Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در پی افزایش بیماران، بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی جمعی از مردم بوشهرخواستار پرهیز از مراسم‌های دور همی از جمله عروسی، ختم، تجمع‌های خانوادگی و استفاده از ماسک در محافل عمومی شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، روند صعودی بیماران کرونایی در استان بوشهر نگرانی‌هایی در میان قشرهای مختلف مردم و مسئولان ایجاد کرده که تنها راهکار شکسته شدن زنجیره انتقال ویروس کرونا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندی که 2 تن از اعضای خانوده‌اش به بیماری کرونا مبتلا است در گفت‌وگویی با نگرانی از بی تفاوتی برخی مردم نسبت به رعایت نکردن اصول و موارد بهداشتی اظهار داشت: بیماری کرونا زنگ خطری  برای مردم است که اگر دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت نشود به احتمال بیش از 90 درصد به این ویروس خطرناک مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه یکی از اعضای خانواده‌ام با بی توجهی نسبت به استفاده نکردن از ماسک به کرونا مبتلا شد افزود: اکنون بیمار یاد شده در وضعیت وخیمی به‌سر می‌برد که اظهار پشیمانی شدیدی در استفاده نکردن از ماسک می‌کند چراکه کرونا بیماری دردناکی است.

یکی دیگر از هم‌استانی‌های بوشهری با اشاره به برگزاری دور همی‌ها بیان کرد: هم نشینی‌های شبانه در بین مردم به ویژه روستاییان اهمیت خاصی دارد و برخی از مردم در روزهای نخستین شیوع کرونا به خوبی موارد بهداشتی را رعایت می‌کردند ولی متاسفانه پس از برطرف شدن محدودیت‌ها دورهمی‌ها شکل گرفت و سبب روند صعودی بیماران کرونایی شد.

این شهروند بوشهری خواستار اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در محافل عمومی شد و گفت: باید قوانینی سخت گیرانه لحاظ شود تا با جلوگیری از برنامه‌های دورهمی زمینه قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا فراهم شود.

شهروند دیگری هم با بیان اینکه هراس مردم از بیماری کرونا کاهش یافته است‌گفت:در روند صعودی بیماران کرونایی باید محدودیت‌هایی‌که نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به کرونا را فراهم می‌کند اعمال شود.

وی ضمن قدردانی از  خدمات کادر درمانی و پرستاری بیمارستان‌ها تصریح کرد: تنها بیمارستان‌ها نمی‌تواندپاسخگوی بیماران کرونایی باشد بلکه مردم باید بر اساس مسئولیت اجتماعی برای جلوگیری از انتشار آن تلاش کنند.

شهروند دیگر بوشهری بر  جلوگیری از برگزاری مراسم عروسی و ختم تاکید کرد و گفت: اگر همه رعایت کنند می‌توان خیلی زود ریشه بیماری کرونا را خشکاند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم  با اشاره به اینکه استفاده از ماسک نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارد افزود:بر اساس آمارها، بخش عمده‌ای از مبتلایان به کرونا به سبب عدم رعایت موارد بهداشتی و حضور در مراسم‌ها و تجمعات است.

سعید کشمیری عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را علت اصلی شیوع کرونا دانست و گفت: مردم باید زندگی با کرونا و رعایت دستوالعمل های بهداشتی را در همه سطوح زندگی و رفت و آمدها لحاظ کنند.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا مرد و زن و سن نمی‌شناسد خاطرنشان کرد: متاسفانه در دوره اخیر که از چند هفته گذشته سیر صعودی به خود گرفته، نوع بیماران متفاوت شده‌ به‌گونه‌ای نوزاد 23 روزه هم قربانی کرونا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه بیشترین گروه سنی کرونایی بین 38 تا 70 سال ارزیابی شده است گفت:در ارزیابی انجام شده جوانانی که هیچ بیماری زمینه‌ای نداشتند قربانی ویروس کرونا شدند که نتیجه بی‌توجهی نسبت به دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله عدم استفاده از ماسک است.

داروی «رمدسیویر» برای درمان بیماران کرونایی، تحویل استان بوشهر می‌شود‌ نوزاد 23 روزه در استان بوشهر قربانی کرونا شد تعداد مبتلایان به کرونا در استان بوشهر روزانه کاهش می‌یابد

کشمیری با بیان اینکه پاییز فصلی خطرناک برای ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله کرونا است تصریح کرد: هر چند تمهیدات لازم برای رسیدگی به بیماران اندیشیده شده ولی مهم‌تر از همه رعایت پروتکل‌های بهداشتی است که می‌تواند از ابتلا به بیماری کرونا جلوگیری کند.

وی، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از حضور در تجمات، منع سفر و پرهیز از دورهمی‌ها را  برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه کرد.

انتهای پیام/190/ش

R41363/P/S6,53/CT16 بیشتر بخوانید... آمار جدید وزارت بهداشت از ابتلای ایرانیان به کرونا؛ از هر ۱۰۰۰ نفر ۵۰۰ نفر علامتی ندارند روحانی: ‌۲۵میلیون ایرانی از کرونا عبور کرده‌اند/ ۳۰ تا ۳۵ میلیون در معرض ابتلا خواهند بود گزارش ویدئویی| دورهمی‌های فامیلی به میزبانی کرونا/ پیوند اصفهانی‌ها با کووید-۱۹ در مراسم عروسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستورالعمل های بهداشتی بیماران کرونایی استفاده از ماسک بیماری کرونا ویروس کرونا استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان ابراز نگرانی کرد موضوعی که باعث نگرانی متولیان بهداشت و درمان کشورها شده است که آیا پس از شیوع بیماری کرونا، اپیدمی دیگری در راه است و می‌تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود و افراد زیادی را درگیر کند؟

در ایران نیز پس از انتشار این خبر در فضای مجازی، بسیاری نگران شدند که شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان می‌تواند به ایران هم برسد و اپیدمی جدیدی را تجربه کنیم؟

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از اپیدمی جدید

ماجرا از این قرار است که یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری با توصیف وضعیت نگران کننده شیوع آنفلوانزای پرندگان به علت افزایش ابتلای پرندگان و پستانداران به این بیماری، اعلام کرد که این سازمان در حال ارزیابی خطر جهانی این بیماری است.

این درحالیست که آژانس بهداشت سازمان ملل آخرین بار در اوایل ماه جاری خطر آنفلوانزای مرغی برای انسان را پایین ارزیابی کرد.

در همین حال مقامات کامبوج روز پنجشنبه از مرگ یک دختر ۱۱ ساله به دلیل ابتلا به نوع H ۵ N ۱ از ویروس آنفلوانزای پرندگان خبر داده و بررسی‌ها برای تعیین ابتلا یا عدم ابتلای ۱۲ نفر از اطرافیان او را نیز آغاز کردند. تست آنفلوانزای مرغی پدر این دختر نیز که علائمی از خود نشان می‌داد، مثبت شده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: وضعیت شیوع H ۵ N ۱ در جهان با توجه به گسترش انتشار ویروس در بین پرندگان در سراسر جهان و گزارش‌های فزاینده از موارد ابتلا در پستانداران از جمله انسان، نگران‌کننده شده است؛ بنابراین سازمان جهانی بهداشت خطر این ویروس را جدی می‌گیرد و از همه کشور‌ها می‌خواهد که هوشیاری بیشتری نسبت به آن داشته باشند.

در این گزارش همچنین تاکید شده که تاکنون موردی از انتقال فرد به فردِ این ویروس گزارش نشده است.

احتمال آغاز یک اپیدمی دیگر

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد اپیدمی آنفلوانزای پرندگان اظهار کرد: این احتمال وجود دارد با توجه به تجربه‌های گذشته جهان پاندمی‌های جدیدی را تجربه کند، آنفلوانزای پرندگان نیز یکی از مواردی است که نسبت به این موضوع هشدار‌های لازم داده شده است.

وی افزود: اخیرا در یکی از موارد که زیر نظر سازمان بهداشت جهانی بوده است این موضوع کشف است، حالا صحبت بر این است پرندگان وحشی و مهاجر می‌توانند بیماری و ویروس را به پرندگان اهلی منتقل کنند و باعث انتقال ویروس از پرندگان اهلی به انسان شوند.

فعلا جای نگرانی نیست؟

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: با توجه به کشف موارد جدید فقط سازمان بهداشت جهانی هشدار‌های لازم را داده است، اما فعلا جای نگرانی نیست.

وی ادامه داد: با توجه به هشدار‌های اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی انتظار می‌رود مراکز درمانی و بهداشتی این موضوع را جدی گرفته و موارد ابتلا را بیشتر زیر نظر بگیرند، اما به طور کلی هنوز ما با پاندمی جدی رو به رو نیستیم، اما ممکن است با عدم توجه قرار دادن این موضوع مشکلات زیادی را شاهد باشیم.

آنفلوانزای فوق حاد طیور چیست؟

آنفلوانزای فوق حاد طیور یک بیماری ویروسی پرندگان به شمار می‌رود؛ ویروس‌های آنفلوانزا دارای سه نوع تیپ C,B,A است؛ در طیور فقط تیپ A می‌تواند ایجاد بیماری نماید.

این تیپ علاوه بر طیور، سایر حیوانات از جمله خوک، اسب و همچنین انسان را درگیر می‌کند، پرندگان وحشی و آبزی می‌توانند بدون اینکه خود مبتلا به بیماری شوند، ویروس‌های آنفلوانزای طیور را با خود جابجا کنند. خوک به عنوان میزبان واسط ویروس‌های آنفلوانزای طیور و پستانداران می‌باشد.

پرندگان وحشی آبزی به عنوان مهمترین ذخایر طبیعی ویروس آنفلوانزا محسوب می‌شوند و بوسیله آنها ویروس از یک نقطه به نقطه دیگری حمل و از طریق بزاق و فضله، بیماری به پرندگان اهلی و کسانی که با پرندگان تماس دارند، منتقل می‌شود، انسان در ارتباط مستقیم با پرندگان بیمار یا لاشه‌های پرندگان کشته شده نیز می‌تواند به این بیماری مبتلا شود، در نوع خفیف آنفلوانزای مرغی، ابتلا به بیماری با ریزش پر‌های پرندگان و کاهش تولید تخم مشخص می‌شود و در نوع دوم، بیماری به سرعت در میان پرندگان شایع و باعث اتلاف شمار زیادی از آنها می‌شود. این بیماری از طریق تجارت پرندگان زنده و پرندگان مهاجر مانند اردک‌ها و سایر پرندگان دریایی از کشوری به کشور دیگر منتقل می‌شود.

علائم بیماری چیست؟

مرغ و خروس، بوقلمون، مرغ شاخدار، پرندگان زینتی، پرندگان وحشی و شتر مرغ از پرندگان حساس به بیماری هستند. سرفه، گلودرد، تنگی نفس و سابقه تماس در یک هفته قبل از مرگ پرندگان آلوده یا در مرحله واگیری و سطوح آلوده به ویروس و تب بالای ‎ ۳۸درجه از علایم بیماری آنفلوانزای مرغی در انسان محسوب می‌شود. در ایران منشاء این بیماری پرندگان مهاجری عنوان می‌شود که در فصل سرد سال از مناطق سردسیر شمالی وارد مناطق گرم یا معتدل می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