Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان جانشین معاونت امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان همدان از پرداخت کمک هزینه شش میلیون تومانی برای کاشت حلزون شنوایی و توانمندسازی کودکان ناشنوا خبر داد و گفت: سال گذشته ۲۰ فرد ناشنوا تحت عمل جراحی ناشی از کاشت حلزون قرار گرفتند.

سیاوش رهبر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کاشت حلزون شنوایی یکی از خدماتی که توسط سازمان بهزیستی به افراد ناشنوا ارائه می شود، اظهار کرد: معلولیت شنوایی بر مهارت های دیگر فرد اثرگذار است و هرچه زودتر اختلالات شنوایی شناسایی و مداخله بهنگام صورت گیرد، مهارت های فردی و رشد ذهنی فرد بهتر انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰ فرد ناشنوا تحت عمل جراحی ناشی از کشت حلزون قرار گرفتند، افزود: در استان همدان هیچ ناشنوا و کم شنوایی در صف کاشت حلزون نیست و تعدادی از این افراد نیز درحال انجام مراحل لازم برای انجام عمل کاشت حلزون در سال جاری هستند.

رهبر با بیان اینکه در سال گذشته ۴۵ مورد نیز تعمیرات کاشت حلزون انجام شده است، اضافه کرد: اولویت کاشت حلزون با کودکان و دانش آموزان است و بعد از انجام این عمل فرآیند درمان و توانمندسازی کودک ادامه دارد.

وی با بیان اینکه عمل کاشت حلزون در بیمارستان بعثت همدان انجام می گیرد، اعلام کرد: شش میلیون تومان کمک هزینه برای کاشت حلزون و توانمندسازی کودکان ناشنوا توسط سازمان بهزیستی پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه طی چندین سال اخیر سازمان بهزیستی غربالگری کودکان در ماه نخست تولد را در دستور کار قرار داده است، گفت: ۳۱۳ سمعک و ۴۱۵۳ مورد باتری سمعک نیز برای افراد ناشنوا و کم شنوای تحت پوشش بهزیستی همدان خریداری و بین این افراد توزیع شده است.

جانشین معاونت امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان همدان در پایان بیان کرد: بیماران قبل از عمل جراحی کاشت باید در دوره های آموزشو و بازتوانی شرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حلزون سازمان بهزیستی ناشنوایی کاشت حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماه رمضان یکی از پربرکت‌ترین ماه‌های قمری است و خداوند فرموده است که در شب اول ماه رمضان درب‌های آسمان باز می‌شود و حاجات مومنین برآورده می‌شوند. این ماه یک فرصت معنوی برای پاک شدن قلب و روح است و روزه گرفتن در ماه رمضان موجب می‌شود که بیشتر یاد نیازمندان کنیم. خداوند در این ماه سهمی از مال ما را به این افراد اختصاص داده و با نام زکات فطره، در روز عید فطر بر همه مسلمین پرداختن آن را واجب کرده است.

حال سوال اینجاست که چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟ یکی از راهکارهای مناسب برای رسیدن این زکات و یا کفاره به دست نیازمندان، پرداخت آنلاین است. خانه ای بی با فراهم کردن شرایط پرداخت آنلاین کفاره و زکات فطره، در سهولت انجام این کار خداپسندانه نقش مهمی داشته است. در ادامه درمورد کفاره و زکات فطره بیشتر صحبت می‌کنیم.

زکات کفاره

در ماه رمضان روزه گرفته بر تمام مسلمین واجب می‌شود و هر کس به هر دلیلی در این ماه رو نگیرد، با پرداخت هزینه‌ به نیازمندان، که میزان آن را فقها اعلام می‌کنند، این روزه‌خواری جبران می‌شود. زمان پرداخت این کفاره به موقعیت شما بستگی دارد و اگر از سال‌های گذشته نیز زکات نداده دارید، باید هر وقت که توانستید این کفاره را بپردازید.

پرداخت کفاره به خیریه یک زمان مشخص داشته و این جریمه دینی معمولا توسط افرادی که به دلایل مختلف نظیر ببماری، کهولت سن و بارداری قادر نبوده‌اند ماه رمضان را روزه‌داری کنند، باید پرداخت شود. این زکات کفاره را باید قبل از اینکه ماه رمضان به اتمام برسد پپردازید و اگر در این زمینه کوتاهی کردید، تا رمضان آینده فرصت دارید که کفاره خود را پرداخت کنید.

هزینه کفاره ماه مبارک رمضان در سال 1402

معمولا میزان فطریه و کفاره در هر سال متفاوت بوده و بر اساس تورم موجود، تعیین می‌شود. در واقع هزینه کفاره بر اساس قوت غالب که نان و برنج است تعیین می‌شود. این هزینه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند.

مبلغ کفاره بر اساس گندم 60000 تومان مبلغ کفاره بر اساس برنج 240000 تومان مبلغ کفاره برای یک روز روزه‌خواری غیر عمد، روزی 12000 تومان مبلغ کفاره برای یک روز روزه‌خواری عمد، روزی 72000 تومان

این هزینه‌ها توسط مراجع تقلید و فقها تعیین می‌شوند و پرداخت آن‌ها بر هر مسلمانی واجب خواهد بود. شما با پرداخت زکات فطره و کفاره روزه نگرفتن، مال خود را حلال کرده و خدا را از خود راضی نگه می‌دارید. تاثیر این امر در دنیا و آخرت قابل مشاهده خواهد بود و از اجر بالایی برخوردار است.

