Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاستبازان آمریکایی همواره کشور خود را حکمفرمای جهان دانسته و با اندیشه کهنه بازی مجموعه صفر، نمی‌خواهند تغییرات اوضاع جهانی و رشد و توسعه چین را قبول کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی آمریکا یکی دیگر از سیاست بازان مخالف چین مانند مایک پامپئو وزیر خارجه و پیتر ناوارو مشاور تجاری کاخ سفید، چندی پیش ادعا کرد که، حزب حاکم چین "تهدید بزرگ برای آمریکا و همپیمانان این کشور" است و نظام سیاسی چین را مورد نقد بدخواهانه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، صاحب نظران بر این باورند که این ادعا سرشار از تعصبات ایدئولوژیک افراطی و مک کارتیسم است، اما این تنها مجموعه ای دیگر از نمایشهای سیاستمداران کاخ سفید برای عبور از تضادهای داخلی و حفظ منافع خصوصی سیاسی است.

آمریکا اقداماتی از جمله برپایی یک جانبه اصطکاک تجاری، سرکوب شرکت های علمی و فنی چین، پخش ادعای قطع ارتباطات با چین، ایجاد محدودیت ها برای رسانه ها و رفت و آمدهای انسانی با چین و اتهام زنی و سیاه نمایی چین پس از شیوع کرونا را در پیش گرفته و گستاخانه در امور داخلی چین از جمله هنگ کنگ، شین جیانگ، تایوان و تبت دخالت کرده و در حال حاضر به جنجال سازی در دریای جنوبی چین پرداخته است.

در حال حاضر، آمریکا در زمینه های کنترل شیوع کرونا، توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال، مساله تعبیض نژادی، افزایش فاصله بین فقرا و ثروتمندان و شکاف سیاسی با مشکلاتی رو به رو شده و در حل و فصل آن ها دست و پای خود را گم کرده است. در چنین صورتی، این کشور با اتهام زنی علیه چین درصدد است افکار عمومی را منحرف کند.

از سوی دیگر، سیاستبازان آمریکایی همواره کشور خود را برنده و حکمفرمای جهان دانسته و با اندیشه کهنه بازی مجموعه صفر، نمی خواهند تغییرات اوضاع جهانی و رشد و توسعه چین را قبول کنند.

گفتنی است که پیشرفت چین از یک کشور پرجمعیت عقب افتاده به دومین قدرت اقتصادی جهان به هیچ وجه مدیون صدقه آمریکا نیست، بلکه با اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز، توسعه روابط با منافع مشترک با دیگر کشورها و سختکوشی مردم این کشور صورت گرفته است. چین که به طور صلح آمیز توسعه یافته، فرصت های زیادی را برای جامعه جهانی از جمله آمریکا فراهم کرده است.

چین هیچ قصدی برای جایگزینی آمریکا و یا به چالش کشاندن جایگاه آمریکا نداشته و به کشوری مثل آمریکا تبدیل نخواهد شد. هدف اصلی توسعه چین ایجاد رفاه برای مردم، تحقق رستاخیز ملت چین و حفظ صلح و ثبات جهان است و این کشور همواره خواستار گفت و گوی سازنده بین چین و آمریکا برای حل اختلافات بین دو کشور شده است.

هنری کیسینجر وزیر خارجه پیشین آمریکا با ابراز نگرانی شدید اعلام کرد: در رویارویی درازمدت بین چین و آمریکا هیچ برنده ای وجود نخواهد داشت. اگر راه حلی پیدا نشود، نتیجه آن از دو جنگ جهانی بدتر خواهد شد. افکار عمومی جهان نیز به روابط دو کشور بسیار توجه کرده و نگران بروز جنگ سرد جدید بین دو کشور و تاثیرات منفی آن در جهان است. این وضعیت توسط سیاستبازان آمریکایی مخالف چین ایجاد شده که ضمن تخریب پایه اعتماد متقابل سیاسی تهدید بزرگ برای جهان به شمار می روند.

انتهای پیام/

R36447/P/S8,87,1128/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کشور آمریکا کشور چین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور آمریکا کشور چین اخبار آمریکا اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر نخست وزیر عراق با هدف تعیین جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه العالم؛ هدف از سفر چند روزه نخست وزیر عراق به واشنگتن و دیدار وی با جوبایدن رئیس جمهور آمریکا و آنتونی بلنکین وزیر امور خارجه این کشور تعیین جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی از عراق و گام برداشتن به سمت روابطی برابر بین دو کشور است.
«نوید بهروز» خبرنگار این شبکه با تهیه گزارشی در این باره گفت در این سفر قرار است «محمد شیاع السودانی» با «لوید آستن» وزیر دفاع آمریکا و شماری از مسئولان سیاسی، اقتصادی و امنیتی این کشور دیدار و گفت و گو کند.
وی تصریح کرد در زمان و موقعیت حساسی که عراق و منطقه در حال گذران آن هستند نخست وزیر عراق راهی واشنگتن شد تا پرونده‌های داغ از جمله آینده روابط بین بغداد و واشنگتن و حضور آمریکا در عراق و جنگ غزه را بررسی کند.
نخست وزیر عراق در این باره گفت قطعاً دیدار من با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بحث و بررسی شرایط و اوضاع منطقه و بروز تنش‌هایی است که اکنون در منطقه شاهد آن هستیم و همچنین برقراری آتش بس، متوقف کردن جنگ در غزه، عدم گسترش درگیری‌ها در منطقه و مذاکرات مهم با هدف جدول زمانی مشخص برای پایان دادن به ائتلاف بین المللی است.
خبرنگار این شبکه در ادامه این مطلب افزود ترور‌های برخی از فرماندهان نیرو‌های حشد الشعبی در مرکز بغداد، نقض‌های پیاپی حاکمیت عراق و پایان دادن به حضور آمریکایی‌ها در این کشور یکی از مهمترین خواسته‌های مردم عراق است که در سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و این موضوع باعث تیره شدن روابط بین دو کشور در ماه‌های اخیر شده است، اما این در حالی است که واشنگتن تلاش می‌کند این مسئله را دور بزند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
«حسین العامری» یکی از نمایندگان مجلس عراق در این باره گفت تمام نمایندگان مجلس عراق خواهان تعیین جدول زمانی برای خروج نیرو‌های بیگانه و اشغالگر از خاک این کشور است بنابراین ما دولت را ملزم می‌کنیم که هرچه سریعتر با طرف آمریکایی مذاکره و نیرو‌های رزمی و جنگی خود را از عراق خارج کند.
خبرنگار این شبکه در ادامه این گزارش تصریح کرد تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، خطرات گسترش جنگ و پیامد‌های آن بر عراق و منطقه با قدرت خودش را بر جدول سفر کاری چند روز نخست وزیر عراق به واشنگتن تحمیل کرده است به این عنوان که آمریکا شریک جنگ در غزه محسوب می‌شود و مردم و مقاومت عراق یک محور تاثیرگذار و حامی مقاومت هستند.
«کاظم الرکابی» نماینده ائتلاف دولت قانون در مجلس عراق در این باره گفت: این سفر حامل پرونده‌های زیادی است نخست بررسی پیمانی است که در سال ۲۰۰۸ بین دولت عراق و آمریکا امضا شد و دوم بررسی جوانب سیاسی است که در این برهه از زمان بسیار مهم است.
خبرنگار این شبکه در ادامه این مطلب خاطر نشان کرد علاوه بر جوانب امنیتی، عراق به تغییر شیوه و رفتار واشنگتن به رفتاری برابر و مشترک بین دو کشور براساس توافق چارچوب مشترک و رهایی از محدویت‌های اقتصادی و مالی چشم دوخته است که واشنگتن این شیوه رفتار را همچنان از سال ۲۰۰۳ به بغداد تحمیل کرده است.
نوید بهروز در پایان این گزارش افزود مسئله اصلی سفر نخست وزیر عراق به واشنگتن تعیین جدول زمانی خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور و گام برداشتن به سمت روابطی برابر بین دو کشور است. خواسته‌ای که واشنگتن در باره آن سهل انگاری می‌کند و تلاش می‌کند خواسته‌های خود را به دولت عراق تحمیل کند.

دیگر خبرها

  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • اسراییل در حال از دست دادن وزن استراتژیک خود در جهان است
  • شهرداری ساری نیروی مازاد را از حالت تهدید به یک فرصت کسب درآمد تبدیل کند
  • ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان در ژاپن
  • اجرای پروژه های آبی توسط مهندسان ایرانی در ۲۰ کشور جهان
  • بلعیدن جهان به سبک چینی
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ
  • سفر نخست وزیر عراق با هدف تعیین جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی
  • اگر آمریکایی‌ها از عراق خارج نشوند هدف قرار می گیرند