Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، مردم ۷۶۰ روستا در استان کرمان از نعمت شبکه آب شرب بی‌بهره‌اند و به وسیله تانکر به آن‌ها آب‌رسانی می‌شود. این وضعیت موجب شد تا از چندی پیش محمد جواد فدایی استاندار کرمان در پی چاره‌جویی برای حل این مشکل باشد.

سرانجام دوشنبه ۳۰ تیرماه در جلسه‌ای که با حضور استاندار کرمان، حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و شماری از نمایندگان استان در مجلس و دیگر مدیران برگزار شد؛ مصوبه‌ای تنظیم شد تا بر اساس آن مسیر آب‌رسانی پایدار روستاها کوتاه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدایی، استاندار کرمان در این نشست با بیان اینکه شاخص دسترسی به شبکه آبرسانی در مناطق روستایی استان از متوسط کشور پایین‌تر است؛ گفت: انتظار می‌رود شرکت آب و فاضلاب کشور متناسب با شاخص‌های توسعه بودجه مناسبی برای آب رسانی اختصاص دهد.

جانباز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور هم گفت: ۵۰۰ روستا از مجموع ۷۶۰ روستای فاقد شبکه آب در استان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است که سالانه حداکثر اعتباری قریب به ۱۰۰ میلیارد تومان اختصاص می‌یابد.

به گفته او این روند تخصیص معنایش این است که برای آب‌رسانی ۵۰۰ روستا دست کم نزدیک به هشت سال طول خواهد کشید.

شهباز حسن‌پور، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان هم با بیان اینکه این روند باید با تمهیداتی تغییر کند، بر آمادگی مجمع نمایندگان برای کمک به تسهیل تخصیص اعتبار برای این طرح‌ها تاکید کرد.

در این جلسه مقرر شد برای اتمام طرح‌های آب رسانی به ۵۰۰ روستا تا شهریورماه سال آینده، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی شرکت آب و فاضلاب کشور اختصاص یابد و ۵۰۰ میلیارد تومان هم با مشارکت شبکه بانکی کشور در قالب تسهیلات پرداخت شود.

توافق دیگر این نشست به مشارکت بسیج سازندگی مربوط بود. با موافقت زهرایی مقرر شد اجرای برخی از طرح‌های آب رسانی به این نهاد واگذر شود و این نهاد هم معادل ۳۰ درصد بیشتر از اعتبار دریافتی، در پروژه کار عملیاتی انجام دهد.

در این جلسه قرار شد برای آب رسانی به ۲۶۰ روستای دیگر که فعلاً ردیف اعتباری ندارند؛ پیگیری شود که در صورت امکان از منابع ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استفاده شود.

همچنین بر اساس مصوبه این جلسه مقرر شد ظرف امسال و سال آینده بسیج سازندگی در صورت تحقق اعتبارات این نهاد مصوب مجلس، مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آبی استان هزینه کند و اولویت را هم به طرح‌های آب شرب بدهد.

با توافق استانداری کرمان، شرکت آب و فاضلاب کشور و مشارکت سازمان بسیج سازندگی روند آب‌رسانی به روستاهای فاقد شبکه آب‌رسانی در استان سرعت می‌گیرد.

کد خبر 4979323

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کرمان آبرسانی روستا ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا شهرکرد گرگان حجاب و عفاف قزوین ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند مجلس شورای اسلامی بهزیستی شهرستان کرج شرکت آب و فاضلاب کشور میلیارد تومان بسیج سازندگی آب رسانی طرح های آب شبکه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور

ذولفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بابل با بیان اینکه وزارت نیرو برای اجرای طرح‌های فاضلاب طرح‌های آبرسانی روستایی نگاه ویژه‌ای دارد، گفت: آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در قالب طرح جهاد آبرسانی به عنوان یکی از برنامه‌های وزارت نیرو در دستور کار قرار گرفته بود که که پارسال ۵۰۰۰ روستا‌ها وارد مدار بهره‌برداری شدند.

او افزود: مقرر شده امسال هم ۵۰۰۰ روستای دیگر در کشور با حمایت‌های دولت وارد مدار بهره‌برداری شود.

مهدی زاده گفت: اجرای یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز به عنوان طرح‌های اولویت دار تصفیه فاضلاب به عنوان برنامه به مجلس شورای اسلامی اعلام شده است.

او با بیان اینکه این طرح‌ها به صورت مستمر و هفتگی در وزارتخانه رصد و کنترل می‌شود، افزود: تعدادی از این طرح‌ها مانند تصفیه خانه فاضلاب شهر‌های چالوس و نوشهر در استان مازندران اجرا می‌شوند.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تصفیه خانه نوشهرو چالوس تا شهریور ماه امسال وارد مدار بهره برداری می‌شود و شبانه روز ۱۲ هزار متر مکعب فاضلاب را تصفیه خواهد کرد.

مهدی زاده افزود: درمحله شهید کاظم بیگی تصفیه خانه فاضلاب بابل و طرح‌های متنوعی تعریف و قرار شد اقدامات لازم برای تامین اعتبار اجرای این طرح‌ها انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مشکلات آبرسانی در روستاهای بخش گابریگ از زبان اهالی
  • آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور
  • بررسی روند خدمات‌رسانی آبفا به مناطق سیل‌زده بلوچستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستا در استان مرکزی
  • بهره‌برداری از مخزن‌ ذخیره ۱۰هزارمترمکعبی آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستای استان مرکزی
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی