Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین جمشیدی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام اینکه کمیته فنی بررسی حادثه رانش کوه در محله منصورآباد شیراز در بیانیه‌ای به امکان وجود این سه علت برای وقوع این حادثه اشاره کرده است، در زمینه راهکارهای ایمن‌سازی محل وقوع حادثه رانش کوه گفت: با توجه به اینکه در ضلع غربی منصورآباد یک دره وجود دارد بیشتر بحث سبک سازی مطرح است که اگر امکان داشته باشد از بالادست سبک سازی کنند و در درون این دره که در مجاورت آن قرار دارد بریزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمشیدی افزود: ممکن است این دره آبراه باشد که در این زمینه قرار شده است تا ۲ روز آینده از آب منطقه ای استعلام شود تا وضعیت حوزه آبخیزداری آن به چه صورت است و اگر مشکلی در زمینه سیل و روان آب‌ها نداشته باشد یکی از راهکارهای ارایه شده این است که از بالادست سبک سازی شود و به دره ضلع غربی ریخته شود.
وی ادامه داد: قرار شد مطالعات قطعی در زمینه ایمن سازی منازل مسکونی از سوی مشاور انجام شود و قسمتی که در مجاورت خانه‌ها قرار دارد دیوار حائلی در کوهپایه اجرا شود.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری فارس گفت: اهالی منصورآباد که در حال حاضر منازل خود را ترک کرده اند و در هتل مستقر هستند همچنان باید در هتل باشند، در هفته جاری در زمینه اسکان اهالی تعیین تکلیف می‌کنیم.
جمشیدی بیان کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته کوه حرکتی نداشته است.
شامگاه چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۹۹  رانش زمین و ریزش کوه در محله منصورآباد شیراز رخ داد که مسوولان اعلام کردند در اولین اقدام ۴۰ منزل مسکونی را که احتمال بروز خطر برای آن وجود داشت از سکنه خالی کردند.
در حال حاضر تعدادی از ساکنان محله منصورآباد شیراز در هتل پرسپولیس و هتل حافظ اسکان داده شده اند تا ابعاد این حادثه بررسی و راهکارهای ایمن سازی دنبال شود.

 
 

برچسب‌ها شیراز استانداری فارس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس فارس شیراز استانداری فارس فارس منصورآباد شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری مردم و مسوولان سبب عادی شدن شرایط پس از سیل مخرب بلوچستان شد

عبدالحکیم آصفی اظهارکرد: بارندگی اخیر به فضای سبز خسارت‌های زیادی وارد کرد که با تلاش کارگران حوزه فضای سبز در کمترین زمان ممکن درختان شکسته شده جمع آوری و محل رفت و آمد بازگشایی شد.

وی ادامه داد: جمع آوری خاک‌های انباشته بر روی آسفالت معابر در نقاط مختلف، بلافاصله پس از اتمام بارندگی توسط ماشین آلات و نیروهای کارگری انجام شد تا ضمن بازگشایی مسیرها، رفت و آمد مردم با سهولت انجام گیرد.

معاون عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد چابهار افزود: با وجود بارش شدید باران همراه با توفان در چند روز اخیر با زحمات شبانه روزی کارکنان و همکاری و همراهی حوزه ستاد مدیریت بحران، خوشبختانه تمام خطوط انتقال و توزیع آب و برق به حالت پایدار برگشته و هیچ‌گونه قطعی برقی در خطوط شبکه نداریم.

وی بیان کرد: به علت مشکلات پیش آمده در نیروگاه کنارک به مدت ۴۵ دقیقه پست نهالستان از مدار خارج شده بود و برق محدوده قطع شد اما با تلاش‌های کارکنان برق و با مدیریت پشتیبانی این محدوده به مدار فعالیت برگشت.

آصفی تصریح کرد: در چند سال اخیر این حجم بارندگی بی سابقه بوده، طبق اطلاعات اخذ شده از کارخانه آب شیرین کن کنارک، متأسفانه تاسیسات آن (الکتروپمپ‌ها) زیر آب رفته و از سه شنبه شب تولید آب آشامیدنی متوقف شده اما با توجه به ذخیره آب در مخازن آب سازمان آبرسانی بصورت سقایی صورت گرفت و هم اینک شرایط عادی است.

وی تصریح کرد: اعزام نیروهای امداد و نجات با پنج دستگاه کف‌کش جهت کمک به شهرستان کنارک به همراه چهار نفر از کارکنان متخصص از دیگر اقدامات این حوزه بود.

معاون عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد چابهار همچنین ضمن قدردانی از توابع شهرستان مدیریت پشتیبانی برای همکاری و در اختیار گذاشتن یک دستگاه لودر برای روستای تیس گفت: همکاری مردم و اعضای شورای تیس و دهیار روستا باعث تسریع در خدمات رسانی بهتر به این روستای تاریخی شد.

وی ادامه داد: معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری برای همکاری و در اختیار گذاشتن یک دستگاه لودر بمنظور لایروبی و پاکسازی مسیل‌ها و کانال‌ها باعث شد که کانال‌های خروجی آب در کمترین زمان ممکن بازگشایی شوند.

آصفی ایمن سازی معابر با نصب تابلو و علائم ترافیکی جهت حفظ جان و مال شهروندان را یکی دیگر فعالیت‌های حوزه معاونت عمرانی عنوان کرد و گفت: استقرار نیوجرسی‌های بتنی برای ایمن سازی رفیوژ میانی بلوار سرازیری نرسیده به مخزن، هدایت و راهنمایی خودروهای شهروندان و گردشگران به سالن ورزشی چند منظوره برای اسکان اضطراری و ایمن سازی پل‌های آهنی کانال‌ها توسط همکاران آهنگری را گوشه‌ای دیگر از فعالیت‌های این معاونت عنوان کرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همکاری مردم و مسوولان سبب عادی شدن شرایط پس از سیل مخرب بلوچستان شد
  • عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه تبریز آغاز شد
  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری «دیلم » تسریع می‌شود
  • رئیسی به سمنان سفر کرد
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • آغاز ۵۶ پروژه عمرانی در جاده‌های استان مرکزی
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد