Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری تقریب،مدیرعامل بنیاد برکت ضمن اعلام این خبر گفت: به منظور حل مشکل مسکن اقشار آسیب‌پذیر جامعه و ارتقای سطح کیفی و بهبود شرایط محیطی و سکونتی خانواده‌های دارای حداقل دو معلول، 3500 واحد مسکونی برای این خانواده‌ها در 31 استان کشور ساخته می‌شود.

امیرحسین مدنی ادامه داد: این تعداد واحد مسکونی بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان بهزیستی کشور ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به مدت یک‌ساله این تفاهم‌نامه اظهار داشت: اعتبار تعهد شده توسط بنیاد برکت در این تفاهم‌نامه 500 میلیارد ریال است و استان‌های تهران، فارس، اصفهان و لرستان به ترتیب با 552، 376، 370 و 215 مسکن، بیشترین سهم را از واحدهای مسکونی ساخته شده خواهند داشت.

وی تصریح کرد: گزارش پیشرفت مالی و فیزیکی اجرای این تفاهم‌نامه در دوره‌های زمانی 3 ماهه به اعضای کمیته اجرایی متشکل از معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیرکل دفتر سازمان بهزیستی کشور ارائه می‌شود.

مدنی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه ساخت مسکن برای محرومین بیان کرد: ساخت 40 هزار واحد مسکونی را با پیش‌بینی اعتباری بالغ بر 1400 میلیارد ریال در دستور کار داریم که از این تعداد، 10 هزار واحد تکمیل شده و در اختیار محرومین سراسر کشور قرار گرفته است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: 10 هزار واحد دیگر نیز تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و تحویل خانواده‌های نیازمند خواهد شد.

به گفته مدنی، تا به امروز 47 هزار و 328 پروژه عمرانی و زیربنایی توسط بنیاد برکت با هدف عمران و آبادانی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور اجرا شده که بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: این پروژه ها علاوه بر 40 هزار واحد مسکونی محرومین، شامل 1780 مدرسه با 9780 کلاس درس، 1160 مسجد و مراکز فرهنگی و مذهبی، 350 خانه عالم، 244 بیمارستان و مرکز جامع سلامت و درمان سرطان و 3850 پروژه زیربنایی دیگر شامل آب‌رسانی، ساخت راه و جاده، برق‌رسانی و مرمت قنوات است.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر این‌که تمام 31 استان کشور تحت پوشش طرح‌های عمرانی و زیربنایی این بنیاد قرار دارند، تصریح کرد: هر چند بنیاد برکت با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم و کمتر توسعه یافته از طریق ایجاد فرصت‌های کسب و کار، عمده فعالیت‌ها و اقدامات خود را بر اشتغال‌زایی در این مناطق متمرکز کرده است اما به اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی در مناطق روستایی و محروم نیز توجه ویژه دارد.

مدنی یادآور شد: بنیاد برکت همچنین به منظور محرومیت‌‌زدایی، برقراری عدالت آموزشی و فراهم آوردن فرصت‌های برابر، نهضت مدرسه‌سازی را در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور راه‌اندازی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مدیرعامل بنیاد برکت بنیاد برکت واحد مسکونی خانواده ها تفاهم نامه هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در البرز احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی بعدازظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز برگزار شد، گفت: بنیاد مسکن نخستین نهادی بود که ۹ روز پس از روی کار آمدن نظام جمهوری اسلامی ایران به فرمان تاریخی امام راحل تأسیس شد و عمده کار آن در حوزه مسکن محرومان و حساب ۱۰۰ بود.

وی افزود: به مرور زمان با توجه به موفقیت‌های بنیاد مسکن، فعالیت‌های عدیده ای را در دستورکار خود قرار داد که بازسازی واحدهای آسیب دیده از جمله آنهاست. در سال ۱۳۸۴ پس از زلزله بم طرحی تحت عنوان مقاوم سازی یا احداث مسکن‌های روستایی کلید خورد. حدود ۵ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن روستایی در کشور وجود دارد که بنیاد مسکن ۶۰ درصد آنها را مقاوم سازی کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم انجام شده که تا افق ۱۴۰۷ این آمار را به ۷۵ درصد برسانیم و تا پایان سال ۱۴۱۰ صددرصد مسکن‌های روستایی مقاوم سازی شده باشند، عنوان کرد: بیش از ۵۷ هزار روستا در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد حدود ۳۸ هزار روستا دارای بیش از ۲۰ خانوار هستند.

