Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-24@14:09:55 GMT

خانه مرد مورددار مشهدی 2 نفر را کشت

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۰۷۰۶

خانه مرد مورددار مشهدی 2 نفر را کشت

پرونده مردی که برای فرار از دریافت پروانه شهرداری 2نفر را به کشتن داده بود، مختومه شد.

اواسط پاییز سال 1390، «حمید» برای اینکه سر زمستان زن و بچه‌‌اش، اجاره‌نشین نباشند، تصمیم گرفت تا منزل نیمه‌کاره‌اش را در منطقه خواجه‌ربیع مشهد تکمیل کند. او برای اینکه پول پروانه ساخت ندهد، بدون مراجعه به شهرداری برای گرفتن مجوز و راهنمایی کارشناسان، به صورت غیرمجاز و شبانه کار ساخت منزلش را شروع کرد، او نمی‌دانست که یک اقدام غیرقانونی کوچک چگونه 9سال او را از زندگی محروم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد مشهدی برای خانه دار شدن 2 نفر را به کشتن داد

به گزارش رکنا، حمید به سراغ یکی از دوستانش به نام«محسن» می‌رود و از او که بنای خبره‌ای بوده می‌خواهد کار ساخت منزل را آغاز کنند. به این ترتیب محسن پا به تاریک‌ترین قسمت زندگی‌اش می‌گذارد.

حمید به خاطر سرپناه زن و بچه اش به مخمصه افتاد

آن‌ها با تأمین مصالح ساختمانی، به صورت شبانه اقدام به ساخت‌و‌ساز می‌کنند تا مبادا در هنگام روز مأموران شهرداری متوجه آن شوند. محسن بنّای ساختمان قرار بود طبقه دوم این ساختمان را بسازد.

از این رو شب‌ها بعد از کار، در همان مکان می‌خوابید. در یکی از شب‌های آخر آبان ۱۳۹۰ «شهاب» به عنوان میهمان به منزل حمید می‌رود و همراه با محسن در طبقه دوم ساختمان که فضایی حدود ۵۰مترمربع داشت به استراحت می‌پردازند. آن‌ها برای گرمای محل از بخاری بدون دودکش استفاده می‌کنند.

در پایان شب، حمید به طبقه پایین می‌رود و محسن و شهاب پس از بستن در و پنجره، بدون خاموش کردن بخاری در همانجا می‌خوابند که متأسفانه به علت نشت گاز منواکسیدکربن، دچار خفگی شده و می‌میرند.

براساس نظریه هیئت کارشناسی در این حادثه، هر یک از متوفیان به دلیل روشن کردن بخاری بدون دودکش در فضای بسته اتاق و بی‌احتیاطی در خوابیدن درون اتاق پیش از خاموش کردن بخاری، به میزان ۳۰درصد مقصر شناخته می‌شوند.

اما حمید به عنوان مالک ساختمان در این حادثه به دلیل تهیه نکردن لوله رابط دودکش قبل از روشن کردن بخاری و همچنین اجازه خوابیدن به متوفیان در اتاقی که بخاری گازی بدون دودکش داشته، به میزان ۷۰درصد مقصر اعلام می‌شود.

خفگی 2 مرد در خانه ای در مشهد پرونده عجیبی را رقم زد

پیگیری برای فروش ملک و واگذاری وجه آن برای دیه نشان داد که حمید حدود ۲۰ سال پیش، زمین این ساختمان را به نام فرزندش خریده بوده و پس از آن به صورت غیرقانونی و بدون مجوز شهرداری همچون برخی منازل حاشیه شهر شروع به ساخت کرده است، بنابراین این منزل قولنامه‌ای به نام پسر مددجو بود و اساساً امکان توقیف شکات را نداشت.

حمید با وجود داشتن ۳فرزند و شغل جوشکاری، اموال منقول و غیرمنقول دیگری نیز نداشت که کفاف پرداخت دیه متوفیان را بدهد و او به علت ناتوانی در پرداخت دیه، راهی زندان شد.

پرونده او برای چندین سال به دلیل رضایت ندادن اولیای دم برای کاهش مبلغ دیه و همچنین کوچک بودن ۴نفر از اولیای دم، دچار گرهی کور شد. سرانجام پس از تلاش‌های مداوم کارشناسان ستاد دیه خراسان‌رضوی و پس از برگزاری جلسات کسب رضایت از اولیای دم، تا بیش از ۶۰درصد از ۶۱۶میلیون تومان مبلغ دیه (به میزان ۳۷۶ میلیون تومان) از سوی این افراد بخشیده شد و سپس با مساعدت ویژه هیئت مدیره ستاد دیه کشور، الباقی مبلغ دیه به میزان ۲۴۰میلیون تومان به صورت بلاعوض پرداخت و پرونده مددجو پس از سال‌ها در مرجع قضایی مختومه و بسته شد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو بورس کرونا فرار کشتن منزل حادثه زندان اخبار حوادث شهرداری کشتن پروانه دار حوادث مشهد مرد مشهدی اخبار خراسان رضوی عکس فیلم بازیگر ایران تهران کرونا اینستاگرام زن کشف مرگ کردن بخاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا نادعلی در نطق پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سوم اردیبهشت ماه به مناسبت زاد روز مرحوم شیخ بهایی بزرگ (ره)، فقیه، اندیشمند، حکیم، شاعر و معمار فرزانه ایرانی، روز معمار نام گرفته است، گفت: ایران عزیز ما، زادگاه معمارانی بزرگ بوده است که شاهکارهای کم و گاه بی نظیری را هم در دوره پیش از اسلام و به ویژه در دوره پس از اسلام از خود به ارمغان گذاشته‌ و به واسطه آن در تاریخ ماندگار گشته و شهرتی جهانی یافته‌اند. حقیقتا به ندرت می‌توان هنر فنی یافت که به اندازه معماری با زندگی مردم پیوند داشته باشد. معماری و فرهنگ، دو واژه آشنا با ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر هستند. معماری از مهمترین مقولات فرهنگ است و بر آن تاثیر می‌گذارد و آینه ایست روشن از شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه در ادوار مختلف و نحوه زیست وسبک زنگی مردم در آن.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه متأسفانه نبود الگوهای متناسب با میراث و سنت فرهنگی اجتماعی پیشین ما و تکیه بر الگوهای وارداتی، غرب‌گرا، گاه مغشوش و به دور از انگاره های اسلامی، ایرانی و حتی شرقی، معماری و شهرسازی، امروز شهرهای ما به ویژه تهران را از مسیر صحیح خود دور کرده است، گفت: این خود جای خالی الگوهایی کارآمد و الهام بخش با طعم فرهنگ ایرانی – اسلامی را در معماری امروز ما نشان می‌دهد؛ الگوهایی که تنها در کتابها و کلاس‌های دانشگاه‌های ما آموزش داده نشود؛ بلکه در عمل، ظاهر و باطن خانه‌ها و ابنیه ما را شکل دهد.

نادعلی ادامه داد: الگوی طرح‌های جامع موجود که هنوز توسعه شهری ما پیرو آن است، گرچه به جهت معماری داخلی هم از موازین و آموزه های فرهنگی و سبک زندگی ایرانی اسلامی دور است، در عین حال به شکل ویژه تر مفهوم منظرین و فرهنگی محیط شهری را نادیده میگیرد. این امر منجر به پیشامد تناقضی شده است که چرا کلانشهر تهران به عنوان مرکز سیاسی و اداری و پایتخت جمهوری اسلامی ایران شاهد چنین نابهنجاری و اغتشاشی در سیما و منظر خود شده است!؟ بسیاری از نماهای شهری، چه در حوزه ساختمان های مسکونی شخصی و چه در ساختمان هایی با کاربری اجتماعی و حتی ابنیه حاکمیتی همچون وزارتخانه ها و ادارات و بانک ها و غیره در شأن و جایگاه یک شهر ایرانی اسلامی نیست، چه برسد در شأن ام القرای جهان اسلام که ما بدان نظر ویژه داریم.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نباید فراموش کرد که سیما و منظر شهری بخشی از مشاعات شهر است و جزء املاک شخصی مردم به شمار نمی‌آید، با توجه به اینکه شکل و قالب نماهای شهری بر روی افکار، روح و روان، سبک زندگی و در یک کلام فرهنگ مردم اثرگذار است، باید نسبت به آن دقت حداکثری شود. تدوین سیاست‌های ارتقاء کیفیت معماری ساختمان‌های شهر تهران و بهبود سیما و منظر شهری یکی از اصلی‌ترین اهداف و مأموریت‌هایی است که مجموع مدیریت شهری باید در برنامه های خود قرار دهد؛ امر مهمی که البته در سال‌های گذشته چندان در برنامه‌ریزی‌های شهری دیده نشده است.

او در ادامه نطق پیش از دستور خود که متن آن را در اختیار رسانه ها قرار داد با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از بناهایی که شهرداری تهران در ادوار پیشین، خود متولی ساخت آنها بوده است نیز سنخیت چندانی با معماری ایرانی اسلامی ندارد، گفت: این در حالی است که مصوبه «ساماندهی وضعیت سیما و منظر شهری و کیفیت محیطی شهر تهران» بر تدوین سندی جامع به‌منظور تحقق اهداف سیما و منظر در چشم‌انداز طرح راهبردی شهر تهران تأکید دارد و شهرداری تهران می‌بایست ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ تصویب این مصوبه، این سند را ارائه می‌کرد که متأسفانه تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته و کماکان جای آن خالی است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: با نظر به لزوم توجه و تمرکز بر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و جایگاه ویژه امر مهمی چون معماری در فرهنگ زیست و سبک زندگی مردم در شهر، باید موضوع سیما و منظر شهری را جدی بگیریم و از هویت بر جای مانده از گذشته و میراث فرهنگیمان در معماری شهری حفاظت کنیم و بدین منظور اگر به دنبال توفیقاتی در اجرا و عمل هستیم، نیازمند مشارکت جدی شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران باشیم و مجموعه مدیریت شهری نسبت به اجرایی شدن این مصوبه و مصوباتی از این دست و موضوع پاسداشت سیما و منظر شهر خود باید اهتمام ویژه ای داشته باشد.

کد خبر 846606 برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهردارى تهران تهران معماری

دیگر خبرها

  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • عبور قطار از فاصله چند سانتی‌متری ساختمان‌ها + فیلم
  • برنامه آمریکا برای ساخت بلندترین آسمان‌خراش/ عکس
  • آتش‌سوزی خانه‌ای در بلوار ناصر حجازی
  • هفته بد مشهدی‌ها در لیگ دسته سوم فوتبال
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست
  • میزان رطوبت هوا در خانه چقدر باید باشد؟
  • بازگشت حمید لولایی به محله خانه به دوش بعد از ۲۰ سال؛ خانه‌ای وجود ندارد + ویدئو