پرداخت کفاره به خیریه و نیازمندان

در دین اسلام رسیدگی به شرایط یتیمان همیشه توصیه شده و برای این کار اجر معنوی زیادی در نظر گرفته شده است. کمک مالی به این افراد علاوه بر ایجاد حس سبکی و آرامش، برکت دادن به زندگی و پاکسازی مال، اجر زیادی داشته و اثرات آن در زندگی دنیوی کاملا مشهود است. در کشور ما مجموعه‌های زیادی فعالیت می‌کنند که با عنوان خیریه، سعی دارند زکات فطریه و کفاره روزه‌داران را به دست نیازمندان برسانند.

خانه ای بی یکی از این مجموعه‌های مردم نهاد است که با فراهم کردن زمینه پرداخت صدقات و زکات فطره و کفاره، به‌صورت آنلاین، به شما این اطمینان را می دهد که کمک‌های مالی شما برای درمان و کمک به بیماران پروانه‌ای و خانواده‌های این بیماران هزینه خواهد شد. شما می‌توانید برای پرداخت آنلاین فطریه خود به سایت این مرکز مراجعه کرده و پس از طی مراحل ذکر شده در سایت وجوهات نقدی خود را پرداخت کرده و از احر و پاداش دنیوی و اخروی بهره‌مند شوید.

روش‌های پرداخت زکات فطره و کفاره به خانه ای بی

همانطور که ذکر شد، خانه ای بی یک موسسه مردم نهاد برای کمک به بیماران پروانه‌ای است که توسط کمک‌های مالی خیرین هزینه‌های این مرکز تامین می‌شود. خانه ای بی برای دریافت کمک‌های خیرین دو روش را پیشنهاد کرده که این دو روش عبارتند از: روش اول پرداخت آنلاین از طریق درگاه‌های امن و مطمئن، روش دوم هم از طریق کارت به کارت به شماره کارت‌هایی که در سایت این موسسه قرار گرفته‌اند.

اگر برای شما نیز این سوال مطرح شده که چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟ روش‌های پرداخت ذکر شده در این مقاله و کمک به بیماران پروانه‌ای مطمئن‌ترین راه برای رسیدن این وجوهات به دست نیازمندان واقعی خواهد بود.

پرداخت کفاره و زکات فطره برای حمایت از بیماران پروانه‌ای

موسسه خیریه ای بی روش پرداخت آنلاین صدقه و فطریه را برای خیرین فراهم کرده است. خیرین گرامی می‌توانند به‌وسیله تمام کارت‌های عضو شتاب و از طریق درگاه پرداخت بانک ملت، پارسیان و ملی، کمک‌های مالی خود را برای درمان و پرداخت کمک معیشتی به بیماران پروانه‌ای واریز نمایند.

همچنین می‌توانید توسط شماره کارت‌های معرفی شده در سایت خانه ای بی، وجوهات نقدی خود را پرداخت کنید. خانه ای بی با هدف کمک به بیماران پروانه‌ای و آگاه سازی افراد درمورد این بیماری نادر، تاسیس شده و در روند درمان مبتلایان به بیماری پروانه‌ای بسیار موثر عمل کرده است.

خانه ای بی

خانه ای بی تنها نهاد حمایتی مردم نهاد در کشور است که در جهت شناسایی بیماران پروانه‌ای و حمایت از این بیماران فعالیت می‌کند. این موسسه در تامین تجهیزات درمانی، مخارج جراحی و کمک‌های معیشتی به خانواده بیماران پروانه‌ای، نیاز به کمک شما خیرین بزرگوار داشته و کمک‌های مالی‌تان را در زمینه‌های ذکر شده هزینه می‌کند. پشتیبانی شما مردم عزیز در ماه رمضان از این موسسه، موجب کاهش رنج بیماران پروانه‌ای مظلوم خواهد شد.

نتیجه‌گیری

مسلمانان برای انجام واجبات دینی ارزش زیادی قائل هستند. پرداخت کفاره نیز یکی از این واجبات دینی است که معمولا توسط موسسات خیریه دریافت و برای کمک به نیازمندان هزینه می‌شود. موسسه ای بی یکی از مراکزی است که هزینه‌های درمان و خرید تجهیزات مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را تامین می‌کند و توسط خیرین این کمک‌های مالی واریز می‌شوند.

پرداخت صدقه آنلاین و زکات فطره برای کمک به خانه ای بی امکان‌پذیر بوده و شما می‌توانید از طریق روش‌هایی که در این مقاله معرفی شده‌اند، کفاره و زکات فطره خود را به حساب خانه ای بی برای کمک به بیماران پروانه‌ای واریز کنید. ما سعی کردیم با پاسخ به سوال چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟ شما در یاری کردن نیازمندان و افراد تحت حمایت خانه ای بی راهنمایی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان
  • شمار دریافت کنندگان حق پرستاری خانواده محور در البرز افزایش یافت
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • گره‌گشا نبودن وام مسکن برای خانه‌دارشدن مردم
  • ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان پرداخت شد
  • از هزینه‌های متفاوت ثبت ازدواج تا اجرای عقد آریایی!
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان
  • عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳
  • ۷۵۰ هزار میلیارد تومان یارانه به طور مستقیم به مردم پرداخت می‌شود
  • چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