Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@16:55:46 GMT

لحظه‌ای دیدنی از آب خوردن مار در جنگل

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۲۸۷۹

لحظه‌ای دیدنی از آب خوردن مار در جنگل

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حیوانات بنا به ذات حیوانی خود و زندگی طبیعی که دارند در جنگل و یا دیگر نقاط کره زمین زندگی می‌کنند و برای حفظ بقای خود می‌کوشند. مار هم مانند دیگر حیوانات به صورت آزاد امورات می‌گذراند و از دیگر موجودات کره خاکی تغذیه می‌کند. اما شاید شما تا امروز آب خوردن مار را ندیده‌اید؛ لحظه‌ای جذاب که یک مرد هندی آن را خلق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این ویدئو شما مشاهده خواهید کرد که یک مرد هندی با در دست داشتن یک بطری آب، به ماری که در طبیعت رها شده است، آب می‌دهد و در اقدامی انسان دوستانه این آفریده خدا را سیراب می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید

لحظه حمله مار به صورت مارگیر مبتدی شکار خونین پیتون غول پیکر توسط مارگیر محلی!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب خوردن مار تغذیه حیوانات محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها

مرغ ماهی خوار که در راسته لک لک سانان قرار دارد بیشتر اوقات با نام حواصیل هم شناخته می شود. از انواع این پرنده زیبا و شکارچی می توان به گونه های بوتیمار یا غمخورک و وقار اشاره کرد.

به دسته ای از این پرندگان که پرهای سفید و آراسته دارند وقار گفته می شود که به عنوان زیبا ترین نوع مرغ ماهی خوار از آن نام برده می شود. این پرنده امروزه حتی به داستان ها و افسانه ها هم اضافه شده است و نقل قول های فراوانی از این پرنده زیبا و سفید رنگ موجود است. هم چنین بعضی نویسندگان کتاب هایی را با بررسی به خصوصیات رفتاری حواصیل نوشته اند.

به گزارش هپی پت، این گونه جانوری شباهت زیادی با دیگر خانواده های لک لک سانان دارد از جمله درنا، اکراس و کفچه نوک اما با کمی دقت می توان به تفاوت موجود در میان آن ها پی برد چرا که مرغ های ماهی خوار در هنگام پرواز گردن شان را بالا و به سوی عقب می گیرند دقیقا برعکس این پرندگان نام برده که آن ها در هنگام پرواز کردن بدن خود را به صورت کشیده و به سوی جلو می گیرند. منقار حواصیل ها به صورت کلی دراز و نیزه ماندد است اما در گونه های مختلف آن گاه ضخیم و گاه می تواند بسیار ظریف باشد.

تمامی مرغ های ماهی خوار از جانوران کوچک روی زمین تغذیه می کندد به علاوه ماهی ها همان طور که از اسم شان پیداست! غبغب بزرگ ویژگی ای است که تمامی گونه های این جانور شامل آن هستند. مرغ ماهی خوار از غبغب خود برای شکار انواع ماهی ها از آب استفاده می کند، قابلیت ارتجاعی ای که غبغب این پرنده دارد باعث شده تا شکار به آسانی صورت بگیرد.

همان طور که در بالا گفتیم 13 گونه جانوری از این پرنده در ایران موجود است که بیش از 9 گونه ی آن ها گونه های مهاجر و بومی موجود در گیلان هستند. طبق آمار و اطلاعات داده شده توسط سازمان محیط زیست ایران هفت گونه از این پرنده در تالاب کرفستان شهرستان خوش آب و هوای رود سر مشاهده شده اند.

این پرنده بیشتر از کدام ماهی ها تغذیه می کند؟

مرغان ماهی خوار اغلب به صورت گروهی و دست جمعی شکار می کنند آن ها در هنگام شکار با تشکیل یک خط و یا قرار گرفتن در حالت u و هم چنین با تکان دادن بال های خود روی سطح آب، ماهی ها را به قسمت کم عمق آب هدایت می کنند تا فرایند شکار به اسانی صورت بگیرد. وقتی ماهی ها به مناطق کم عمق اب رسیدن کار شکار شروع می شود و آن ها تنها با پرتاب منقار خود در آب به طعمه می رسند.

از آن جایی که مرغان دریایی در کنار سواحل دریا هایی که آب شیرین دارند زندگی می کنند. اغلب تغذیه آن ها متشکل از ماهیان موجود در آب شیرین است. مرغ های ماهی خوار قهوه ای که از بالا به سمت ماهی ها شیرجه می روند اکثراً شاه ماهی شکار می کنند. حواصیل جوان با فرو بردن منقار خود در گلوی مادرشان از ماهی های صید شده تغذیه می کنند.

محل زندگی مرغ ماهی خوار کجاست؟

محل زندگی مرغان دریایی نزدیک به مناطق آبی و بستگی به موجود بودن تغذیه آن ها یعنی ماهی ها است به همین دلیل این پرندگان در بسیاری از مناطق ساحلی، رود خانه ها و دریاچه ها یافت می شوند. این حیوانات اغلب به صورت گروهی و دست جمعی زندگی می کند. نظم و گروه بودن آن ها در هنگام سفر نکته مثبتی برای حفاظت از خودشان است.

همان طور که مشخص است این پرندگان از ویژگی های اجتماعی خوبی برخوردار هستند چرا که آن ها گروهی شکار و همگی با هم زندگی می کنند. ریختن مواد شیمیایی همانند ddt باعث لطمه به محل زندگی و زیستن آن ها شده است این کار در آینده ای نه چندان دور باعث کاهش جمعیت این گونه جانوری خواهد شد.

شکار مرغان ماهی خوار قانونی است؟

شکار مرغان ماهی خوار در ایران ممنوع و با توجه به استناد موجود قانون شکار و صید و مصوبه شورای عالی محیط زیست از گونه های حمایت شده در ایران به شمار می آیند. در صورت مشاهده شکار این پرنده زیبا با فرد شکارچی به سختی مقابله می شود چرا که حفاظت و امنیت جانی حواصیل و تمام گونه های جانوری و گیاهی برای ما ایرانیان دوست دار طبیعت مهم است.

بررسی طول عمر این پرنده

مرغ ماهی خوار به نسبت از طول عمر خوبی برخوردار است. میانگین طول عمر این پرندگان شکاری 10 تا 25 سال و حتی بیشتر است اما امروزه شاهد مرگ و تلف شد این گونه جانوری هستیم که متاسفانه دلیل این کاهش جمعیت آلودگی آبی، وجود پلاستیک در آب ها و … می باشد که موجب خفگی و یا مرگ تدریجی و پایین آمدن میانگین سال های طول عمر مرغان ماهی خوار شده است که باعث تاسف و اندوه است.

سوالات متداول آیا مرغان ماهی خوار علاقه ای به مهاجرت دارند؟

بله زیرا این کار آن ها باعث می شود تا غذا به وفور یافت کنند.

آیا شکار مرغ ماهی خوار قانونی است؟

خیر شکار مرغان ماهی خوار در ایران غیر قانونی است.

محل زندگی مرغان دریایی کجاست؟

این پرندگان شکارچی در نزدیکی سواحل و دریاچه ها لانه سازی می کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • جزئیات جدید از زندگی علی هیبتی؛ از تحصیل در هوافضا و زندگی در آلمان تا مبارزه در رینگ
  • پیش‌بینی وقوع تندباد لحظه‌ای و گرد و خاک محلی در خوزستان
  • انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
  • کشف شیر وحشی از یک ویلا + جزئیات
  • شکار ماهرانه ماهی توسط عقاب تیزچنگال (فیلم)