Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید انبوه واکسن آنفلوآنزا ساخت داخل در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این واکسن برای اولین بار در تاریخ کشور در داخل تولید می‌شود و علاوه بر این سه واکسن دیگر در نیمه اول سال جاری رونمایی خواهد شد.

سورنا ستاری روز سه شنبه در حاشیه سفر خود به اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه دارو شرکت‌های دانش بنیان توانستند اقدامات بسیار موثری داشته باشند و در زمان حاضر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ۶ شرکت و پژوهشکده برای ساخت واکسن کرونا قرارداد دارد که ۲ شرکت از این مجموعه فعالیت‌های امیدوار کنندهای داشته و امید می رود در آینده نزدیک شاهد دستاوردهای آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد : شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کرونا خوش درخشیدند و نیازمندی‌های داخل را تامین کردند.

ستاری با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در تولید محصولات مرتبط با بیماری کرونا، افزود: پیش از بیماری کرونا بسیاری از محصولات در داخل تولید نمی‌شد و به عنوان مثال حجم تولید ماسک در کشور روزانه ۲۰۰ هزار ماسک بود ولی این بیماری موجب شد برخی از شرکت های دانش بنیان در تولید این محصولات ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: امروز در تولید انواع ماسک سه لایه و ۹۵n به تولید انبوه دست یافتیم و حتی تولید دستگاه ساخت ماسک توسط برخی شرکت های دانش بنیان ساخته می شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: امروز تولید بسیاری از تجهیزات از جمله کیت های تشخیصی، دستگاه ونتیلاتور، بسیاری از تجهزات آی سی یو، ترنومترها، انواع اکسیژن سازهای شخصی و بیمارستانی توسط شرکتهای دانش بنیان انجام می شود.

وی تولید داروی IVIG را از دیگر تولیدات شرکتهای دانش‌بنیان برشمرد و تصریح کرد: برای اولین بار پالایشگاه خون با فناوری و سیستم بومی در داخل تولید شده است که در منطقه بی نظیر و منحصر به فرد است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: آمادگی شرکت های دانش بنیان برای مقابله با ویروس کرونا به گونه ای است که حتی اگر در پاییز یا زمستان تغییرات و جهشی در این ویروس بوجود آید، شرکت های دانش بنیان به طور قطع نیازمندی‌های داخلی را برای مدیریت و مقابله با این ویروس تامین می کنند.

وی به همکاری خوب معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری با وزارتخانه های بهداشت و درمان و صمت اشاره کرد و افزود:  در خصوص صادرات محصولات مرتبط با کرونا برخی مجوزهای از وزات صمت و بهداشت به غیر از ماسک سه لایه و برخی کیت‌های تشخیصی، اخذ شد و رایزنی هایی در این خصوص صورت گرفته است.

ستاری ادامه داد: تامین نیازمندی داخلی با قیمت مناسب پیش شرط صادرات است زیرا در صورتی که برخی اقلام مثل ماسک صادر شوند، قیمت صادراتی آنها در قیمت داخل تاثیر خواهد گذاشت و لذا باید با بررسی تمامی جوانب اقدام کرد.

وی در خصوص نقش شرکت های دانش بنیان در ایجاد امنیت غذایی، اظهارکرد: ایجاد کشت جایگزین به جای ذرت وارداتی با  همکاری وزارت جهاد کشاورزی در حال بررسی است و علاوه بر این در حوزه آنزیم ذرت کمبود جدی داریم که در این خصوص به برخی ظرفیت های جایگزین فکر می کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: همچنین در خصوص اصلاح نژاد دامهای سبک طرح بزرگی را با موسسه رویان به واسطه فناوری فوق العاده این شرکت در دستور کار قرار داده‌ایم و به طور کل امنیت غذایی را در مجموعه ای از صدها طرح دنبال می کنیم.

وی خواستن و اراده را مهمترین راهکار رشد و اعتلای شرکت های دانش بنیان برشمرد و افزود: تغییر نگاه در آحاد جامعه و رنگ باختن روحیه بیگانه پرستی و ترجیح دادن کالای ایرانی بر سایر کشورها، تغییر دیدگاه در دانشگاه ها و حرکت برای جذب سرمایه بخش خصوصی به منظور کاربردی کردن پژوهش‌ها متناسب با نیاز جامعه و حمایت دولت از جمله عوامل توسعه اقتصاد دانش بنیان است.

ستاری گفت: تا پایان سال گذشته چهار هزار واحد دانش بنیان در کشور فعالیت می کردند که بالغ بر ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند و امسال این تعداد به پنج هزار و ۳۰۰ شرکت رسید که تا پایان سال پیش بینی می شود به ۶ هزار شرکت افزایش یابد و به طور قطع میزان فروش آنها نیز دوبرابر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: باید ساختارهای جدید به منظور توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفت و از سوی دیگر لازم است صندوق های پژوهش و فناوری خطرپذیرتر و پربنیه تر شوند و خوشبختانه امکان توانمندسازی این صندوقها از صندوق توسعه با مجوز رهبر معظم انقلاب فراهم شده است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر یک روزه به اصفهان از نمایشگاه محصولات فناورانه و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  و پژوهشکده زیست فناوری رویان بازدید و با حضور در مرکز نوآوری سلامت دیجیتال، از سامانه زیست ایران رونمایی کرد.

همچنین عملیات اجرایی پارک تجهیزات پزشکی و سلامت در این سفر آغاز شد.

وی همچنین در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید با حضور جمعی از مدیران واحدهای فناور این شرکت، بخش خصوصی و مدیران ارشد استان شرکت کرد.

در این نشت توافقنامه های همکاری بین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان،  صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و همچنین توافق نامه ای بین مدیریت پارک علم و فناوری اصفهان و پارک تجهیزات پزشکی و سلامت به امضا رسید.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای ۵۴۱ واحد فناور و دانش بنیان است که از این تعداد ۱۰۰ واحد نوپا، ۲۰۰ واحد شرکت‌های در حال رشد و ۲۴۰ شرکت رشد یافته است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی