر این حوزه می‌تواند منشا اثر باشد؛ چراکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در حوزه پزشکی به‌ویژه در رشته دامپزشکی یکی از واحدهای برجسته کشور است.

کرمانیان با بیان اینکه موففیت دانشگاه آزاد اسلامی در غیر‌انتفاعی بودن آن است،  بیان کرد: پلان اقتصادی و زیرساخت، فضای تحقیقاتی و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برای فعالیت‌های علمی در آمد غیر‌شهریه‌ای مهیا است.

به گزارش آنا، بازدید از موقعیت مکانی مرکز تحقیقات رجه و باغات کشاورزی و استخرهای بتنی و گرمابی ماهیان خاویاری، قزل‌الا و کپور و (ماهی آزاد) و ارزیابی ظرفیت‌‌های این مرکز از دیگر برنامه‌های این  بازدید بود.

انتهای پیام/۴۱۱۷/

منبع: آنا

کلیدواژه: رجه درآمدهای غیر شهریه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش

حسین صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در گفت‌‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا درباره راه‌های مشارکت مردم در راستای جهش تولید گفت: راه رسیدن به تولید از تولید فکر آغاز می‌‌شود و نیاز به پرورش انسان‌هایی است که از یک سو خلّاق باشند و از سوی دیگر اخلاق‌مدار که دانش تولید شده مبتنی بر بینش باشد و این امر میسر نمی‌‌شود، مگر اینکه دانشگاه‌های حکمی شکل گیرد.

وی اضافه کرد: ویژگی‌های دانشگاه حکمی که در سند تحول و تعالی دانشگاه نیز به‌عنوان یک امر راهبردی به آن اشاره شده، باید به مرحله اجرایی برسد، همانطور که حرکتی از سوی انقلاب به سوی تمدن نوین اسلامی ترسیم شده و آنچنان که بیان شد: «در قله‌ایم»، یعنی در گذار به‌سوی تمدن‌سازی به گام‌های آخر نزدیک می‌شویم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و واحد رشت متذکر شد: در این تمدن‌سازی نیاز به انسان‌هایی است که موید نشانه‌هایی از صفات الهی باشند، صفاتی مانند عالم، خالق، باسط و ... نیاز به انسان‌هایی که در آنها حس مسئولیت‌پذیری موج می‌زند؛ چراکه برخود تکلیف می‌دانند (نه اینکه فقط به جستجوی حق و حقوق باشند) که نمودی از اسماء و صفات الهی باشند و اینگونه است که همدلی میسر می‌‌شود، دلی که اشاره به قسم بی‌صورت انسان است با اهداف و اعتقادات مشترک بوده که همدلی شکل می‌یابد.

صفری یادآور شد: در این گام‌های نهایی درراستای نیل و تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمندی به مراکز علمی حکمی ارجح است، مراکز علمی که درصدد پرورش حکیم باشد که تولید دانش می‌‌کند، اما دانشی که توأم با بینش باشد، هدفمندی از تولید دانش آنها مبتنی بر اهداف عالیه باشد.

وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برای عملیاتی و اجرایی کردن این گوهر نفیس مدتی است که به شکل‌دهی سلسله جلساتی با عنوان حکمی‌سازی دانشگاه مترصد بوده که در آن از صاحبان علم با دغدغه‌های فرهنگی از تمام مراکز دانشگاهی منطقه و همچنین از حوزه‌های علمیه برای اشاعه این نظام فکری مولد و شکل‌دهی تفکر حکمی‌سازی مراکز علمی، دعوت به عمل می‌آورد تا بر تکلیف و وظیفه خود درراستای بسترسازی و شکل‌دهی سکو‌های تولید مراکز پرورش حکیم، نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود
  • وظیفه مدیران، ارائه خدمات بهینه به جامعه
  • وظیفه مدیران،ارائه خدمات بهینه به جامعه
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار
  • لزوم توجه به نامگذاری سال به‌عنوان منشور و حکم حکومتی