Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:21:17 GMT

روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه باید ادامه یابد

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۴۹۸۴

روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه باید ادامه یابد

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: روند مناسبی که در جهت کاهش نرخ بیکاری استان آغاز شده باید تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه یابد.

هوشنگ بازوند در جلسه عصر امروز (28 تیر) کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه از کاهش نرخ بیکاری استان در بهار امسال یاد کرد و افزود: در شرایطی که نرخ بیکاری کرمانشاه در بهار سال 1396 به 20.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد رسیده بود، اما در بهار امسال با کاهش چشمگیر به 13.8 درصد تنزل پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بازوند اظهار کرد: نه تنها جلوی روند صعودی نرخ بیکاری استان گرفته شد، بلکه روند کاهشی خوبی نیز داشتیم و باید تمام تلاش خود را بکار بگیریم که این روند کاهشی تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه پیدا کند.

استاندار کرمانشاه گفت: روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در شرایطی رخ داده که اقتصاد استان نیز مانند تمام کشور درگیر شرایط ناشی از تحریم‌ها و شیوع کرونا بود. 

وی افزود: از سوی دیگر سه استان دیگر غرب کشور افزایش نرخ بیکاری داشتند.

بازوند در ادامه از پیامدهای اقتصادی کرونا یاد کرد که معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده و ادامه داد: اگر در این شرایط اقتصادی فکری به حال معیشت مردم نشود، درگیر خطری شدیدتر از خطر کرونا خواهیم شد و در همین راستا نظام و دولت تلاش کردند در کنار توجه به جان و سلامت مردم، به معیشت و اقتصاد آنها نیز توجه داشته باشند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به غیرقابل پیش‌بینی بودن پایان این بیماری و پیامدهای آن، خاطرنشان کرد: باید یاد بگیریم با این شرایط زندگی کنیم و اقتصاد را هم پیش ببریم و پویا کنیم.

بازوند رسیدن به این هدف را نیازمند تلاش و ایثار مدیران دانست و عنوان کرد: در چنین شرایطی نمی‌توانیم مانند روال عادی گذشته کارها را پیش ببریم.

وی سپس از تسهیلاتی که دولت با وجود شرایط سخت برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا در نظر گرفته یاد کرد و با گلایه از پایین بودن سهم استان کرمانشاه، یادآور شد: مدیران مربوطه در استان باید پاسخگو باشند که سهم 680 میلیارد تومانی بر چه اساسی برای کرمانشاه در نظر گرفته شده، در حالیکه برخی استان‌های دیگر اعتبارات بسیار بیشتری دارند.

استاندار کرمانشاه افزود: از سوی دیگر میزان جذب همین میزان اعتبار نیز قابل قبول نیست و از نظر جذب این اعتبارات استان 19 کشور هستیم که پذیرفتنی نیست.

بازوند جذب حداکثری این اعتبارات را نیازمند پای کار آمدن بانک‌ها و کاهش بروکراسی پرداخت تسهیلات دانست و عنوان کرد: همانطور که بانک‌ها برای کمک به کاهش بیکاری استان به خوبی پای کار بودند، توقع داریم در زمینه پرداخت تسهیلات کرونا نیز تسهیل‌گری کنند.

وی گفت: نباید چشم مدیران بانک در استان‌ها به نظرات هیات مدیره تهران باشد، زیرا با این روند مشکل مردم حل نخواهد شد.

استاندار کرمانشاه اظهار کرد: مردم توقع دارند در این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی فکری به حال آنها بکنیم که این امر نیازمند همکاری بخش‌های مختلف خصوصا بانک‌ها است.

بازوند خواستار تشکیل کمیته‌ای متشکل از دستگاه‌های مربوطه برای جذب این اعتبارات شد و ادامه داد: این کمیته باید سه بار در هفته جلساتی برای بررسی آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات کرونا داشته باشد و تمام موانع و مشکلات را بررسی کند.

وی تاکید کرد: اگرچه قول داده شده که اگر این اعتبارات جذب شود باز هم بودجه بیشتری به ما اختصاص می‌دهند، اما مشابه همین شرایط را در تسهیلات زلزله هم داشتیم که قرار بود در صورت جذب 600 میلیارد تومان اعتبار، 100 میلیارد تومان دیگر هم به ما بدهند که بعد از چهار ماه پیگیری هنوز محقق نشده و نباید بگذاریم این روند دوباره تکرار شود.

استاندار کرمانشاه در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفیت صنعت ساختمان برای کمک به اشتغال استان هم تاکید کرد و گفت: طرح‌های خوبی مانند اقدام ملی مسکن، تعهد پنج هزار واحدی بنیاد شهید و ... داریم که باید هرچه زودتر اجرایی شود.

بازوند خواستار کاهش بروکراسی پیش روی ساخت و سازها در استان با همکاری مسکن و شهرسازی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه کروناویروس استاندار کرمانشاه بیکاری استان روند کاهشی نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم

امیرحسین نظری، کارشناس مهندسی پزشکی، پژوهشگر و سرپرست یک تیم دانشجویی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: ما در این تیم موفق به ساخت ساخت دستگاهی کارآمد برای تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست، عضله و عصب به منظور تشخیص روند بهبود زخم یا پارگی مبتنی بر الگوریتم‌های ماشین لرنینگ شدیم.

وی به نحوه کارکرد این دستگاه اشاره کرد و افزود: این دستگاه بدون کوچکترین عوارضی کاملا به صورت غیر تهاجمی با نصب الکترود‌های دستگاه در اطراف محل زخــم و با فشردن کلید دستگاه شروع به نمونه‌برداری از زخم می‌کند.

نظری ادامه داد: سپس داده‌های دریافتی تجزیه و تحلیل و در نهایت روند بهبود زخم بیمار با سه LED روی دستگاه با رنگ‌های سبز (روند بهبود عالی) زرد (روند بهبود مرز) قرمز (روند بهبود پسرفت) نمایش داده می‌شود. در ادامه داده‌های دریافتی زخم از طریق پروتکل USB به PC ارسال می‌شود.

به گفته وی، میزان فرکانس و مقاومت بافت‌های زیستی با اتصال الکترود به صورت سطحی یا سوزنی اندازه‌گیری شده و با استفاده از الگوریتم‌هایی نظیر FFT، DFS و و KNN با پیاده‌سازی روی سیگنال‌ها و داده‌ها، روند بهبود یا پسرفت زخم در مدت زمان مشخص به صورت درصد نمایش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این محصول در زمینه بهداشت و سلامت افراد به منظور بهبود سریع‌تر انواع زخم شامل سوختگی، شکستگی باز، دیابتی بدسور، پیوند عضو کاربرد دارد، اظهار کرد: این دستگاه یک محصول کاربردی در بحث تشخیص و کمک به پزشکان در درمان سریع زخم بوده که به دو صورت پوشیدنی و بیمارستانی قابل ساخت و استفاده است؛ به عنوان مثال این دستگاه می‌تواند برای ورزشکاران به منظور جلو‌گیری از پارگی عضله هنگام تمرینات پرفشار یا اشتباه کاربرد داشته باشد.

وی افزود: همچنین درمان و مراقبت از زخم در افراد به ویژه سالمندان و بیماران دیابتی همیشه چالش‌های فراوانی برای بیمار و پزشک به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: گاهی این محل بعد از عمل جراحی نیاز به مراقبت‌های فراوانی دارد. با توجه به توسعه روز افزون روش‌های درمانی غیرتهاجمی و بدون عوارض جانبی، ساخت چنین دستگاه‌هایی ضرورت پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در این روش تشخیص ابتدا از یک سیگنال حیاتی، نمونه‌برداری می‌شود، گفت: سپس ویژگی‌های مناسب استخراج و طبقه‌بندی شده و پس از آن با اعمال الگوریتم‌ها و محاسبات داده‌ها، روند تشخیص بهبود و پسرفت زخم تعیین می‌شود.

وی گفت: روند درمان زخم چهار مرحله را سپری می‌کند که ما در مرحله سوم زمانی که بدن انسان شروع به بازسازی محل آسیب دیده می‌کند، تحقیقات و آزمایشات خود را شروع کرده‌ایم.

وی گفت: ابتدا سخت‌افزاری برای پایش انواع زخم شبیه‌سازی، طراحی و اجرا و در ادامه از انواع زخـم (نرمال، عفونتی، دیابتی بدسور، شکستگی باز) چند بیمار برای جمع‌آوری دیتا نمونه‌برداری کرده‌ایم و سعی بر پیاده‌سازی الگوریتم یادگیری ماشین و محاسبات مربوطه به روی داده‌ها به منظور تشخیص دقیق تروضعیت زخم بیمار داشته‌ایم.

این پژوهشگر یادآورشد: همچنين در ادامه این تحقیق به منظور بهبود هرچه سریع‌تر زخم و ترمیم آن موفق به ساخت دارو ترمیم زخم شدیم؛ این دارو به صورت مایع جهت شستشو زخم یا به صورت ژل به روی زخم قرار داده می‌شود.

به گفته نظری، در این طرح نیز بررسی کرده‌ایم که آیا استفاده از دارو‌های موضعی (پماد، ژل و کرم) روند بهبود زخم را تسریع می‌بخشند یا باعث ایجاد اختلال می‌شوند. نتایج نشان داده‌اند که دارو ساخته شده می‌تواند در مدت زمان کمتری باعث بهبود زخم و ترمیم آن شود.

وی در پایان به مشکلات اجرای این طرح‌ها پرداخت و گفت: یکی از بزرگترین مشکلات تیم ما برای اجرای این طرح، عدم حمایت مالی و معنوی مسؤلان است. متأسفانه روند اداری اخذ مجوز‌ها و ثبت اختراع‌ها بسیار پیچیده است و مشکلات زیادی برای پژوهشگران این حوزه ایجاد می‌کند.

این محقق ادامه داد: مراحل طی کردن محصولات پزشکی نیز به دلیل اینکه رابطه مستقیمی با سلامت انسان‌ها دارد، زمان بر است. امیدواریم روند اداری این طرح‌ها از سوی نهاد‌های ذی ربط تسهیل پیدا کند.

به گزارش آنا، این طرح با مشارکت مهران بیگی‌زاده، آیدا حسینی، حبیبه‌امیری نژاد و به سرپرستی‌امیرحسین نظری، کارشناس مهندسی پزشکی انجام شده و در سومین دوره کنفرانس دانشجویی رباتیک و مکاترونیک به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صرف هزینه ۱۲۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان بهارستان
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / روند ادامه‌دار کاهش قیمت سکه
  • ادامه روند شکست ناپذیری؛ گل یرمی فریمپونگ به وست هم در دقیقه 89 (وست هم 1-1 بایرلورکوزن)
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد
  • روند افزایش دما ادامه دار است
  • دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد