Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صداوسیما با حضور نویسندگان و کارگردانان قدیمی، کارگاه فیلمنامه گذاشته، آخرین نظرسنجی سازمان صداوسیما درباره بخش اخبار و سریال منتشر شده و برنامه "خانه تو" به کنداکتور شبکه چهار سیما بازگشته است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه تلویزیون را در ادامه ببینید:

دانشگاه صداوسیما مدرسه کارگاهی فیلم‌نامه برگزار می‌کند

دانشگاه صداوسیما نخستین دوره‌ آموزشی مدرسه کارگاهی فیلم‌نامه را با حمایت سازمان هنری و رسانه‌ای اوج برای تربیت فیلم‌نامه‌نویسان خلاق، مستعد و پر تلاش برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره به صورت کارگاهی و با حضور استادان راهنمای برجسته؛ ابراهیم حاتمی‌کیا، احمدرضا درویش، بهروز افخمی، رضا میرکریمی، محمدمهدی عسگرپور، پرویز شیخ‌طادی، هادی مقدم‌دوست و محمدحسین مهدویان، برگزار خواهد شد.

در طول دوره، هر یک از هنرجویان، نگارش یک فیلم‌نامه را از مرحله‌ ارائه‌ ایده تا تبدیل به طرح، سیناپس و فیلم‌نامه به صورت عملی زیر نظر یکی از استادان راهنما، تجربه می‌کنند. ثبت‌نام از روز چهارشنبه، یکم مرداد 1399 آغاز و تا روز پنجشنبه، سی‌ام مرداد 1399 ادامه خواهد یافت.

علاقه‌مندان باید برای اطلاع از شرایط شرکت در فراخوان و ثبت‌نام در دوره به آدرس http://script.iribu.ac.ir مراجعه کنند. داوطلبان همچنین برای طرح سؤالات خود می‌توانند با پست الکترونیک script@iribu.ac.ir مکاتبه کنند.

همچنین تعدادی از فیلم‌نامه‌های برتر به انتخاب سازمان هنری رسانه‌ای اوج، با کارگردانی یکی از کارگردان‌های مورد نظر این سازمان به مرحله‌ی تولید خواهد رسید.

حدود 80 درصد مردم، مخاطب اخبار رسانه ملی

مرکز تحقیقات صداوسیما با انتشار نظرسنجی از مردم درباره اخبار صداوسیما در فصل بهار 1399 اعلام کرد در سه‌ماهه اول امسال 79٫5 درصد پاسخگویان، شنونده یا بیننده اخبار رسانه ملی بوده‌اند. بر اساس این نظرسنجی 72٫7 درصد پاسخگویان، در فصل بهار بیننده اخبار سیما و 26٫8 درصد هم شنونده اخبار صدا بوده‌اند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد میانگین مدت‌زمان تماشای اخبار در بین بینندگان «یک ساعت و 32 دقیقه» بوده است.

بر اساس این نظرسنجی، در بین بخش‌های مختلف خبری سیما و شبکه خبر، بخش خبری 20:30 شبکه دو (35٫5 درصد) بیشترین میزان بیننده پیگیر (بیننده همیشگی یا اکثر اوقات) را داشته است و در بین شبکه‌های مختلف تلویزیونی هم شبکه خبر (28٫5 درصد) اولویت اول بینندگان اخبار سیما برای پیگیری اخبار بوده است.

نیاز مخاطبان به اخبار اقتصادی

این نظرسنجی نشان می‌دهد 53٫9 درصد بینندگان اخبار سیما، «اخبار اقتصادی» را بیشتر از دیگر موضوعات خبری از رسانه ملی پیگیری می‌کنند.

میزان موفقیت اخبار سیما (به‌غیراز شبکه خبر)

در همین حال، 33٫2 درصد معتقدند خبر صداوسیما (به‌غیراز شبکه خبر) به نیازهای خبری آن‌ها در حد زیاد و خیلی زیاد توجه می‌کند. 32٫2 درصد از مردم هم معتقدند نیازهای خبری آنان از طریق اخبار صداوسیما در حد «کم یا خیلی کم» برآورده می‌شود؛ یعنی 65٫4 درصد از مردم معتقدند صداوسیما نیازهای خبری آنان را برآورده می‌کند. در مقابل، 15 درصد هم معتقدند «اصلاً» به نیازهای خبری آن‌ها توجه نمی‌شود و باید در این خصوص تلاش بیشتری صورت گیرد.

38٫7 درصد مخاطبان هم معتقدند که اخبار صداوسیما (به‌غیراز شبکه خبر) در حد خیلی زیاد و زیاد جامع و کامل است و 29٫2 درصد آن‌ها اعتقاددارند خبر صداوسیما در حد کم یا خیلی کم جامع و کامل است؛ یعنی درمجموع 67٫9 درصد از مردم خبر صداوسیما را جامع و کامل می‌دانند و در مقابل، 11٫6 درصد از آن‌ها این اعتقاد را ندارند.

بر اساس این نظرسنجی، سرعت خبررسانی در اخبار صداوسیما (به‌غیراز شبکه خبر) از نظر 47٫5 درصد از مردم در حد خیلی زیاد یا زیاد موفق ارزیابی شده است و 25٫4 درصد هم سرعت خبررسانی را در خبر صداوسیما در حد کم یا خیلی کم موفق ارزیابی کرده‌اند؛ یعنی درمجموع 72٫9 درصد از مردم سرعت خبررسانی صداوسیما را موفق ارزیابی کرده‌اند و در مقابل، 7٫7 درصد از میزان سرعت خبررسانی راضی نیستند.

میزان موفقیت شبکه خبر

بررسی آمار شبکه خبر نشان می‌دهد 35٫2 درصد معتقدند شبکه خبر به نیازهای خبری آن‌ها در حد زیاد و خیلی زیاد توجه می‌کند. 26٫8 درصد از مردم هم معتقدند نیازهای خبری آنان از طریق شبکه در حد «کم یا خیلی کم» برآورده می‌شود؛ یعنی 62 درصد از مردم معتقدند شبکه خبر نیازهای خبری آنان را برآورده می‌کند. در مقابل، 12٫3 درصد هم معتقدند «اصلاً» به نیازهای خبری آن‌ها توجه نمی‌شود و باید در این خصوص تلاش بیشتری صورت گیرد.

41 درصد مخاطبان هم معتقدند که شبکه خبر در حد خیلی زیاد و زیاد جامع و کامل است و 22٫4 درصد آن‌ها اعتقاد دارند شبکه خبر در حد کم یا خیلی کم جامع و کامل است؛ یعنی درمجموع 63٫4 درصد از مردم شبکه خبر را جامع و کامل می‌دانند و در مقابل، 10٫5 درصد از آن‌ها این اعتقاد را ندارند.

بر اساس این نظرسنجی، سرعت خبررسانی در شبکه خبر از نظر 50٫2 درصد از مردم در حد خیلی زیاد یا زیاد موفق ارزیابی‌شده است و 18٫5 درصد هم سرعت خبررسانی را در شبکه خبر در حد کم یا خیلی کم موفق ارزیابی کرده‌اند؛ یعنی در مجموع 68٫7 درصد از مردم سرعت خبررسانی شبکه خبر را موفق ارزیابی کرده‌اند و در مقابل، 6٫2 درصد از میزان سرعت خبررسانی راضی نیستند.

اعتماد 85 درصدی به اخبار صداوسیما

بر اساس این نظرسنجی، 41٫4 درصد از پاسخگویان به اخبار صداوسیما در حد «خیلی زیاد یا زیاد» و 43٫6 درصد در حد «کم یا خیلی کم» اعتماد داشته‌اند؛ یعنی درمجموع اعتماد به خبر صداوسیما 85 درصد است و 11٫9 درصد هم گفته‌اند «اصلاً» اعتمادی به اخبار صداوسیما ندارند.

