Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مجید یزدان پناه، عصر امروز (۳۱ تیر) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه، با بیان اینکه سال تحصیلی آینده از ۱۵ شهریور آغاز خواهد شد، گفت: آمادگی کامل برای آغاز سال تحصیلی جدید در استان بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا را داریم.

یزدان پناه اضافه کرد: اگر ۱۵ شهریور وضعیت استان از حیث شیوع کرونا قرمز باشد، آموزش دانش آموزان از طریق شبکه شاد، صدا و سیمای استانی، توزیع خودآموز‌ها  انجام خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدان پناه گفت: در صورت قرار داشتن استان در وضعیت زرد دانش آموزان یک روز در میان در مدارس حضور خواهند داشت و پنجشنبه‌ها هم تعطیل خواهند بود.

او بیان کرد: در صورتی هم که هنگام آغاز سال تحصیلی جدید استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت سفید قرار داشته باشد، مدارس طبق روال عادی بازگشایی خواهند شد.

یزدان پناه سپس با بیان اینکه در جریان زلزله ۷.۳ ریشتری کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ تعداد ۷۸ مدرسه در استان تخریب و غیرقابل استفاده شد، گفت: با اقدامات خوب انجام شده در استان و در پی تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش برای تبدیل تهدید زلزله به فرصت، در استان اقدامات خیلی خوبی در حوزه ساخت مدرسه انجام شد.

یزدان پناه اضافه کرد: با همراهی خوب خیرین توانستیم تفاهم‌نامه ساخت ۲۳۰ مدرسه در استان منعقد کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه کرد: پس از زلزله خیرین ۱۲۵ میلیارد تومان کمک در حوزه ساخت مدرسه در استان کرمانشاه  متقبل شدند که با احتساب اعتبارات دولتی در مجموع پس از زلزله ۲۶۳ میلیارد تومان در حوزه ساخت و ساز مدرسه در استان کرمانشاه هزینه شد.

یزدان پناه افزود: ظرف ۹۰۰ روز پس از زلزله ۹۰۰ کلاس درس در استان ساخته شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: این ساخت و ساز‌ها سرانه فضای آموزشی در آموزش و پرورش استان را هفت دهم متر مربع افزایش داد.

یزدان پناه گفت: در جریان بازسازی‌های بعد از زلزله سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه از ۶.۵ مترمربع به ۷.۲مترمربع رسید، در حالی که سرانه استاندارد آموزشی کشور هشت مترمربع است و این یعنی در حال نزدیک شدن به استاندارد‌ها هستیم.

او در ادامه اشاره‌ای هم به فعالیت‌های آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حوزه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان داشت و گفت: امسال سهمیه در نظر گرفته شده برای آموزش و پرورش استان ایجاد ۴۴۵ پایگاه اوقات فراغتی بود که با تلاش‌های صورت گرفته این تعداد به ۷۰۰ پایگاه رسیده است.

او اضافه کرد: امسال ۸۸ هزار و ۸۰۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقات فراغتی آموزش وپرورش استان در تابستان حضور خواهند داشت.

محمدرضا بسامی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به کسب رتبه اول از سوی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حوزه توازن رشته ای، گفت: خوشبختانه میزان گرایش دانش آموزان به رشته ریاضی از عدد سه درصد به عدد ۹ درصد رسیده و شاهد گرایش ۲۹ درصدی دانش آموزان به تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش هستیم.

در این نشست از پروژه مهر ۹۹ استان کرمانشاه رونمایی شد.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش زلزله کرمانشاه فرهنگیان آموزش و پرورش استان کرمانشاه مدرسه در استان دانش آموزان سال تحصیلی یزدان پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در آیین آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه و اداره کل آموزش و پرورش استان، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم تربیت دانش‌آموزان در طراز انقلاب اسلامی، گفت : این کار جز با تربیت چندساحتی دانش آموزان میسر نمی‌شود.

وی افزود: امروزه تربیت تک بعدی دانش‌آموزان پاسخگو نیست و نمی‌تواند ما را به نتیجه دلخواه برساند، بنابراین برای رشد همه جانبه دانش‌آموزان باید به دنبال تربیت چندساحتی آنها باشیم و بتوانیم آنها را در ابعاد مختلف علمی و فناوری، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... پرورش دهیم.

محمدی با تاکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در این زمینه گفت: تربیت چندساحتی دانش‌آموزان نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و قطعا عملکرد جزیره‌ای در این زمینه جوابگو نیست.

وی افزود: باید بتوانیم از ظرفیت سایر دستگاه‌ها در تربیت دانش‌آموزان بهره بگیریم و در همین راستا نیاز است که ارتباط آموزش و پرورش با سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها تقویت شود.

مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده با سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: یکی از بستر‌های تربیت دانش آموزان همین تفاهم نامه‌ای است که اخیرا با سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه امضا کرده‌ایم. در این تفاهم نامه ارزشمند تمام ساحت‌های شش گانه سند تحول آموزش و پرورش لحاظ شده و بیش از همه دو ساحت تعلم و تربیت علمی و فناورانه و تعلیم و تربیت سیاسی و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: برنامه اردو‌های «راهیان پیشرفت» یکی از برنامه‌های ارزشمند در قالب این تفاهم‌نامه است که زمینه بازدید دانش‌آموزان از بخش‌های مختلف علمی و فناورانه را در سازمان جهاد دانشگاهی استان فراهم می‌کند.

وی افزود: برنامه «مناظرات دانش آموزی» از دیگر برنامه‌های ارزشمند در این زمینه است که زمینه رشد سیاسی و اجتماعی دانش‌آموزان را فراهم کرده و موجب تقویت فرهنگ گفتمان در آنها می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • مقدمه زندگی در عصر جدید حضور در حوزه فناوری است
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • بانک ها پنج شنبه ها باز هستند