Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی بافرانی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ افزود: طرح تحول نظام سلامت در بخش بهداشت، سال ۹۴ با هدف پاسخ به نیازهای سلامتی جامعه با توجه به تغییر سیمای بیماری‌ها و همچنین پوشش افزایش دسترسی و فراهم کردن خدمت در مناطق حاشیه شهر اجرایی شد.

وی اضافه کرد: تکمیل بسته‌های خدمات اولیه سلامت،‌ پوشش همه گروه‌های سنی از جمله کودک،‌ نوجوان، ‌میانسال، سالمند و مادران باردار و ارایه خدمات تغذیه و سلامت روان از جمله اقدامات انجام‌شده  در بخش بهداشت طرح تحول نظام سلامت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افزایش واحدهای ارائه خدمت در سطح استان،‌ جذب نیروهای متخصص موردنیاز و به‌کارگیری در واحدهای ارائه خدمت، خرید راهبردی خدمات و استقرار پرونده الکترونیک سلامت از جمله اقدامات در راستای اجرای طرح تحول سلامت در بخش بهداشت بوده است.

بافرانی با بیان این‌که با اجرای طرح تحول پوشش گروه‌های سنی افزایش‌یافته است،‌ خاطرنشان کرد: خدماتی که در پایگاه‌های بهداشتی و مراکز جامع سلامت ارائه می‌شود،‌ شامل خدمات پزشکی، مراقبت از مادران باردار، مراقبت از گروه‌های سنی و مشاوره تغذیه و سلامت روان،‌ خدمات سلامت محیط و کار و دندانپزشکی است.

وی خاطرنشان کرد: تامین اعتبارات موردنیاز، کمبود فضای فیزیکی استاندارد، کمبود نیروی انسانی و فقدان مجوز از جمله مشکلات مرکز بهداشت در روند اجرای طرح تحول نظام سلامت می‌باشد.

وی تاکید کرد: در صورت وجود منابع لازم برای اجرای کامل طرح تحول نظام سلامت، ارتقای سلامت جامعه مورد انتظار است.

برچسب‌ها طرح تحول نظام سلامت قم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح تحول نظام سلامت قم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طرح تحول نظام سلامت قم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طرح تحول نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای نامه گلایه آمیز مرندی به رئیس جمهور/ موازی کاری وزارت بهداشت در برنامه سلامت خانواده

اخیراً نامه‌ای با امضای علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، خطاب به رئیس جمهور منتشر شده که نشان می‌دهد وزارت بهداشت با اجرای برنامه سلامت خانواده، دچار موازی کاری شده و از ریل اصلی شبکه بهداشتی درمانی کشور، خارج گردیده است.

در همین حال عباس علی پور؛ رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که شبکه بهداشتی درمانی مهم‌ترین ساختار نظام سلامت در کشور است، گفت: تمام تلاش ما این است که هر اقدامی که انجام می‌شود در بستر شبکه بهداشت صورت گیرد.

وی بر تقویت شبکه بهداشتی در کشور تاکید و تصریح کرد: با توجه به تغییر الگوی خدمات دارای اولویت از سطح روستایی به سطح شهری، در بحث جمعیت و دسترسی‌های روستایی و…، ما نیازمند به روز رسانی تجهیزات، و نیز تقویت زیرساخت‌ها هستیم و در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری و برنامه ریزی‌ها در این زمینه صورت گرفته است.

اما، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، در نشست مشترک با معاون و مدیران حوزه بهداشت وزارت بهداشت، بر تکمیل و ارتقا شبکه بهداشتی درمانی تاکید و تصریح کرد: همه برنامه‌ها باید بر همین محور باشد و عناوین دیگر جایگزین آن نشود.

اصرار مرندی بر عدم جایگزینی عناوین دیگر با شبکه بهداشتی درمانی کشور، اولتیماتوم به وزارت بهداشت تلقی می‌شود که نباید از برنامه‌های موازی در حوزه بهداشت استفاده کرد.

از همین رو، در نامه‌ای به رئیس جمهور، این گلایه را مورد اشاره قرار داده و عنوان داشته که وزارت بهداشت نسبت به ارتقای شبکه بهداشتی درمانی کشور، بی اعتنا بوده و برنامه‌ای ضعیف به نام سلامت خانواده و نظام ارجاع را در پیش گرفته است.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: برنامه سلامت خانواده جزئی بسیار کوچک از برنامه‌های وسیع و جامع تأمین، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه در قالب شبکه بهداشتی درمانی کشور است.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران تاکید کرد: عدم توجه به راهکارهای اصلاحی و اساسی که همه آن ها در سیاست‌های کلی سلامت، ابلاغی رهبری در سال ۱۳۹۳ آمده است؛ باعث ناکارآیی نظام سلامت و خدای نکرده تلقی ناکارآمد بودن دولت خواهد بود.

به نظر می‌رسد، مرندی با نوشتن این نامه، خواسته حجت را بر وزارت بهداشت تمام کند. زیرا، در پایان نامه خود به رئیس جمهور، دستور توقف برنامه‌های بی ثمر و احیاناً مضری چون سلامت خانواده و نظام ارجاع را خواستار شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۷ میلیون نفر دیگر وارد برنامه سلامت خانواده می شوند
  • پیگیر رفع مشکلات نسخه‌نویسی الکترونیکی در سراوان هستیم
  • دکتر مرندی، چهره مؤثر در حوزه بهداشت و درمان کشور
  • ۴۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در مشهد مهر و موم شد
  • بزرگترین سرمایه نظام سلامت، منابع انسانی است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت پرستاری و مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت
  • تلاش وزارت بهداشت برای اخذ مجوز‌های استخدامی
  • ماجرای نامه گلایه آمیز مرندی به رئیس جمهور/ موازی کاری وزارت بهداشت در برنامه سلامت خانواده
  • هفته سلامت فرصتی بری معرفی خدمات سلامت
  • سفر مدیرکل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت به ایران