روند ثابت اخبار سیما؛ رشد مخاطب اخبار صدا

در حالی 72٫7 درصد پاسخگویان، در فصل بهار امسال بیننده اخبار سیما بوده‌اند که آمار مرکز تحقیقات نشان می‌دهد میزان بیننده اخبار سیما در فصل بهار 1390 تا 1399 روند تقریباً ثابتی داشته است و در این دوره، کمترین میزان بیننده اخبار سیما در بهار 1391 و 70٫9 درصد بوده است. در همین حال، میزان شنونده اخبار صدا در فصل بهار سال‌های 1390 تا 1399 با نوساناتی، روندی تقریباً افزایشی داشته و از 17 درصد در سال 1390 به 26٫8 درصد در سال 1399 رسیده است.

در میان بخش‌های مختلف خبری سیما، اخبار 20:30 شبکه دو (35٫5 درصد)، 14 شبکه یک (22٫4 درصد) و 21 شبکه یک (20٫5 درصد) به ترتیب بیش از دیگر بخش‌های خبری سیما بیننده پیگیر (همیشگی یا اکثر اوقات) داشته‌اند.

اولویت‌ها و ترجیح خبری مخاطبان

بر اساس این نظرسنجی، بینندگان خبر صداوسیما برای پیگیری اخبار، به ترتیب شبکه‌های خبر (28٫5 درصد)، یک (26٫7 درصد) و دو (23٫5 درصد) را ترجیح داده‌اند. از بین موضوعات مختلف خبری هم 53٫9 درصد بینندگان «اخبار اقتصادی»، 40٫3 درصد «اخبار سیاسی» و 23٫2 درصد «اخبار هواشناسی» را بیشتر از دیگر موضوعات خبری از صداوسیما پیگیری کرده‌اند. در نمودار زیر، درصد پیگیری موضوعات خبری از صداوسیما توسط بینندگان اخبار سیما را مشاهده می‌کنید.

کاهش شاخص موفقیت «خیلی زیاد و زیاد» اخبار صداوسیما در مقایسه با سال 1390

بررسی میزان موفقیت اخبار صداوسیما در توجه به برخی از ارزش‌های خبری در مقایسه آمار بهار سال 1390 با بهار 1399 از نظر پاسخگویان نشان می‌دهد گرچه به‌طورکلی موفق دانستن اخبار صداوسیما در شاخص‌های اعتماد به اخبار، سرعت خبررسانی، صحیح و واقعی بودن و رعایت بی‌طرفی حفظ‌شده است، اما از درصد پاسخ‌دهندگانی که «خیلی زیاد و زیاد»، اخبار صداوسیما را در این شاخص‌ها موفق می‌دانستند، کاسته شده است و باید برای بهبود این روند تلاش بیشتری کرد.

در همین حال، این نظرسنجی نشان می‌دهد همچنان میزان اعتماد پاسخگویان به اخبار صداوسیما (41٫4 درصد خیلی زیاد یا زیاد) بسیار بیشتر از دیگر منابع خبری شامل شبکه‌های اجتماعی، روزنامه‌ها، سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های ماهواره‌ای و رادیوهای بیگانه است. علاوه بر این، 67 درصد پاسخگویان برای کسب خبر، بیشتر از صداوسیما استفاده می‌کنند که این آمار اختلاف بیش از دو برابری با شبکه‌های اجتماعی، حدود 4٫4 برابری با سایت‌های اینترنتی و بیش از 29 برابری در مقایسه با روزنامه‌ها دارد که از جمله دیگر منابع کسب خبر محسوب می‌شوند.

بازگشت «خانه تو» به شبکه چهار

سری جدید مجله تلویزیونی «خانه تو» با اجرای مصطفی امامی و زهرا شوقی از امروز 28 تیرماه روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود. برنامه تلویزیونی «خانه تو» در قالب یک مجله تصویری عصرگاهی به بررسی مسایل اجتماعی روز کشور می‌پردازد.

در قاب خانه تو با رویکرد مطالبه‌گری، دغدغه‌ها و مشکلات زندگی مردم و جامعه خانواده‌های ایرانی از طریق مرور اخبار روز، گفت‌وگو با مسئولان مربوطه و صحبت با کارشناسان مورد توجه و بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین بر میزان واکنش مسئولین، عملکرد و اظهارنظرهای مسئولانه و غیرمسئولانه به نگرانی‌ها و مسائل مردم نیز توجه خاصی صورت می‌گیرد.

بخش تعامل دوسویه با مخاطبین برنامه از طریق پیامک، پیام صوتی و ویدئوهای ارسالی از مهم‌ترین قسمت‌های برنامه خواهد بود.

«خانه تو» به تهیه‌کنندگی سید محسن مناجاتی و سردبیری الهام ونکی از شنبه تا پنجشنبه ساعت 15 به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

پخش سریال خاطره‌انگیز «عقیق» در آی‌فیلم

شبکه آی‌فیلم سریال خاطره‌انگیز «عقیق» را 31 سال بعد از تولید آن روی آنتن می‌برد. این مجموعه محصول سال 1368 است و نویسندگی و کارگردانی آن را حمید تمجیدی بر عهده داشته است.

داستان «عقیق» درباره ربابه دهقان است؛ دامدار نمونه‌ای که با وجود مشکلات فراوان و مخالفت فرزندانش که زندگی شهری را ترجیح می‌دهند، در یکی از روستاهای اطراف اراک یک گاوداری احداث و در اطراف آن نیز یک مزرعه علوفه ایجاد می‌کند و... 

از جمله بازیگران این سریال می‌توان به دانیال حکیمی، کمند امیرسلیمانی، پرستو گلستانی، فریده سپاه‌منصور، علی‌اصغر گرمسیری، مهری ودادیان، سیامک اطلسی و حمید تمجیدی اشاره کرد.

سریال «عقیق» از دوشنبه 30 تیر، هر روز ساعت 17 روی آنتن آی‌فیلم فارسی می‌رود و بازپخش آن نیز در ساعت‌های 1 و 9 روز بعد است.

«دخترم نرگس» پربیننده‌ترین سریال این شب‌های تلویزیون

 بنا به اعلام مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، سریال «دخترم نرگس» که از شبکه یک سیما پخش می‌شود با 26٫5 درصد، پربیننده‌ترین سریال سیما در نیمه دوم تیرماه بوده است. سریال «آخر خط» با 18٫9 درصد در رتبه دوم پربیننده‌ترین سریال ها قرار دارد. این سریال از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود. سریال‌های «شاهرگ» شبکه دو سیما و «افسانه هزارپایان» شبکه نسیم نیز با 8٫2 درصد و 5٫3 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

64 درصد از بینندگان سریال «دخترم نرگس» در حد زیاد از این سریال، راضی بوده‌اند. 74٫5 درصد بینندگان سریال «دخترم نرگس» معتقدند این سریال از نظر آموزنده بودن، موفق عمل کرده است. 72 درصد نیز از بازی بازیگران سریال در حد زیاد، راضی بوده‌اند. 59 درصد از مخاطبان، داستان سریال «دخترم نرگس» را جذاب دانسته‌اند. 62٫1 درصد نیز اعتقاد دارند سازندگان سریال در باورپذیر کردن شخصیت‌های سریال «دخترم نرگس»، موفق بوده‌اند.

