Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران گفت: جانمایی، صدور و تثبیت قله دماوند به عنوان بام ایران به میزان ۲۰هزار هکتار شامل قله و مراتع تابعه طی مراسمی با حضور معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحویل مالکان شداست.

عباسعلی زارع امروز درباره سند بام ایران به نام مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست‌های کلان قوه قضاییه و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین اجرای قانون جامع  و با پیگیری‌های رئیس کل دادگستری مازندران و هدف حفظ و صیانت از اراضی ملی و انفال به عنوان میراث نسل‌های آینده و جلوگیری از تعرض و زمین خواری این مهم محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*صدور سند بام ایران به نام مازندران

وی افزود: جانمایی، صدور و تثبیت قله دماوند به عنوان بام ایران به میزان ۲۰هزار هکتار شامل قله و مراتع تابعه طی مراسمی باحضور معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور 25 تیر ماه امسال تحویل مالکان شد.

 

*صدور سند اراضی ساحلی از رامسر تا نور

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران اضافه کرد: در اجرای همین سیاست تثبیت و صدور اراضی ساحلی از رامسر تا نور به‌میزان ۸۴۰ هزار هکتار نیز صادر شده و در همان روز تحویل مدیران منابع طبیعی منطقه ساری و غرب استان شد.

این مسؤول با اشاره به اینکه اجرای طرح کاداستر دماوند از دو ماهه گذشته شروع شد، تصریح کرد: عرصه‌های مجاور دماوند ۱۱ پلاک ثبتی بودند که برخی تداخلاتی داشتند که اقداماتی برای رفع این تداخلات امجام شد که حدود دو ماه زمان برد و  جای تقدیر دارد.

زارع با اعلام اینکه اداره کل ثبت اسناد و املاک مازندران از سال ۷۵ به‌عنوان متولی کار خود را در زمینه کاداستر شروع کرد، اظهار کرد: در این مدت اقدامات به‌صورت پراکنده بوده و چندان توفیقی نداشت به‌طوری‌که  از سال ۷۵ تا نیمه نخست سال ۹۷ حدود ۲۰۰هزار هکتار تثبیت شد.

 

*تثبیت  ۸۰۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی

وی بیان کرد: از نیمه دوم سال ۹۷ با تشکیل کارگروه‌های متعدد توانستیم تاکنون کار تثبیت ۸۰۰هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی را انجام دهیم.

*پایان تثبیت عرصه‌های منابع طبیعی غرب مازندران

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران با اشاره به پایان تثبیت عرصه‌های منابع طبیعی در غرب استان، اضافه کرد: طی ۴ ماهه امسال در منابع طبیعی منطقه ساری کار تثبیت حدود ۱۵۰ هکتار از اراضی ملی را انجام دادیم.

 

*اجرای تثبیت اراضی ساحلی در شرق استان

این مسؤول با بیان اینکه آماده صدور و تثبیت اسناد هستیم، گفت: همچنین تثبیت اراضی ساحلی در شرق استان در دستور کار قرار گرفته است و کارها به‌خوبی دارد پیش می‌رود که امیدوارم شاهد اقدامات خوبی در این زمینه باشیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: عرصه های منابع طبیعی ثبت اسناد و املاک صدور و تثبیت بام ایران اراضی ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اعلام خبر گفت:  بیش از ۲۵ هزار هکتار از این اسناد در دولت سیزدهم صادر شده که در نوع خود اقدامی بی نظیر است.

وی با اشاره به نقش مهم خوزستان در اقتصاد کشور به دلیل وجود یک سوم آب‌های سطحی کشور در این استان، اظهار کرد: مسئولین باید محافظت از رودخانه‌ها را به عنوان یک تکلیف مهم در نظر گرفته و به آن عمل کنند چرا که رودخانه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی، نقش مهمی در آبادی منطقه دارند.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: بر اساس ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه تعیین حد و بستر و قانون حد نگار کشور، در تفاهم نامه میان وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در گذشته منعقد شده، شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌ها و سازمان آب و برق خوزستان مکلف شدند نسبت به مطالعه تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌ها اقدام کنند و پس از آن نتایج و نقشه‌های این مطالعات را در سامانه حد نگار کشور بارگذاری کنند که به دنبال آن و پس از بررسی و راستی آزمایی نسبت به صدور سند برای این رودخانه‌ها اقدام شود.

صدریان فر  با بیان اینکه صدور سند گامی مهم برای جلوگیری از دست اندازی و تجاوز به رودخانه‌ها برای حفظ شریان‌های حیاتی است، بیان کرد: در استان خوزستان حدود ۴۸۵ کیلومتر رودخانه اصلی و فرعی به غیر از مسیل‌ها و نهر‌ها وجود دارد که حریم و بستر آنها بیش از ۹۵۰۰ کیلومتر است؛ این سازمان مکلف است مطالعات آنها را انجام داده و برای فرآیند صدور سند اقدام کند.

وی گفت:  با وجود محدودیت‌های موجود همکاران ما در سال‌های گذشته نسبت به نقشه برداری و مطالعات بر اساس آیین نامه‌ها و ضوابط حد بستر رودخانه‌ها اقدام کردند و حدود ۴۱۰۰ کیلومتر که معادل ۲۸۷ هزار هکتار است را در سامانه ثبت اسناد و املاک کشور بارگزاری کردند که در این مسیر حدود ۲۱۰ هزار هکتار آن برای دقت و تطبیق بیشتر به ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستان‌ها ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • ماسه‌خواری پرونده همیشه باز در سواحل مازندران
  • صدور اسناد مالکیت جزایر استان بوشهر تسریع می‌شود
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • تثبیت مالکیت و حد نگاری املاک و اراضی ادامه‌دار باشد
  • بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی تثبیت شدند
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی در خوزستان
  • تحویل اسناد مالکیت حدنگاری ۵ تالاب و بزرگترین موقوفه کشور
  • صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان
  • حد نگاری اراضی ملی سیرجان