محمدی با اشاره به تهیه و تدوین سند توسعه یا مطالعه طرح هادی در حدود ۹۷ درصد روستاهای کشور مطرح کرد: طرح هادی یک سند توسعه برای افق ۱۰ ساله است که هرگونه بارگذاری ساخت و ساز، توسعه و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی متناسب با شرایط کالبد و بافت روستاها با توجه به نرخ رشد جمعیت در آن تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۶۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در سطح استان البرز وجود دارد که در این میان رسماً ۲۵۰ نقطه آبادی داریم که قابلیت تهیه طرح هادی داشتند. از این تعداد طرح هادی در ۲۴۷ روستا اجرا و در حدود ۱۸۹ روستا بازنگری شده است؛ در این راستا ۱۴۵ روستا حداقل یک بار بازنگری شده و ۳۸ روستا در مرحله دوم و ۶ روستا نیز در دوره سوم قرار دارند.

تأمین اعتبار برای بازنگری طرح هادی در ۳۲ روستا

محمدی با اشاره به اینکه امسال ۴۹ روستا در این استان نیاز به بازنگری دارند که برای ۳۲ روستا تأمین اعتبار شده است، بیان کرد: یکی از الزامات و نیازها برای بازنگری طرح هادی، تأمین فضاهای خدماتی، سرانه‌ها و نیازهای توسعه آتی روستاهاست. بخشی از تقاضاهای مردم برای الحاق، تغییر کاربری، اصلاح معابر و ضوابط ساخت و ساز و … نیز مانده بود که به روز شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز از اجرای حداقل یک فاز از طرح هادی در بالغ بر ۲۱۱ روستای استان یعنی ۸۹ درصد روستاهای البرز خبر داد و عنوان کرد: در این راستا عملیات اجرایی حدود ۶۱۹ پروژه در سطح روستاهای استان انجام شده است. سال گذشته منابع اعتباری اختصاص یافته به روستاها حدود ۲۸۹ میلیارد تومان بود که عملیاتی شد.

وی نهضت ملی مسکن و مسکن مهر را دیگر فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز دانست و مطرح کرد: البرز ۱۰۰ درصد تکالیف خود را در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در زمینه مسکن مهر از جمله آماده سازی، فروش اقساطی و بهره برداری از پروژه‌ها انجام داده است. حدود ۶۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در البرز داریم که تاکنون ۳۲ هزار واحد مقاوم سازی شده‌اند.

محمدی از راه اندازی سامانه نظام فنی روستایی خبر داد و بیان کرد: هرگونه ساخت و ساز و صدور جواز واحدهای مسکونی روستایی از مراحل تهیه نقشه و استعلام تا زمان ساخت و بهره برداری با نظارت ناظران این حوزه انجام می‌شود. در سطح روستاهای البرز زمین موردنیاز برای احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی احصا شده که پس از تأیید شورای برنامه ریزی استان عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه پروژه متمرکزی در قالب طرح نهضت ملی مسکن با ظرفیت ۱۶۰ واحد در چهارباغ آغاز شده است، عنوان کرد: برنامه ریزی های لازم در حال انجام است تا بر اساس تفاهم نامه فی مابین بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی، حدود یک هزار و ۸۰۰ واحد مسکن محرومان در سطح شهرها و روستاهای البرز پس از تأمین زمین احداث شود.

کد خبر 6082075

دیگر خبرها

  • جشن واگذاری بیش از ۲ واحد مسکونی در استان سمنان
  • ۱۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در البرز احداث می‌شود
  • مقاوم سازی ۷۵ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی لرستان
  • واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال
  • آغاز ساخت ۷هزار و ۵۴۲ واحد مسکونی در قم از سال ۱۴۰۰
  • ساخت بیش از۱۳۸۰ واحد مسکونی برای افراد کم برخوردار
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • ۷۵۰ واحد مسکونی در روستاهای استان بوشهر افتتاح می‌شود
  • ۱۶۰ هزار واحد مسکن روستایی در مازندران ساخته شد
  • مقاوم سازی ۴۸ هزار واحد مسکونی در کهگیلویه و بویراحمد