در ادامه گزارش مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما آمده است که 72٫2 درصد بینندگان سریال «آخر خط» نیز از این سریال، رضایت کامل دارند. 81٫7 درصد در حد زیاد از بازی بازیگران، راضی بوده‌اند. 71٫3 درصد بینندگان سریال «آخر خط» هم معتقدند داستان سریال، جذاب است. 67 درصد مخاطبان، شخصیت‌های سریال را در حد زیاد، باورپذیر می‌دانند. 54٫8 درصد نیز معتقدند سریال «آخر خط» سریالی بسیار آموزنده است؛ اما درباره سریال «شاهرگ» نیز 76 درصد از بینندگان آن، بازی بازیگران را در حد زیاد پسندیده‌اند. 70 درصد معتقدند شخصیت‌ها، به‌خوبی باورپذیر شده است. 67٫6 درصد، سریال «شاهرگ» را بسیار آموزنده می‌دانند و 67٫2 درصد هم‌داستان آن را جذاب می‌دانند.

بنا به اعلام مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، در میان سریال‌های تکراری که از شبکه‌های مختلف روی آنتن رفته‌اند هم سریال «شمعدونی» شبکه آی فیلم با 8٫7 درصد مخاطب درصدر است و سریال‌های «افسانه جومونگ» شبکه تماشا با 8٫2 درصد در رتبه دوم قرار دارد. سریال‌های «پژمان»، «سه دونگ سه دونگ»، «همسران» و «تکیه‌بر باد» که همگی از شبکه آی فیلم بازپخش شده‌اند در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در بخش دیگری از نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، 58٫4 درصد مخاطبان، سریال‌های ایرانی را می‌پسندند و تنها 14٫6 درصد سریال‌های خارجی را ترجیح می‌دهند. همین‌طور، 60٫2 درصد مخاطبان، گونه خانوادگی و اجتماعی را در حوزه گونه‌های سریال‌سازی می‌پسندند و 36٫6 درصد هم به گونه طنز و کمدی علاقه دارند.

ایجاد بی‌اعتمادی در مخاطب؛ چالش برنامه‌سازان و تلویزیون"تپلی و من" روی آنتن تلویزیون/ برنامه 5 روزه "جعبه‌ جادو" برای کودکان و نوجوانان

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط آی فیلم | شبکه آی فیلم شبکه پنج | شبکه پنج سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه ۴ شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه یک سریال ایرانی شبکه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تلویزیون بیشتر بخوانید... سریال امام جواد را از رادیو بشنوید بازیگران جدید سریال جاسوسی امنیتی "خانه امن" معرفی شدند + عکس سیاوش طهمورث بازیگر سریال جواد رضویان شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آی فیلم شبکه آی فیلم شبکه ۴ شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه یک سریال ایرانی شبکه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تلویزیون آی فیلم شبکه پنج سیما شبکه چهار شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه یک سریال ایرانی شبکه خبر رسانه ملی تلویزیون اخبار صداوسیما اخبار صداوسیما بیننده اخبار سیما خیلی زیاد یا زیاد خیلی زیاد و زیاد جامع و کامل بینندگان سریال درصد پاسخگویان صداوسیما در حد درصد بینندگان درصد مخاطبان خبر صداوسیما درصد از مردم شبکه آی فیلم فصل بهار نشان می دهد هم معتقدند دخترم نرگس درصد مخاطب حد زیاد فیلم نامه شبکه چهار روی آنتن بوده اند سریال ها خبر صدا شبکه یک درصد هم خانه تو آخر خط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم

در نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان رسانه ملی سال ۱۴۰۳، ضمن اشاره به اینکه برنامه «محفل» با ۲۷.۹ درصد و «زندگی پس از زندگی» ۲۷.۱ درصد توجه مخاطبین سازمان صداوسیما بودند، بیان شد که میزان کاربران اپلیکیشن تلوبیون با رشد ۲۵-۲۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان رسانه ملی سال ۱۴۰۳ در روز سه شنبه ۲۸ فروردین‌ماه در سالن کوثر سازمان صداو سیما با حضور سلیم غفوری قائم مقام معاونت سیما، محسن شاکری نژاد رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما، علی بخشی‌زاده معاون صدا، مجتبی کشوری مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما و احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون برگزار شد.

