Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر اسماعیل قادری فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بسیاری از شرکتهای دانش‌بنیان از همان ابتدای شروع اپیدمی کرونا مشغول تولید ماسک شدند تا نیاز کشور برطرف شود.

وی با بیان اینکه حتی یکی از شرکتها دستگاهی که ماسک‌های معمولی را به ماسک های نانو تبدیل می کند را صادر نکرد، بیان کرد: تا بدین واسطه ماسک را برای کادر پزشکی، بیماران و مردم در کشور تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری، اکنون استفاده از ماسک در کشور الزامی است و علاوه بر شرکتهای دانش بنیان نهادهای دیگری هم ماسک تولید می کنند.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت مجوز صادرات محصولات کرونا را صادر می کند، بیان کرد: اکنون به دلیل تامین ماسک در کشور، صادرات آن امکان پذیر است زیرا مازاد نیاز به تولید می رسد.

وی با بیان اینکه برخی کشورها خواستار راه اندازی خط تولید هستند نه خود ماسک گفت: کشورهای ترکیه، چین، کشورهای حاشیه خلیج فارس، کره جنوبی از جمله کشورهایی هستند که خواستار ایجاد خط تولید ماسکهای نانوی ایرانی در کشورشان هستند.

وی با بیان اینکه از محصولات دیگری که امکان صادرات آن در این مقطع زمانی وجود دارد ونتیلاتور است، گفت:به دلیل اینکه ونتیلاتور هم به اندازه نیاز کشور به تولید رسیده امکان صادرات آن وجود دارد.

به گفته رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجوز صادرات بقیه محصولات مرتبط با کرونا با وزارت بهداشت است و شرکت و معاونت علمی هیچ دخالتی در این زمینه نمی‌کنند.

کد خبر 4978868 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک طبی صادرات کالا ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو امنیت اطلاعات فناوری فضایی امنیت سایبری نوآوری اینترنت گوگل واکسن کرونا ماهواره سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت توانسته در عمل اثر تحریم‌ها را در زمینه فروش و تولید نفت کم و آنچه تولید می‌کند از قبل بازارش مهیاست.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، داود منظور امروز (سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه) در نشست خبری مشترک با احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت، با بیان اینکه کل تبصره ۸ بودجه امسال موضوع هدفمندی یارانه‌ها را دنبال می‌کند، گفت: منابعی که دولت از فروش بنزین، گازوئیل و دیگر فرآورده‌های نفتی به دست می‌آورد، صرف بازتوزیع به خود مردم می‌شود؛ به این معنا که در عمل منابع حاصل از بخش نفت و گاز که در فروش انواع حامل‌ انرژی حاصل می‌شود، عینا در قالب تبصره ۸ یا قانون هدفمندی یارانه‌ها به مردم بازپرداخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: یکی از انواع پرداخت‌، یارانه‌های نقدی است که بخش بزرگی از جامعه این یارانه‌های نقدی را دریافت می‌کنند، برخی براساس آزمون وسع خانوار ماهانه ۳۰۰ هزار تومان یا ۴۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند که کل منابع آن، سالانه ۳۳۰ هزار میلیارد تومان است.

تولید روزانه ۳.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در کشور

معاون رئیس‌جمهوری درباره درآمدهای نفتی در بودجه افزود: به‌دنبال کاهش سهم نفت در بودجه کل کشور هستیم؛ در عین حال دولت سیزدهم تلاش کرد در ۲.۵ سال گذشته کشور را به ظرفیت‌های تولید و صادرات نفت بیش از تحریم‌ها نزدیک کند، امروز روزانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی در کشور تولید و با رقم روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نیمه نخست سال ۱۴۰۰ مقایسه می‌شود و این روند نشان از تلاش دولت برای بازگرداندن ظرفیت‌های نفتی به قبل از تحریم است.

منظور با اشاره به اینکه تولید نفت ایران پیش از تحریم‌ها روزانه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه بود، تصریح کرد: برنامه امسال دولت این است که روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید بیفزاید؛ بنابراین نظر دولت در مجموع این است که از ظرفیت نفت و گاز برای توسعه کشور حداکثر استفاده را ببرد، اما در عین حال منابع نفت و گاز را به منابع تأمین مالی هزینه‌های جاری و دستمزد دولت تبدیل نمی‌کنیم.

نفت ذخیره شده روی آب نداریم

وی با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت در عمل اثر تحریم‌ها را در فروش و تولید نفت کم کند، امروز دیگر نفتی روی کشتی‌ها نداریم که منتظر فروش آن باشیم؛ همه آنچه تولید می‌کنیم از قبل بازار آن مهیا شده است.

معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: درباره گاز هم در مقایسه با پیش از دولت سیزدهم، یک جهشی قابل توجه در صادرات گاز داشتیم؛ به هر حال برنامه صادرات گاز به کشورهای همسایه را داریم و آقای اوجی، وزیر نفت در این باره هم توضیح خواهند داد؛ بنابراین صادرات نفت و گاز جزو اولویت‌های دولت است و موانع آن را هم برطرف کردیم و شبکه توزیع قابل اعتمادی ایجاد شده است، به‌تازگی هم قیمت نفت افزایش یافته و این برای ما یک فرصت است و امیدواریم از فرصت قیمت بالای نفت بتوانیم برای تأمین منابع توسعه کشور استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • پاریس خواستار خویشتن‌داری کشورها در غرب آسیا شد
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان