Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بررسی ۱۰ ساله دانشگاه نشان می‌دهد تعداد نهایی دانشجوی پذیرفته شده ۳۰ درصد بیشتر از درخواست دانشگاه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی با بررسی وضعیت تحلیلی دانشجویان پزشکی در بدو ورود از کنکور و در حین تحصیل و آشنایی با پروژه طولی سازی آموزش زبان انگلیسی برای دانشجویان پزشکی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیرضا همتی عضو هیئت علمی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این جلسه به بررسی تحلیل وضیعت دانشجویان پزشکی در بدو ورود از کنکور و پیشرفت تحصیلی شان پرداخت و گفت: برای تحلیل از داده‌های سالنامه‌های آماری دانشگاه استفاده شد که به علت کلان بودن، نیاز به داده‌های کامل‌تر بود و از اطلاعات آموزشی ثبت شده در سیپاد استفاده شد.

وی ادامه داد: در این مطالعه ۳ رشته دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ۳ رشته کارشناسی پرستاری، فیزیوتراپی و علوم آزمایشگاهی از بدو ورود دانشجویان با تفکیک سن، جنس، معدل دیپلم، معدل آزمون‌های جامع، معدل سه درس اصلی (بیوشیمی، بلوک بافت، آناتومی)، رتبه پذیرفته شده در کنکور، میزان واحد و ترم قبولی و مشروطی در دوران تحصیل دانشجویان از سال ۸۹ تا ۹۸ در یک بازه ۱۰ ساله، مورد بررسی و آنالیز قرار گرفت، همچنین وضعیت دانشجویان بین الملل نیز بررسی شد.

همتی اظهار کرد: نگاهی به آمار ۱۰ سال اخیر نشان می‌دهد همیشه تعداد دانشجوی درخواست شده از سوی دانشکده با تعداد نهایی دانشجوی پذیرفته شده تفاوت داشته و ۳۰ درصد بیشتر از تعداد اولیه بوده است، که باید در اعتبارات دیده و گنجانده شود چرا که اگر اعتبار اختصاص یافته به دانشگاه صرفا بر اساس دفترچه باشد به ضرر دانشگاه خواهد بود.

وی در خصوص توزیع جغرافیایی پذیرفته شدگان در سال ۹۷ گفت: بیشترین ورودی‌های پزشکی با ۲۱ درصد مربوط به استان تهران بود و بعد از آن با ۲۴ درصد در مجموع به استان‌های زنجان، آذربایجان‌های شرقی و غربی و اردبیل بود، توجه و استفاده از این آمار در برنامه ریزی‌های فرهنگی مفید خواهد بود.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تفکیک جنسیتی صورت گرفته اظهار داشت: از سال ۸۹ که دانشجویان به نسبت زنان بیش از مردان وارد رشته پزشکی شدند در سال ۹۷ آمار ورودی در رشته پزشکی به ۶۷ درصد مردان و ۳۳ درصد زنان رسیده است.

در ادامه این جلسه عنایت اله شعبانی مدیر گروه زبان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره پروژه طولی سازی آموزشی زبان انگلیسی در رشته پزشکی، توضیحاتی را ارائه داد و گفت: این پروژه فرآیندی بود که با توجه به احساس نیاز دانشجویان پزشکی در سال‌های میانی تحصیل به تسلط بر زبان انگلیسی برای ترجمه، نگارش، ارتباط با بیمار بین الملل و.. داشتند، در دانشکده کلید خورد.

وی ادامه داد: بیشترین ارتباط دانشجویان پزشکی با گروه زبان در دو سال و نیم اول تحصیل و در قالب ۶ تا ۱۵ واحد است، که فاصله تا پایان فارغ التحصیلی زیاد است. هدف ما این است که ۶ تا ۱۵ واحدی که برای دانشجویان پزشکی ارائه می‌شود را در قالب تم طولی، در مدت زمان بیشتری تدریس کنیم و با توجه به این که بخشی از واحد‌های ارائه شده متون تخصصی مرتبط با دروس تخصصی پزشکی هستند که اگر با فاصله کوتاهی از دروس تخصصی ارائه شوند با یادگیری و اثرگذاری بهتری همراه خواهند بود.

مدیر گروه زبان دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح دلایل طولی سازی آموزش زبان برای دانشجویان پزشکی گفت: آموزش مستمر ومداوم، بهبود کیفیت آموزش، افزایش ارتباط با بیمار در بخش بین‌الملل، پاسخ دهی به نیاز زبانی دانشجویان در مقاطع مختلف، متناسب سازی حجم محتوا و زمان آموزش از مهمترین دلایل برای آغاز این پروژه بود.

