Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزپنجشنبه رویترز، با حمله سایبری و هک شدن حساب کاربران، قانونگذاران آمریکا خواستار توضیح شرکت توییتر در مورد چگونگی دسترسی هکرها به سیستم‌های داخلی این شرکت برای ربودن حساب شماری از سیاستمداران، صاحبان سرمایه و افراد مشهور شدند. 

سناتور جمهوریخواه "جاش هاولی" با انتقاد شدید از  حمله سایبری در نامه‌ای به مدیر عامل شرکت توییتر از وی خواست تا هر چه سریعتر برای بازگرداندن امنیت به توییتر با وزارت دادگستری آمریکا و پلیس اف بی‌آی همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین متذکر شد که حمله سایبری موفقیت آمیز به سرورهای داخلی شما تهدیدی برای حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران است. 

سناتور "اد مارکی" از حزب دموکرات آمریکا در بیانیه ای عنوان کرد: اگرچه در تحقیقات اولیه به نظر می‌رسد هدف اولیه این حمله سایبری سرقت مالی بوده است اما هکرها می توانستند هدف های دیگری از جمله دخالت در انتخابات، ایجاد اخلال در بازار سهام و یا کارشکنی در روابط بین الملل ما داشته باشند.

"فرانک پالون" رییس کمیته انرژی و تجارت مجلس نمایندگان که کنترل بخش قابل توجهی از سیاست های فناوری ایالات متحده را تحت نظارت دارد در پیامی توییتری نوشت: شرکت توییتر باید توضیح دهد که چگونه همه این حسابها هک شده اند.

بعد از انتشار خبر هک شدن حساب توییتری شخصیت‌های سیاسی از جمله جو بایدن کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰، باراک اوباما رییس جمهوری سابق آمریکا، کیم کارداشیان سوپراستار و الون ماسک میلیاردر آمریکایی سهام شرکت توییتر در روز پنجشنبه ۳ درصد کاهش یافت. 

شرکت توییتر در پاسخ به این حمله سایبری اعلام کرد: هکرها توانسته‌اند با نفوذ به سیستم‌های داخلی دسترسی و کنترل حساب‌ها را بدست بگیرند. 

برچسب‌ها توییتر باراک اوباما جو بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توییتر باراک اوباما جو بایدن توییتر باراک اوباما جو بایدن شرکت توییتر حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک بدافزار روسی توسط شرکت امنیتی در فنلاند

ایتنا - یک شرکت امنیتی فنلاندی بدافزار روسی را کشف کرده است که می‌تواند با نصب یک درب پشتی مجازی، به سیستم عامل ویندوز نفوذ کند. گفته شده که این بدافزار توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه اداره می‌شود.
شرکت امنیتی "WithSecure" بدافزار ناشناخته‌ای را کشف کرده است که یک "درب پشتی مجازی" در بعضی از سیستم‌های ویندوز نصب کرده و آنها را در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر می‌کند. این شرکت فنلاندی گفته که این بدافزار با نام رمز "کاپکا" می‌تواند با گروه هکری "کرم شنی" مرتبط باشد که توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه (GRU) اداره می‌شود. "کرم شنی" به ویژه برای حملات مخرب سایبری خود علیه اوکراین، شناخته می‌شود.

به گزارش ایتنا و به نقل از VOA، بنا بر اعلام این شرکت این بدافزار می‌تواند به مهاجمان دسترسی طولانی‌مدت به سیستم قربانی بدهد.

یافته‌های این شرکت امنیتی توسط شرکت مایکروسافت تایید شده است.

رودیگر تروست، کارشناس امنیتی WithSecure می‌گوید روسیه در نتیجه کشف این بدافزار، کارآیی خود را در جنگ سایبری علیه اوکراین از دست خواهد داد.

بر اساس اطلاعات WithSecure، این بدافزار به عنوان یک افزونه (ADD-In) خود را در برنامه "Microsoft Word" پنهان می‌کند.

محمدکاظم حسن‌نژاد، محقق امنیتی در WithSecure Intelligence، می‌گوید: «درب پشتی کاپکا احتمالاً یک ابزار سفارشی است که در حملات سایبری در مقیاس محدود استفاده می‌شود.»

مایکروسافت دی ماه ۱۴۰۲ نیز از هک ایمیل‌های گروهی از کارمندان این شرکت چندملیتی خبر داده بود. در میان کسانی که ایمیل‌شان هک شده بود، تعدادی از مدیران رده بالای مایکروسافت نیز دیده می‌شدند. مایکروسافت تاکید کرده بود که پشت این حملات یک گروه روسی قرار دارد که با نام‌های "کولاک نیمه‌شب" و "نوبلیوم" شناخته می‌شوند.

این شرکت روز چهارشنبه ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن ۱۴۰۲) با انتشار بیانیه‌ای از افزایش حملات سایبری پنج گروه هکری از کشورهای چین، روسیه، ایران و کره شمالی با کمک هوش مصنوعی خبر داد و اعلام کرد که در همکاری با شریک تجاری خود شرکت "اوپن‌ای‌آی" این حملات را ردیابی کرده است. شرکت "اپن‌ای‌آی" نیز از حذف حساب‌های کاربری این هکرها خبر داد.

کارشناسان نظامی مدت‌هاست در مورد حملات سایبری روسیه برای تضعیف فناوری اطلاعات غرب یا انتشار اخبار جعلی هشدار می‌دهند.

دیگر خبرها

  • دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور | دستگیری مجرمانی که سکه طلا می‌خواستند | قرار گذاشتن با متقلبان کنکور در جاده
  • کشف یک بدافزار روسی توسط شرکت امنیتی در فنلاند
  • کلاه‌برداری مجرمان سایبری با ارسال پیام با مضمون دریافت کالابرگ
  • پاکو خمز در مصاحبه با مارکا: دخترانم با گریه از من می‌خواستند ایران را ترک کنیم؛ امنیت بر پول مقدم است!
  • مدیرعامل راه آهن: اهل شفافیت هستیم نه آرایش حساب + فیلم
  • افشاگری مالک تلگرام علیه دولت آمریکا
  • افشاگری مالک تلگرام علیه دولت آمریکا/ پاول دورف: می خواستند مهندس من برایشان جاسوسی کند
  • چین: آمریکا بزرگترین منبع حملات سایبری در جهان است
  • مخالفت افکار عمومی داخلی و متحدان رژیم صهیونیستی با حمله به ایران
  • کشف ۷ فقره جرایم سایبری در دورود