Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی حقوق بشر به روش استعماری آمریکا و برخی از سیاستمداران تبدیل شود، کارت حقوق بشر دیگر نمی‌تواند مردم را فریب دهد.

به گزارش مشرق به نقل از رادیو بین المللی چین، سیاستمداران ضد چین آمریکا مانند مایک پامپئو وزیر امور خارجه و رابرت اوبراین مشاور امنیت کشور آمریکا که همواره دروغ پردازی می کنند، اخیرا به بهانه حقوق بشری شروع به بدنام سازی سیاست چین درباره شین جیانگ (سین کیانگ) کرده اند و دروغ هایی مانند حبس گروهی، کار اجباری و کنترل جمعیت ساخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان نمی توانند هیچ مدرکی ارایه دهند و دروغ هایشان مدام افشا شده و آبروی خود را می برند.

تنها چند روز پیش، سفارت آمریکا در چین با انتشار توییتی در حساب رسمی توییتر خود عنوان کرد، دولت چین در شین جیانگ حقوق بشر را نقض می کند و همراه با این خبر، یک عکس را منتشر کرد که در شرح آن نوشته بود، کالاهای چین توسط کارگران برده ساخته می شود. ولی مخاطبان اینترنتی افشا کردند که این خبر جعلی است. مخاطبان این اقدام را تمسخر کردند و گفتند که آیا شایعه پراکنی و دروغ پردازی به وظایف عمده سفارت آمریکا در چین تبدیل شده است؟ به نظر می رسد سیاه نمایی چین با اخبار جعلی به امری عادی برای سیاستمداران آمریکایی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید:

اعدام در آمریکا "خوب" در دیگر کشورها "بد"! +فیلم فیلم/ حقوق بشر آمریکایی بدون روتوش

براساس بررسی های "گِرِی زون" از پایگاه اینترنتی مطبوعاتی بی طرف آمریکا، دروغ به اصطلاح کار اجباری اویغورها، از عملیات سازماندهی دقیق نیروهای ضد چین استرالیاست و هیچ مدرکی در این باره وجود ندارد. اما دروغ حبس حدود یک میلیون مردم از قومیت اویغور، نتیجه مضحک شبکه مدافعان حقوق بشر چین حامی دولت آمریکا است که تنها با مصاحبه با ۸ نفر به دست آمده است.

تهمت اوبراین درباره کنترل جمعیت قومیت اویغور در شین جیانگ توسط حکومت چین نیز پر از حدس و گمان های غیر منطقی و تهمت های مخرب است. طی بیش از ۴۰ سال گذشته، جمعیت قومیت اویغور از ۵.۵۵ میلیون نفر به ۱۱۶.۸ میلیون نفر افزایش یافت. به اصطلاح کنترل جمعیت چه پایه ای دارد؟

در حقیقت، سیاست چین درباره شین جیانگ که هدف انتقاد و تهمت برخی از سیاستمداران آمریکا قرار گرفته، بهترین سیاست برای دفاع از حقوق بشر است. به دلیل سیاست دولت چین برای مبارزه با تروریسم و نابودی افراط گرایی، به مدت سه سال متوالی است که هیچ حادثه تروریستی خشونت بار در شین جیانگ رخ نداده است. حق زندگی مردم نیز مورد تضمین قرار گرفته، این درحالیست که دول محلی شین جیانگ تا حد امکان حقوق کار و اشتغال افراد از اقوام مختلف شین جیانگ را تضمین می کنند. این به طور کامل نشان می دهد که خود مردم چین باید درباره وضعیت حقوق بشری چین قضاوت کنند، نه این که سیاستمداران آمریکا در این مورد اظهار نظر کرده و براساسا دروغ ها قضاوت داشته باشند.

طی ۷۱ سال پس از تاسیس جمهوری خلق چین، حزب حاکم چین همواره بر ایده آل محوریت مردم پافشاری کرده و با رهبری مردم، چین فقیر و عقب مانده را به دومین جامعه اقتصادی جهان تبدیل کرده است و نیز سال هاست که سهم چین برای اقتصاد جهان از ۳۰ درصد فراتر رفته است. طی بیش از ۴۰ سال از زمان اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز، درآمد سرانه مردم چین ۲۵ برابر شده و ۸۵۰ میلیون نفر از مردم از فقر رها شده اند. بانک جهانی سال گذشته با انتشار گزارش اعلام کرد، اجرای همه جانبه پیشنهاد کمربند و جاده چین می تواند ۳۲ میلیون نفر را در جهان از فقر نجات دهد.

هر آن کس که دیدگاه تبعیض آمیز نداشته باشد، با این حقیقت موافق است که تجربیات چین در زمینه حقوق بشر که همواره به روش صلح آمیز توسعه خود را تحقق می بخشد، بزرگترین سهم در امر حقوق بشر جهان است.

اما مسایل حقوق بشر در آمریکا برای همه معلوم است. به اصطلاح مدافع حقوق بشر در واقع، بزرگ ترین حمله کننده به حقوق بشر در جهان است. بر اساس آمار، در بیش از ۲۴۰ سال تاریخ آمریکا، تنها ۱۶ سال جنگ نبوده است. طی ۲۰ سال اخیر، آمریکا به طور غیر قانونی به کشورهایی مانند عراق، لیبی، سوریه و افغانستان حمله کرد و یا عملیات نظامی بر پا کرده است که منجر به بحران انسانی جدی و نقض جدی حقوق بشر شده است. در داخل آمریکا، اموال ۰.۱ درصد ثروتمندترین خانواده های آمریکا، برابر با اموال کل ۹۰ درصد از فقیرترین خانواده ها است. فاصله بسیار بین فقرا و ثروتمندان بر بهره مندی و تحقق حقوق بشر در آمریکا تاثیرات منفی ایجاد کرده است. به ویژه، از زمان شیوع ویروس کرونا، به دلیل ناکامی دولت آمریکا در کنترل این ویروس، مسایل مربوط به حقوق بشر مانند افزایش شکاف بین فقرا و ثروتمندان، تبعیض قومی و نابرابری به طور بارزی آشکار شده است.

وقتی که حقوق بشر به روش استعماری آمریکا و برخی از سیاستمداران تبدیل شود، کارت حقوق بشر دیگر نمی تواند مردم را فریب دهد. همان طور که ماریو فردیناند پسین مدیر مرکز تحقیقات راهبرد کشورهای گروه بریکس فیلیپین گفته است، دروغ آمریکا درباره حقوق بشر شین جیانگ و آسیب رسانی به نفوذ و اعتبار چین در جامعه بین المللی با استفاده از آن موفق نخواهد شد، بلکه بدینوسیله خود را احمق می سازد. در چهل و چهارمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، ۴۶ کشور با انتشار بیانیه مشترک فعالانه ضمن ارزیابی عالی وضعیت حقوق بشر در شین جیانگ چین، از آمریکا انتقاد کردند که با سوء استفاده از مساله حقوق بشر چین را تهدید می کند. این نشان می دهد که مردم از دروغ های آمریکا آگاهند.

اگر سیاستمداران آمریکا مانند پامپئو بخواهند با وضعیت توسعه شین جیانگ آشنا شوند، باید به شناخت مشترک جامعه بین المللی برسند و یا بهتر است شخصا به شین جیانگ سفر کرده و با چشم خود شاهد وضعیت باشند. بستن چشم و گوش و دستکاری سیاسی تنها به خود آن ها آسیب می رساند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم دولت چین سازمان ملل لیبی حقوق بشر تروریسم بانک جهانی آمریکا افغانستان سفارت آمریکا شین جیانگ مایک پامپئو عراق سین کیانگ دولت آمریکا توئیتر سوریه سیاستمداران آمریکا شین جیانگ حقوق بشر میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه آمریکا در تازه‌ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهامات پیش علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را متهم به نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ میلادی کرد.

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

در بخش خلاصه اجرایی گزارش حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی که روز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، ادعا شده است: «محدودیت‌های حقوق بشری» ایران در سال ۲۰۲۳ در چندین حوزه وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده است.

«قتل‌های خودسرانه و غیرقانونی توسط حکومت و عوامل آن، مفقودی، رفتار‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز توسط حکومت یا عوامل آن، قرار دادن زندانیان در شرایط خطرناک، دستگیری یا بازداشت خودسرانه، سرکوب فراملیتی علیه افراد در کشور‌های دیگر، تنبیه اعضای خانواده به دلیل جرائم ادعایی توسط فردی دیگری، محدودیت‌های شدید علیه آزادی بیان، سانسور، محدودیت‌های جدی برای آزادی‌های اینترنت» از جمله اتهاماتی است که وزارت خارجه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه حقوق بشر خود برای سال ۲۰۲۳ میلادی، همچنین مدعی نقض گسترده حقوق بشر در ایران شده و گفته است زنان همچنان با فشار‌ها به خصوص در زمینه حجاب اجباری و پوشش خود مواجه بوده‌اند که منجر به نافرمانی مدنی آن‌ها شده است.

«رابرت گیلکریست» مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر ایران با تکرار ادعا‌های واشنگتن گفت: در سال ۲۰۲۳وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان رو به وخامت بود. حکومت ایران به هدف قرار دادن اقلیت ها، خبرنگاران و فعالان اجتماعی ادامه داد.

او با دخالت در امور داخلی ایران افزود: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. بسیاری از زنان و دختران که از حجاب اجباری حمایت نکرده اند با مجازات‌های سختگیرانه مواجه شده اند. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این مقام وزارت خارجه امریکا ادامه داد: آمریکا به همکاری با شرکای بین المللی خود برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد.

گزارش‌های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استاندارد‌های دوگانه، عدم رعایت اصل بی طرفی و نادیده گرفتن فرهنگ‌ها و سبک زندگی کشور‌ها همواره مورد انتقاد است.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتا‌ها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشور‌ها دارد.

دیگر خبرها

  • ۷ فیلم‌ که مثل «بیبدن» بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده‌اند
  • بیانیه وزارت خارجه در سالگرد واقعه طبس و شکست آمریکا
  • گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • پیام‌عملیات وعده صادق، قدرت و استقلال ایران بود
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • اختصاص ۲ هکتار زمین به طرح جوانی جمعیت در گلبهار
  • دفاع غرورآفرین جمهوری اسلامی در برابر اسرائیل ابهت پوشالی و مصنوعی آنان را شکست
  • جشن مردمی شکوفه های رنگی در ورامین
  • نشست «باید از حقوق کارگران دفاع کرد»