در این نشست، سلیم غفوری پیرامون تعداد هر نوع از برنامه‌های ماه مبارک رمضان اشاره کرد: ما در این ماه ۱۰ برنامه ویژه افطار، ۹ برنامه سحر، ۱۵ برنامه ترتیل خوانی در شبکه‌های مختلف، ۱۵ برنامه مناجات‌خوانی و حدود ۵۰ ویژه برنامه مرتبط با ماه مبارک رمضان داشتیم.

وی افزود: براساس تفکیک ساختار، ۵۰ درصد برنامه‌های ماه رمضان، گفتگو محور، ۱۴ درصد مسابقه، ۲۴ درصد نماوا و کلیپ، ۷ درصد برنامه‌های گزارشی و حدود ۵/۳ درصد هم پویانمایی بوده است.

غفوری ضمن بیان اینکه برای نوروز نیز برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده بود، اظهار کرد: شبکه یک برنامه «ایران دوست داشتنی» را داشت. شبکه دو برنامه «هموطن» و «شصتادیا» را داشت. شبکه سه برنامه‌های «معرکه»، «پانتولیگ» و «مردان آهنین» را داشت. شبکه نسیم نیز برنامه «مهمانی» را داشت.

قائم مقام معاونت سیما خاطرنشان کرد: شبکه نسیم برنامه «برمودا» و «بگو بخند» را نیز پخش کرد. از سویی امسال شبکه چهار سیما برنامه تازه‌ای به نام «سرزمین شعر» داشت که مورد استقبال هم قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در ادامه، محسن شاکری‌نژاد رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما، طی سخنانی گفت: طبق اعلام سازمان صداوسیما، «محفل» با ۲۷.۹ درصد و «زندگی پس از زندگی» ۲۷.۱ درصد توجه مخاطبین سازمان صداوسیما بودند. سال گذشته زندگی پس از زندگی پرمخاطب‌ترین برنامه افطار با ۲۶ درصد مخاطب بود و محفل نسبت به سال قبل رشد داشته است.

احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون نیز در این نشست، به سه شبکه پر بیننده در مقطع ۲۴ ساعت پایان سال اشاره کرد: طبق آمار تلوبیون در ۲۴ ساعت منتهی به سال، ۱۱۲ هزار و ۵۴۶ آی پی منحصر بفرد در لحظه سال تحویل شبکه سه را تماشا می‌کردند. بیش از ۴۰ هزار آی‌پی مخاطب شبکه یک بودند و بیش از ۳۰ هزار آی‌پی شبکه دو را تماشا می‌کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی همچنین اظهار داشت: کاربران تلوبیون در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با اینترنت رایگان خانگی مخابرات، تلوبیون را تماشا می‌کردند.

مدیرعامل تلوبیون ادامه داد: همچنین رشد بسیار خوبی در میزان استفاده از تلوبیون در «بیگ اسکیرین» یا صفحه بزرگ در این ایام به دلیل امکان اینترنت رایگان، ایجاد شد.

خورشیدی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز تلوبیون بیشترین نصب اندروید تی وی را در میان تمام اپلیکیشن‌ها داشت. این میزان مصرف حدود ۲۵-۲۰ درصد افزایش داشته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فیلم‌ های سینمایی آخر هفته تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز جمعه ۳۱ فروردین
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون/ از «محفل» تا «زیرخاکی»
  • بالاگرفتن نقدها به سریال‌های رمضانی/ هیس هیچی نیس!
  • پوپک گلدره ؛ بازیگری که ۶ ماه در کما بود و مرگی که پایانش نبود
  • ماجرای فوت بازیگری که ۶ ماه در کما بود
  • برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • «زنگ آخر» و «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه»، از تلویزیون
  • بازگشت «مجله هنری بوم» به آنتن تلویزیون
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی