Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@21:58:15 GMT

تولید عسل ٢٤ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۱۱۵۶

تولید عسل ٢٤ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، فرهاد مشیرغفاری از رشد ۲۴ درصدی تولید عسل خبر داد و گفت: تولید عسل در کشور از ۹۰ هزار تن در سال ۹۷، به ۱۱۲ هزار تن تا پایان سال ۹۸ رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به افزایش تعداد کلونی‌های زنبور عسل در سال ۹۸ خاطرنشان کرد: سرشماری زنبورستان‌ها هر سال در مهر ماه صورت می‌گیرد که تعداد زنبورستان‌ها به ۹۸ هزار زنبورستان رسید و کلونی‌ها با ۲۶ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال ۹۷، به حدود ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار کلونی رسید، که این امر به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق آمار اعلام شده، تولید گرده گل نسبت به سال ۹۷، ۳۴ درصد، بره موم ۷۷ درصد و موم ۵۳ درصد رشد داشته که نشان از استقبال زنبورداران به تولید محصولات زنبورعسل و استقبال مصرف کنندگان از این محصولات است.

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور، با تأکید بر عدم وابستگی صنعت زنبورداری به واردات تصریح کرد: این صنعت هیچ گونه وابستگی به خارج ندارد، ارزبر و آب‌بر نبوده و ارزآوری برای کشور دارد، به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این بخش رشد یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در تعداد کلونی در دنیا رتبه چهارم را پس از هند، چین و ترکیه داریم و در تولید عسل هم رتبه چهارم را بعد از ترکیه، چین و آرژانتین دارا هستیم.

مشیرغفاری در رابطه با کسب دو مقام اول در مسابقات عسل لندن اظهار کرد: دو نمونه عسل را به رویداد بین‌المللی عسل لندن ارسال کردیم که بزرگترین رویداد بین‌المللی در زمینه عسل است و هر دو نمونه موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شد که یک دستاورد بزرگ برای صنعت زنبورداری کشور محسوب می‌شود.

مشاور معاون وزیر با بیان اینکه در دو سال اخیر، پس از تدوین سند راهبردی توسعه زنبورداری کشور، ریل‌گذاری مسیر صنعت زنبورداری با اهداف و استراتژی‌ها شکل گرفت، گفت: هدفگذاری به سمت مسائل تخصصی و فنی پیش رفت و مؤسسات تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی و یونیدو در این زمینه ورود کردند که در این راستا دوره‌های تخصصی برای زنبورداران برگزار شد.

وی ادامه داد: این آموزش‌ها در زمینه محصولات دیگر کندوی زنبور عسل مانند موم، بره موم، گرده گل، ژل رویال و زهر زنبور عسل است که ارزش افزوده بالایی داشته و باعث خروج از فروش تک محصولی عسل می‌شود.

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور با اشاره به اهمیت استفاده از عسل در افزایش ضریب ایمنی بدن در شرایط کرونا خاطرنشان کرد: میزان مصرف عسل و محصولات زنبورعسل در دوران کرونا افزایش یافته که به دلیل تأثیر بالای آن در افزایش ایمنی بدن است.

ورود موفق شرکت‌های دانش بنیان به صنعت زنبورداری کشور

مشیرغفاری تصریح کرد: پس از رونمایی از دستاوردهای صنعت زنبورداری در بهمن ماه ۹۸، شرکت‌های دانش بنیان به مقوله عسل ورود کردند و قرص ژل رویال پس از تولید در داروخانه‌ها عرضه شد.

وی افزود: با ورود شتاب دهنده‌ها و یونیدو، در شهریور ماه دستاوردهای جدیدی از این صنعت رونمایی خواهد شد و شرکت‌های دانش بنیان و فناور با مجموعه یونیدو همکاری خواهند داشت و به زودی شاهد محصولات و فرآورده‌های جدید در این زمینه خواهیم بود.

این مسئول اظهار داشت: ورود تشکل‌ها به این بخش و تلاش آن‌ها برای ایجاد کریدورهای صادراتی می‌تواند راه را برای صدور محصولات زنبور عسل و عسل ایران به اقصی نقاط جهان فراهم آورد و باعث جهش تولید در کشور شود.

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور با بیان اینکه ۹۸.۶ درصد از کندوهای کشور مدرن و کمتر از ۱.۴ درصد سنتی هستند، تاکید کرد: ۲۰ درصد از زنبورداران کشور تحصیلات دانشگاهی دارند که نشان می‌دهد با وجود اطلاعات بالا در این زمینه، بهره‌برداری از تکنولوژی‌های روز مورد استفاده قرار گرفته است.

کد خبر 4976816

منبع: مهر

کلیدواژه: زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی عسل ویروس کرونا قیمت دلار قیمت نفت بورس وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران تولید نفت بانک مرکزی قیمت یورو بازار سهام قیمت سکه بهار آزادی صنعت خودروسازی مالیات بر خانه های خالی وزارت جهاد کشاورزی توسعه زنبورداری کشور صنعت زنبورداری زنبور عسل تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری تجاری شستان از افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این هلدینگ با صادرات ۳.۲ میلیون تن محصول پتروشیمی، سهمی ۱۱درصدی از کل صادرات محصولات پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ داشته است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان، داود عباسی با بیان اینکه این شرکت در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، نیرو و انرژی، معدن و صنایع معدنی، فولادی، مالی‌تجاری و بازرگانی در حال فعالیت است، بیان کرد: این هلدینگ از سال ۱۳۸۷ با هدف توسعه و تکمیل صنایع مختلف تأسیس شد و به عرصه صنعت پتروشیمی و معادن پا گذاشت.

وی اعلام کرد: شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید ۵.۱۹ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی شده است، درحالی‌که پارسال ۴.۸۲ میلیون تن محصول تولید کرده بود.

به‌گفته مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری تجاری شستان، این هلدینگ شاهد افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ بوده و سهمی ۷درصدی از مجموع تولید محصولات پتروشیمی کشور داشته است.

عباسی ادامه داد: شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان با صادرات ۳.۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی، فولادی و عمرانی توانسته است با وجود مشکلات عدیده، افزایش ۱۰درصدی صادرات انواع محصولات را در سال ۱۴۰۲ محقق کند. از این مقدار، ۳.۲ میلیون تن محصولات پتروشیمی صادر شده که سهم ۱۱درصدی از کل محصولات صادراتی صنعت پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد