Web Analytics Made Easy - Statcounter

هسته عدالت شهری و قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس طی جلسه‌ای با حضور مسئولین شهری مشکل آب شرب بیرم را مورد بررسی قرار داد.

سرویس اجتماعی خبرگزاری فارس، شیراز| هسته عدالت شهری و قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس طی جلسه‌ای با حضور مدیرکل سازمان برنامه و بودجه استان فارس، مسئولین شهری بخش بیرم (بخشدار، شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر بیرم) مشکل آب شرب این منطقه را  مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب بیرم همچنان درگیرودار تأمین اعتبار قرار دارد

بخشدار بیرم در این جلسه بیان کرد: بیرم با بیش از ۱۳هزار نفر جمعیت و تمرکز شغلی ساکنین آن در دو بخش عمده کشاورزی و دامداری، مدت‌هاست که با مشکلات آب هم در زمینه تامین آب شرب و هم آبیاری کشاورزی دچار مشکل شده است که در مسیر تبدیل‌شدن به یک بحران است.

به‌گفته روح‌الله بامداد؛ بنا بود آب شرب بیرم از محل طرح محرم تأمین شود، بعدها مجددا بازنگری شد و قرار شد تأمین آب از سد هایقر فیروزآباد صورت بگیرد و اخیرا هم مصوب شده که با توجه به وضعیت سد سلمان فارسی و مطالعات صورت گرفته آب شرب بیرم از خط دوم انتقال آب سد سلمان فارسی صورت بگیرد که همچنان درگیرودار تأمین اعتبار قرار دارد و تاکنون نیز اثری از شروع پروژه نیست.

وی در ادامه افزود: آب موجود در شبکه آبرسانی بیرم به سبب حفر بی‌رویه چاه و همچنین کاهش سطح آب‌های زیرزمینی هم‌اکنون علاوه بر نیتراته شدن و سختی غیراستاندارد هم در کیفیت و هم در بحث کمیت و فشار شبکه آب، مردم بیرم را دچار چالش و مشکلات عدیده‌ای کرده است که تمام این موارد مورد تأیید کارشناسان آبفا نیز قرارگرفته است.

مراحل مطالعاتی طرح آبرسانی از محل خط دوم انتقال آب از سد سلمان فارسی انجام‌شده است

رئیس شورای شهر بیرم نیز در این جلسه عنوان کرد: زمانی آب در منطقه گراش و بیرم به آب‌قند معروف بود و کیفیت مطلوبی را داشت و به سبب خشکسالی و بهره‌برداری بیش‌ازحد از منابع زیرسطحی هم‌اکنون از وضعیت مطلوبی برخوردار نبوده و مجموعه مسئولین شهرستان از سال ۳۹ تاکنون بیش از ۵۰ مکاتبه را با مسئولین ذی‌ربط در سطح استان و کشور انجام داده‌اند که درنهایت مورد تایید و دستور مستقیم استاندار نیز قرار گرفت و تمام مراحل مطالعاتی طرح آبرسانی از محل خط دوم انتقال آب از سد سلمان فارسی نیز انجام‌شده و مورد تایید کارشناسان قرارگرفته است.

یحیی صفرنژاد در ادامه افزود: در صورت اجرای این طرح علاوه بر تأمین آب شرب بیرم مناطق دیگر هم‌جوار که با مشکل مشابه مواجه هستند، نیز منتفع خواهند شد.

حل مسائل مردم بیرم و روستاهای همجوار  از اولویت اصلی برخوردار است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز نیز در این جلسه خطاب به مسئولین ذی‌ربط در مواجهه با مسئله آب شرب بیرم و تأکید بر حل مسائل مردم افزود: تاکنون باگذشت هفت سال از پیگیری‌های صورت گرفته و مجموعه مکاتباتی که موجود است، بر کسی پوشیده نیست که حل مسائل مردم بیرم و روستاهای همجوار بدون شک از اولویت اصلی و محوری برخوردار است و با توجه به درگیری مردم با چالش‌های بی‌شمار اقتصادی و بهداشتی امروز حداقل توجه به این مردم حل نیازهای اساسی آنان است که حسب توقع از مسئولین استانی انتظار حل این مسائل از طریق تخصیص اعتبار مورد مطالبه است.

حامد علیزاده در ادامه با تأکید بر نظام مسائل استان افزود: در دایره نظام جمهوری اسلامی هر مسئول در حکم یک رزمنده محسوب می‌گردد چراکه شرایط امروز جامعه و پیچیدگی و در هم تنیدگی مسائل، مسئولین جهادی را می‌طلبد که با عزم خدمت به مردم به‌ویژه مردم مستضعف تمام همت خود را مصروف دارند.

وی بیان داشت: بدون شک تدبیر جهت حل مسائل مردم بیرم چه برنامه‌های کوتاه‌مدت نظیر کف شکنی چاه‌ها و اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی و در میان‌مدت هم احداث پروژه آب‌رسانی از سد سلمان فارسی که مورد مطالبه مردم نیز است مورد انتظار است و با توجه به اهتمام مدیرکل برنامه‌وبودجه استان نسبت به این مسئله این امید که در بازه کوتاهی شاهد حل این مسئله باشیم متصور است.

طرح آبخیزداری در بالادست بیرم کمک شایانی در تأمین آب شیرین می‌کند

مدیر عامل آبفای استان فارس در ادامه با تأکید بر صحت موارد مطرح‌شده بیان کرد: برای برون‌رفت از وضع موجود آب شرب بیرم در دو ساحت کوتاه‌مدت و بلندمدت طرح‌های مطالعاتی صورت پذیرفته و به نظر می‌رسد با تخصیص اعتباری در حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بحث حل کوتاه‌مدت قابلیت اجرایی دارد و آمادگی اجرا هم‌اکنون وجود دارد.

علی بوستانی در ادامه در تأکید بر سیاست‌های آبخیزداری افزود: بدون شک طرح آبخیزداری در بالادست بیرم کمک شایانی در تأمین آب شیرین می‌کند که در صورت اهتمام سازمان منابع طبیعی می‌تواند به‌عنوان یک طرح ملی نیز مورد پیگیری قرار گیرد که در صورت صلاحدید درخواستی به اداره مطبوع صادر شود تا در دستور کار قرار گیرد.

 تخصیص اعتبار به جهرم و قیر به‌منزله در اولویت نبودن آبرسانی به بیرم نیست

مدیرکل برنامه‌وبودجه استان فارس نیز گفت: در ردیف بودجه سال ۹۹ اعتباری نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان متعلق به طرح آب‌رسانی جهرم و قیر در نظر گرفته‌شده که به همین نام و در همین ردیف از تهران مشخص شده است و بدون شک تخصیص اعتبار به جهرم و قیر به‌منزله در اولویت نبودن آبرسانی به بیرم نیست و بحث قبلی در راستای یک تذکر قانونی بوده است که مطابق ابلاغ قانونی، به جهرم به لحاظ تأمین اعتبار اولویت داده‌شده است ولی با توجه به وضعیت آب شرب بیرم بدون شک آن‌هم اولویت مهمی خواهد بود.

نوروزی در ادامه با تاکید بر اهتمام جهت حل مسئله آب بیرم افزود: با توجه به مباحث مطرح‌شده راهکار حل چالش آب شرب بیرم در دو برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت قابلیت پیگیری دارد که با توجه به نظر کارشناسی اداره آبفا استان فارس جناب آقای دکتر بوستانی تأمین اعتبار لازم جهت حل فوری مشکل آب شرب بیرم با احداث چاه و کف‌شکنی چاه‌های موجود و همچنین اصلاح و توسعه شبکه شهری انجام می‌گیرد و تامین تمام اعتبار لازم را ما در مجموعه سازمان برنامه‌وبودجه متعهد می‌شویم فلذا اداره آبفا با همکاری شهرداری بیرم مراحل اجرا و اقدامات لازم را دنبال کنند تا در اسرع وقت مسئله آب شرب بیرم برطرف شود.

قول مساعد جهت پیگیری تا حصول نتیجه حل مشکل آب بیرم 

مدیرکل برنامه‌وبودجه استان فارس در ادامه با تاکید بر لزوم پیگیری این‌چنین مسائلی در سطح کل استان افزود: در برنامه بلندمدت نیز با همکاری سایر نهادها بحث آبرسانی پایدار به منطقه بیرم از محل تخصیص اعتبار پروژه سد سلمان فارسی انجام می‌شود که هنوز در ردیف‌های اعتباری سال ۹۹ قرار نگرفته است.

وی در پایان با قول مساعد جهت پیگیری تا حصول نتیجه حل مشکل آب بیرم افزود: در بحث‌های قبلی که در رسانه‌ها دنبال شده بود در خصوص راه‌های منطقه صرفا یک نکته قانونی در بحث تخصیص اعتبار را بنده تذکر داده‌ام که به‌هیچ‌وجه نافی اولویت‌های سایر پروژه‌های عمرانی نیست و مسئولین بومی در لارستان همچنان پیگیر دغدغه‌های مردم بوده و هستند و در سال پیش رو و همچنین استفاده از سایر ظرفیت‌های غیردولتی می‌توان به برخی از پروژه‌های مورد مطالبه جامع عمل پوشاند که نقش مجمع خیرین نیز مورد اولویت و تأکید است.

هسته عدالت شهری قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس تا حصول نتیجه پیگیر امور خواهد بود.

انتهای پیام/ م

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس آب بیرم بحران آب سد سلمان فارسی بسیج دانشجویی برنامه وبودجه تا حصول نتیجه حل مسائل مردم تأمین اعتبار تخصیص اعتبار آب شرب بیرم استان فارس کوتاه مدت مردم بیرم تأمین آب بدون شک آب بیرم مشکل آب طرح آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد عباس عبدی از احضار برخی فعالان رسانه ای به دادگاه: نتیجه‌اش همین می‌شود که مهم‌ترین رسانه رسمی کشور از خود اعتبارزدایی کرده/ فعال رسانه‌ای را احضار کردند که در دفاع از مقابله با اسراییل بیش از بقیه می‌نویسد/ این موجب می‌شود اعتبار نوشته‌های مستقل د

به گزارش جماران؛ عباس عبدی تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی در شماره امروز روزنامه اعتماد با عنوان «تناقض عجیب» نوشت:

 

به طور معمول ابتدا به ساکن هیچ گونه خبری در باره احضاریه‌ها یا حتی رسیدگی‌های قضایی مربوط به خود را خبری نمی‌کنم. یک علت مهم آن؛ عدم علاقه به طرح مسایل شخصی است. واقعیت این است که جامعه ما آن اندازه مشکلات و مسایل دارد که جایی برای طرح مشکلات و شکایات یا پرونده‌های شخصی باقی نگذارد. در همین دو سال اخیر پرونده‌هایی بوده که هیچ گونه اطلاع‌رسانی از طرف من صورت نگرفته است و اکنون هم که به ماجرا نگاه می‌کنم از این رفتارم خشنودم. 

بنابراین کاش دادستانی محترم تهران در مورد اخیر نیز به جای اعلان عمومی از روال متعارف عمل می‌کردند تا وضعیت ارتباطی و رسانه‌ای را مشوش نمی‌کردند. البته این حدس هم زده می‌شود که هدف اصلی از این اعلام عمومی، نشان دادن اراده‌ای در مواجهه با مجموعه فعالان رسانه‌ای است. در این صورت باید بگویم که بسیار باعث تأسف است که هنوز درک دقیقی از اهمیت رسانه و الزامات آن وجود ندارد. 

گویی غیر قابل تغییرترین گزاره و رویکرد نزد برخی از صاحبان قدرت در ایران، درک آنان از رسانه و فعالان رسانه‌ای است و بطور پیوسته گمان می‌کنند که آنان باید در خدمت جناح حاکم بوده و هیچ استقلالی نداشته باشند. اخیراً مقام رهبری به نکته مهمی اشاره کردند که: 

«امروز... رسانه‌ها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر می‌گذارند و دلها و ذهن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. جنگ، جنگ رسانه‌ای است. هر کس رسانه قوی‌تر داشته باشد در اهدافی که دارد موفق‌تر خواهد بود.» 

واقعیت این است که نظام رسانه‌ای رسمی ایران از حیث این شاخص و ویژگی در حداقل‌ها هم نیست، چه رسد که با سایر رسانه‌های جهان بخواهد مقایسه شود. استفاده و کاربرد هر پدیده‌ای مستلزم تأمین منافعی است، که هزینه‌ها یا بهتر است بگوییم الزاماتی هم دارد. برای مثال استفاده از خودرو حمل و نقل را بسیار ساده و مفید می‌کند، ولی نیازمند رعایت قواعد خاص نیز هست که اگر رعایت نشوند، باید عطای آن را به لقایش بخشید. 

در اینجا قصد ندارم که اقدام اخیر دادستانی را در رابطه با یادداشت خودم نقد کنم، طبعاً این کار را به مراحل رسیدگی واگذار می‌کنم، ولی این نحوه برخوردها با رسانه‌ها بیش از آنکه نشانگر قدرت باشد، محصول و نتیجه فقدان اعتماد به نفس است. اینکه یک نفر در کانالش قیمت ارز را بنویسد و آن را عامل افزایش قیمت ارز بدانیم، همان اندازه نامتعارف و نامعقول است که تحلیل و تشخیص پزشک یا سخنان دیگران را عامل بیماری بدانیم. 

زمانی قیمت رسمی دلار ۷ تومان بود، اکنون در بازار آزاد قیمتی دارد که تقریباً همه مطلع هستند. چنین هم نبوده که همواره و به صورت بازگشت‌ناپذیر صعودی باشد. یادم می‌آید پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و نیز توافق برجام قیمت آن بشدت افت کرد. در همین روزهای اخیر نیز در قیمت ارز تا ۱۰٪ افزایش و کاهش را شاهد بوده‌ایم. در واقع هنگامی که چشم بر واقعیت بسته شود، گمان می‌کنیم، همه واقعیت یعنی رسانه، و از آن بدتر اینکه گمان می‌کنیم، رسانه یعنی تبعیت از قدرت. 

خوب! نتیجه‌اش همین می‌شود که مهم‌ترین رسانه رسمی کشور از خود اعتبارزدایی کرده است. هنگامی که تصاویر اتفاقات دیگری را به جای تصاویر واقعی از حمله نشان می‌دهد، و اعتبار خود را زایل می‌کند و مردم را بدبین می‌نماید، و حقیقت را فدای مجاز می‌کند، گمان می‌کنند که این کار خدمت به فهم مردم از تنش موجود است.

البته بنده واقف هستم تعهدات هر فعال رسانه‌ای به منافع ملی چیزی نیست که بتواند فدای واقعیت شود، ولی عکس آن نیز صحیح است و نمی‌توان تعریفی من درآوردی از منافع ملی عرضه کرد و خواست که استقلال فعالان رسانه‌ای و رسانه و نیز واقعیت را یکسره پیش پای آن قربانی کرد. چنین منافعی پایدار نخواهد بود. اگر قرار باشد که سیاهه‌ای از اقدامات علیه امنیت روانی مردم برشمرد، به طور قطع این موارد در رسانه‌های رسمی حتی اطلاعیه‌ها و مواضع رسمی بسیار بیش‌تر دیده می‌شود. 

در همین زمینه گفتار مقامات محترم قضایی باید به کلی از ضابطان متفاوت باشد و قالب حقوقی آن چنان قوی باشد که شائبه‌ای در فهم گفتار آنان ایجاد نشود. اصطلاح «امنیت روانی جامعه» نیز مفهومی جدید است که به مفاهیم کشدار قبلی اضافه شده است.

این برخوردها موجب می‌شود که افراد مستقل و زیادی که حاضرند و یا عقیده دارند که در باره فلسطین و اسراییل، حتی همسو با فهم همدلانه سیاست‌های ایران مطلبی بنویسند، سکوت پیشه کنند، علت نیز روشن است. اگر پس از این احضارها چیزی در این زمینه‌ها بنویسند، به طور طبیعی بی‌اثر خواهد بود زیرا خواننده به درستی گمان می‌کند که برای خروج از زیر فشار قضایی این را نوشته پس اثرگذار نخواهد بود. 

الآن دیدم که فعال رسانه‌ای دیگری را هم احضار کردند که اتفاقاً در دفاع از مقابله با اسراییل بیش از بقیه می‌نویسد، ولی خوب اگر یک جایی حرف او را قبول ندارند، دلیل نمی‌شود که فوری او را احضار کنند. این موجب می‌شود که او نه تنها از نوشتن پرهیز کند، بلکه اعتبار نوشته‌های مستقل دیگران نیز زیر سوال برود. چون همه خواهند گفت که افراد وقتی می‌توانند چیزی بنویسند که به طور کامل در ذیل خط مشی رسمی باشد. 

این یعنی بی‌اعتباری محض نظام رسانه‌ای، همان که در سخنان مقام رهبری دیدیم. خلاصه اینکه این نوع اقدامات بیش از هر چیزی امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند. خود دانید.

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز طرح دارویار
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • قول مساعد هادی ساعی برای تجهیز خانه تکواندو استان یزد
  • قول مساعد هادی ساعی برای تجهیز خانه تکواندو استان یزد 
  • بهره برداری از بیمارستان اسلامشهر ۵۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد
  • انتقاد عباس عبدی از احضار برخی فعالان رسانه ای به دادگاه: نتیجه‌اش همین می‌شود که مهم‌ترین رسانه رسمی کشور از خود اعتبارزدایی کرده/ فعال رسانه‌ای را احضار کردند که در دفاع از مقابله با اسراییل بیش از بقیه می‌نویسد/ این موجب می‌شود اعتبار نوشته‌های مستقل د
  • رجزخوانی مهاجری: فنی حریف ما نبودید!
  • افزایش ۲۳ درصدی تخصیص اعتبار طرح‌های آبرسانی مازندران
  • مشکل ثبت نام وام ازدوج پیگیری شد