شعبانی با بیان که هیچ مدلی مشابه روش آموزش زبان که در کشور ما اجرا می‌شود، وجود ندارد گفت: علی رغم بررسی و مطالعه شیوه تدریس زبان در دانشگاه‌های کشور‌های مختلف، الگوی مناسبی پیدا نکردیم و با مصاحبه با اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه و جمع آوری اطلاعات از طریق مصاحبه به دنبال تدوین یک شیوه نامه و کوریکولوم مناسب هستیم.

وی با اشاره به همکاری اساتید گروه‌های آموزشی بالینی در تدریس زبان تخصصی و ارائه دروس به زبان انگلیسی گفت: مشابه این طرح به صورت پایلوت در دانشکده دندانپزشکی و با همکاری اساتید دانشکده دندانپزشکی و اساتید گروه زبان اجرا شد که یک تجربه موفق بود.

شهریار نفیسی در جمع بندی جلسه هیات رئیسه در خصوص تحلیل وضعیت دانشجویان، پیشنهاد داد: پروژه‌ای در سطح دانشکده تعریف شود و عملکرد دانشجویان در حین تحصیل و فراغت از تحصیل مورد بررسی قرار گیرد و نخبگانی که وارد دانشکده می‌شوند چه وضعیتی پیدا می‌کنند و ایا به اهدافی که مد نظر دانشکده بوده رسیده اند.

لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی با بیان اینکه تربیت پزشکی که فعالیت در عرصه طبابت داشته باشد عمده هدف دانشکده پزشکی است؛ تصریح کرد: برای تحلیل وضعیت دانشجویان، بهتر است در قالب یک طرح عملکرد و وضعیت دانش آموختگان پزشکی را ۱۰ سال بعد از فراغت تحصیل شان رصد و ارزیابی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران زبان انگلیسی پذیرش دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجویان پزشکی زبان انگلیسی گروه زبان ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۹۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در این همایش که در سالن شهدای شهرداری خوی برگزار شد با اهدای تندیس و لوح از 40 نفر از همیاران و فعالان عرصه سلامت در شهرستان خوی تجلیل شد .

دکتر حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان خوی در این همایش بااشاره به دستاورده های حوزه سلامت در دو سال گذشته در این شهرستان گفت : دراین مدت رشته های علوم پزشکی در این دانشکده 50 درصد و تعداد  اعضای هیئت علمی صد در صد  رشد داشته است .

وی از تکمیل زیر ساختهای حوزه سلامت هم با اجرای 26 خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت خبر داد  و تصریح کرد : از این طرحها 12 طرح به بهره برداری رسیده و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در مناطق روستایی دردست اجرا هستند .

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی افزود : در دو سال گذشته بیش از 500 میلیارد تومان برای توسعه زیر ساختهای حوزه سلامت در شهرستان خو ی جذب و هزینه شده است .

وی همچنین از موافقت وزارت بهداشت و درمان از ساخت بیمارستان جدید  در خوی خبر دااد و اضافه کرد :   عملیات اجرایی این بیمارستان 250 تختخوابی که قابلیت افزایش به 350 تخت را دارد بزودی در این شهرستان آغاز می شود.

دکتر هاشم زاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی هم در این همایش ازاجرای موفق طرح سلامت  خانواده و نظام ارجاع شهری در خو ی خبر داد و افزود : در اجرای این طرح 210 هزار نفر از جمعیت شهر خوی در 20 پایگاه زیر پوشش خدمات  این طرح ملی قرار گرفته اند .

وی افزود : برای افزایش خدمات این طرح 10 پایگاه سلامت جدید نیز با جذب 57 نفر نیروی مراقب سلامت  بزودی راه اندازی می شود.

علی نژاد فرماندار خوی هم در این همایش با تقدیر از تلاشهای فعالان حوزه سلامت از اختصاص بیش از 20 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای تکمیل زیر ساختهای  بخش سلامت درشهرستان خبر داد .

در ادامه این همایش ازتجهیزات بهداشتی وپزشکی اهدایی سازمان جهانی بهداشت به دانشکده علوم پزشکی خوی رونمایی شد.

دکتر بروجنی نماینده سازمان جهانی بهداشت در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : این تجهیزات  با هدف تاب آوری نظام سلامت و تجهیز بیمارستانها و مراکز درمانی و بهد اشتی خوی به دانشکده علوم پزشکی اهدا شد .

وی افزود : در این مرحله بیش از 10 دستگاه پیشرفته پزشکی و درمانی  از جمله ونتیلاتور ، دستگاه شوک و تنفس مصنوعی و تخت های معاینات بالینی با ارزش بیش از 3 و نیم میلیارد تومان به دانشکده علوم پزشکی خوی اهدا شدند .

دکتر بروجنی تصریح کرد : بهداشت جهانی از وقوع زلزله در خوی به ارزش بیش از 150 هزار دلار انواع تجهیزات بهداشت ی و پزشکی را به این شهرستان  کمک کرده است.

دیگر خبرها

  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • قدر دانی از خیرین سلامت در کرمان