Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت وضعیت هر هشت شهرستان استان زنجان ، قرمز است ولی این روزها مراسمات تدفین به شکل دسته‌جمعی و بدون در نظر گرفتن فاصله اجتماعی در زنجان برگزار می‌شود‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، این روزها جامعه بشری با مشکل عجیب و نادری مواجه شده است که شاید تا چند ماه گذشته کسی به ذهنش هم نمی‌رسید در قرن 21 با آن مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که جامعه علمی و پزشکی در دوران اوج و پیشرفت خود قرار دارد، شاید کمتر کسی فکر می‌کرد که یک بیماری بتواند کل جامعه جهانی را به چالش بکشد و با گذشت چندین ماه حتی راه معالجه یا دارویی برای تسکین این بیماری یافته نشود.

در این دوران که هر روز از سراسر جهان آمار مختلفی از میزان ابتلا به این بیماری به گوش می‌رسد و حال که در موج دوم این بیماری قرار داریم رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی تنها راهکار پیش رو برای حفظ جان و سلامتی است. اما در این میان بعد از اینکه هر فرد مسئولیتی در قبال خود و جامعه دارد مسئولان امر تاثیر بسیار بالایی در کنترل این ویروس منحوس دارند.

متاسفانه با اینکه هفته‌هاست که مسئولان استانی هشدار داده‌اند که مراسمات عزا و عروسی در استان ممنوع است و باید از هرگونه تجمعات جلوگیری شود ولی با این حال مردم زنجان به این موضوع توجهی نمی‌کنند و نکته جالب اینجاست که هیچ نظارتی هم از سوی دستگاه‌های مربوطه نمی‌شود. لازم است که گفته شود این روزها استان زنجان بیشترین تعداد موارد بستری بیماران کرونایی را تجربه می‌کند و طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت وضعیت هر هشت شهرستان استان قرمز است.

نرخ موالید در استان زنجان کاهش یافتگزارش| بی‌تفاوتی شهرداری زنجان ‌به توزیع ماسک و دستکش بین پاکبانان/ حمایت فقط در حد شعارگزارش ویدئویی| زنجان شهر پروژه‌های نیمه تمام/ چشم‌انتظاری سه دهه‌ای زنجانی‌ها برای اتمام طرح چاله‌میدان به سبزه‌میدان

امروزه گرفتن مراسم عروسی در باغ‌تالارهای خارج شهر از یک سو و برگزاری مراسمات تدفین و تشییع جنازه به شکل دسته جمعی و بدون در نظر گرفتن فاصله اجتماعی از سوی دیگر موجب شده استان زنجان امروز شرایط قرمزی را تجربه کند و رکوردار بیشترین بستری‌شدگان بیماران کرونایی در کشور شود. متاسفانه این در این روزهای سخت و شرایط قرمز زنجان عده‌ای در خواب غفلت برگزاری مراسماتشان را به آرامستان انتقال داده‌اند و هر روزه در این مکان شاهد تجمع جمعیت زیادی هستیم و نکته تاسف برانگیز این مراسمات این است که قسمت انبوه تجمعات مربوط به فوتی‌های کرونایی است.

موضوعی که باید بررسی شود این است، در شرایطی که همواره اعلام می‌شود خانواده‌های مبتلا به ویروس کرونا اجازه برگزاری مراسمات عزا و عروسی را ندارند و در صورت اقدام به این کار به مراجع قضایی معرفی می‌گردند چرا نظارتی بر آرامستان و مراسمات تدفین انجام نمی‌گیرد؟ مسئول نظارت بر اینگونه مراسمات کدام نهاد است؟ چرا مسئولان وظیفه نظارت را به سازمان دیگر واگذار می‌کنند و خود را تبرئه می‌کنند؟

رضا عسگری، فرماندار زنجان که همواره به دستگاه‌های مربوطه بخاطر عدم رعایت موارد بهداشتی تذکرات لازم را داده است و حتی برخی از کارگزاری‌ها را پلمپ کرده و به برخی از بانک‌ها و حتی ناوگان حمل و نقل عمومی هشدارهای لازم را داده حال انتظار این است که این مسئول  نظارت دقیقی را بر آرامستان‌های زنجان داشته باشد و گزارشات عملکرد خود را از طریق رسانه‌ها اعلام‌ کند.

گزارش از محیا همتی

انتهای پیام/ش

R7707/P/S6,59/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس یک مطالعه جدید که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و ژاپنی انجام شده است، احتمال مرگ و یا بستری مجدد در بیمارستان در بیمارانی که توسط یک پزشک زن تحت درمان قرار می‌گیرند، کمتر از بیمارانی است که توسط یک پزشک مرد درمان می‌شوند.

همچنین به گفته پژوهشگران، اگر بیمار هم زن باشد، این تفاوت حتی بیشتر می‌شود، به خصوص زمانی که شدت بیماری زیاد است.

در حالی که این مطالعه عمیقاً به دلایل نابرابری نمی‌پردازد، از تحقیقات قبلی که به نتایج مشابهی رسیده بودند، پشتیبانی می‌کند.

یوسوکه تسوگاوا دانشمند سیاست سلامت در دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس(UCLA) می‌گوید: آنچه که یافته‌های ما نشان می‌دهد این است که پزشکان زن و مرد به طور متفاوتی طبابت می‌کنند و این تفاوت‌ها تأثیر معناداری بر نتایج سلامتی بیماران دارد.

این تیم داده‌های پزشکی موجود در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که شامل اطلاعات ۴۵۸ هزار و ۱۰۸ بیمار زن و ۳۱۸ هزار و ۸۱۹ بیمار مرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بود که در بیمارستان بستری شده‌اند. همه بیماران بالای ۶۵ سال سن داشتند و کمتر از یک سوم بیماران زن و مرد توسط پزشکان زن ویزیت شده بودند.

سپس این اطلاعات با نرخ مرگ و میر ۳۰ روزه(از تاریخ پذیرش) و نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه(از تاریخ ترخیص) مقایسه شد و در هر دو مورد، پزشکان زن به نتایج بهتری دست یافته بودند.

البته این تفاوت‌ها علت و معلول مستقیم را نشان نمی‌دهند و خیلی هم فاحش نبودند. مثلاً نرخ مرگ و میر تعدیل ‌شده ۸.۱۵ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان زن در مقابل ۸.۳۸ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان مرد است که یک مرگ به ازای هر ۴۱۷ بستری شدن در بیمارستان را نشان می‌دهد.

تسوگاوا می‌گوید: درک بهتر از این موضوع می‌تواند منجر به توسعه مداخلاتی شود که به طور مؤثر مراقبت از بیماران را بهبود می‌بخشد.

وی افزود: توجه به این نکته حائز اهمیت است که پزشکان زن مراقبت‌های باکیفیت‌تری ارائه می‌کنند و بنابراین نفع وجود تعداد بیشتری از پزشکان زن از دیدگاه اجتماعی به بیماران می‌رسد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند دلایل متعددی می‌تواند پشت این اختلافات آماری باشد که قبلاً در سناریوهای مختلف پزشکی مشاهده شده‌اند. به گفته آنها، ممکن است پزشکان زن بهتر با بیماران زن ارتباط برقرار می‌کنند یا اینکه پزشکان مرد بیشتر احتمال دارد که شدت شرایطی که بیماران زن تجربه می‌کنند را دست کم بگیرند.

تیم تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که ممکن است خجالت و ناراحتی کمتری بین پزشکان زن و بیماران زن وجود داشته باشد، به این معنی که صداقت بیشتری در مورد شرایط خاص و تشخیص و درمان وجود دارد.

پژوهشگران می‌خواهند کارهای بیشتری برای بهبود نتایج مطالعه تنوع جنسی در محیط‌های بیمارستانی انجام شود و مطمئن شوند که کیفیت مراقبت بدون توجه به زن یا مرد بودن بیماران یا پزشکان یکسان خواهد بود. به همین دلیل مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا دریابیم که چرا این تفاوت‌ها وجود دارند.

تسوگاوا می‌گوید: تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم‌های زمینه‌ای که جنسیت پزشک را با پیامدهای روی داده برای بیمار مرتبط می‌کند و اینکه چرا مزایای دریافت درمان از پزشکان زن برای بیماران زن بیشتر است، پتانسیل بهبود نتایج بیماران را در کل دارد.

این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیرون کشیدن پیکرهای 342 شهید از بیمارستان ناصر در غزه
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس
  • درخواست برای تحقیقات بین‌المللی درباره گورهای جمعی در غزه
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی شد
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • شمار پیکرهای شهدای کشف شده در بیمارستان ناصر در غزه به 310 پیکر رسید
  • سازمان ملل خواهان تحقیق درباره گور جمعی کشف شده در جنوب نوار غزه شد
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر