Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع لهستان اعلام کرد که اجازه استقرار نیروهای آمریکایی در این کشور را داده است و این نیروها قرار است در یک رزمایش گسترده در راستای آماده سازی آمریکا برای پاسخ سریع شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع لهستان در بیانیه‌ای اظهار کرد که یک یگان زرهی آمریکا از ۱۴ ژوئیه تا ۲۳ اوت ۲۰۲۰ در چارچوب رزمایشی برای آماده سازی آمریکا برای استقرار اورژانس نیروهایش در هر جای جهان، در لهستان مستقر خواهد شد و اولین نیروها به منطقه آموزشی "دراوسک-پومرانی" واقع در غرب کشور خواهند رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می‌شود که ۵۰۰ سرباز آمریکایی در این رزمایش شرکت کنند.

وزارت دفاع لهستان همچنین تأکید کرد که برای این رزمایش که در شرایط همه گیری کروناویروس برگزار می‌شود تدابیری برای حفاظت از سلامتی سربازان و ساکنین محلی اتخاذ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لهستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت

مجله نیوزویک نوشت: نتایج این نظرسنجی که با شرکت ۹۰۲ بزرگسال آمریکایی توسط موسسه نظرسنجی دانشگاه مونموث انجام شده، نشان داد که ۳۴ درصد آمریکایی‌ها علاقه‌مند به زندگی در کشور دیگری هستند.

این در حالی است که نتایج یک نظرسنجی مشابه توسط موسسه گالوپ در سال ۱۹۷۴ از آمریکایی ها، حکایت از علاقه مندی ۲۴ درصدی آنها برای مهاجرت از این کشور داشت.

این نظرسنجی که نتایج آن روز ۲۶ مارس (هفتم فرردین) منتشر شد و در بازه زمانی بین هشتم تا دوازدهم فوریه (۲۳-۱۹ بهمن) انجام شده است حکایت از آن دارد که ۴۱ درصد از افراد مستقل سیاسی، خواستار اسکان در کشور دیگری هستند. در بین دموکرات‌ها ۳۵ درصد و در بین جمهوری‌خواهان ۲۲ درصد چنین خواسته‌ای را مطرح کردند.

این در حالی است که ۵۰ سال پیش تنها ۱۳ درصد از افراد مستقل، ۱۰ درصد از دموکرات‌ها و ۹ درصد از جمهوری‌خواهان تمایل داشتند در کشور دیگری اسکان کنند.

بیش از نیمی از کسانی که مایل به ترک کشور بودند زیر ۳۵ سال سن داشتند، در حالی که ۱۷ درصد از افراد ۵۵ ساله یا بیشتر علاقه مندی مشابهی را مطرح کردند.

نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو از ۸ هزار و ۴۸۰ بزرگسال، که بین ۱۰ تا ۱۶ ژوئیه (۲۶-۲۰ تیر) انجام شد، از افزایش دو قطبی شدن جامعه آمریکا حکایت داشت به طوری که ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که از سیاست آمریکا خسته شده اند و ۵۵ درصد گفتند که نسبت به این سیاست‌ها عصبانی هستند.

نظرسنجی دیگری که پیشتر به سفارش نیوزویک انجام شد، نشان داد که بیشتر آمریکایی‌ها نگران ظهور دوباره خشونت سیاسی در آمریکا به دنبال حمله ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به کنگره هستند. به گفته دانشمندان سیاسی رقابت دوباره جو بایدن رئیس جموری کنونی آمریکا و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات نوامبر (آبان) نگرانی از آشوب احتمالی را بار دیگر تشدید کرده است.

در نظرسنجی‌های متوالی از شرکت کنندگان این سوال پرسیده نشد که دوست دارند به کدام کشور‌ها نقل مکان کنند، اما از آنها خواسته شد عنوان کنند که بازدید از کدام کشور‌ها را ترجیح می‌دهند.

در نظرسنجی سال ۱۹۷۴ انگلیس و آلمان محبوب‌ترین مقاصد شهروندان آمریکایی بود و استرالیا، ایتالیا، فرانسه وسوئیس در جایگاه‌های بعدی قرار داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رزمایش ایران، چین و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت
  • انهدام پنجمین تانک «آبرامز» ارتش اوکراین
  • کشته شدن بیش از ۵۰۰ نظامی اوکراینی در شبانه روز گذشته
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • شهادت نیروی سپاه در دیرالزور / پنتاگون: به سوریه حمله نکردیم
  • جزئیات تجاوز بامدادی آمریکا به شرق سوریه
  • آمریکایی‌ها از اپل شکایت کردند
  • عملیات گسترده یمنی‌ها علیه کشتی‌ها و ناوهای آمریکا و انگلیس
  • سی‌ان‌ان: خرید و انتقال فوری سلاح، محور دیدار گالانت و آستین است