Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ زوج سالمند کرونایی بیرجند با وجودی که کرونا را شکست دادند اما سرپناهی ندارند که بعد از مرخص شدن به آنجا بروند و در این روزهای سخت در انتظار کمک خیران هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نگاه بر دستانش که می‌کنی پینه بسته از کار و تلاش و سختی است. بیش از 60 سال از خداوند عمر گرفته و در این سالها با تمام وجود کار کرده تا لقمه نانی حلال برای زندگی‌اش فراهم کند اما مشکات زندگی یکی دوتا نیست که بخواهد از پس آن برآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد خانه که باشی به عنوان ستون خانه‌ای و باید کار و تلاش داشته باشی تا هزینه‌های خانواده را تأمین کنی، اما وقتی کاری نداشته باشی مشکلات یکی پس از دیگری بر سرت آوار می‌شود.

کسی در اتاقش نیست که با او درد دل کند تنها نگاهش به سرم و اکسیژنی است که در این روزها که در بستر بیماری است با او هم اتاق شده‌اند.

پرستار با خوشحالی به سراغش می‌آید و با صدای بلند به او می‌گوید پدرجان تبریک می‌گویم تو کرونا را شکست دادی و مرخص می‌شوی.

پیرمرد با شنیدن خبر سلامتی‌اش خوشحال می‌شود و با دست اشک گوشه چشمش را پاک می‌کند. سری تکان می‌دهد و از حال همسرش می‌پرسد.

مشاوره و توصیه‌های تخصصی تغذیه‌ای برای بیماران بهبود یافته کرونایی ضروری است

مرکز نگهداری بیماران بهبود یافته کرونایی در قم از نگاه دوربین

509 بیمار بهبود یافته کرونا در استان مرکزی ترخیص شدند+ جدول تفکیکی

پرستار لبخندی می‌زند و می‌گوید: حال همسرتان هم رو به بهبودی است و او هم تا دو روز دیگر مرخص است شما زوج به خوبی توانستید کرونا را شکست دهید و باید خود را برای رفتن به منزل آماده کنید.

این خبر برای هر بیمار کرونایی بسیار مسرت بخش است اما زوج بیمار کرونایی گزارش ما هر چند با شنیدن خبر سلامتی‌شان خوشحال هستند و خدا را شاکرند اما غمی بزرگ در سینه دارند که چاره‌اش به دست خیران است. آنها سقفی ندارند تا بتوانند بعد از مرخص شدن از بیمارستان برای گذران زندگی به آنجا بروند.

پرستار به سمت اتاق همسر این پیرمرد می‌رود. پیرزن که نگاهش به پنجره و یک نگاهش به درب اتاق است تا شاید یکی از راه برسد و خبری به او دهد.

انتظار سخت‌ترین اتفاق در زندگی هر انسانی است. مرد در یک گوشه از اتاق بیمارستان و زن در یک اتاقی دیگر از بیمارستان بر روی تخت دراز کشیده‌اند آنها توانسته‌اند کرونا را شکست دهند. اما این همه ماجرا نیست چرا که روزگاری این زوج همه درآمد خود را جمع کردند تا توانستند در یکی از محلات شمال شهر بیرجند خانه‌ای نقلی خریداری کنند تا سرپناهی امن برایشان باشد.

خدا را شاکر بودند که توانسته‌اند سرپناهی هرچند کوچک برای خود داشته باشند اما در یکی از روزها که مرد خسته از کار به خانه آمده بود همسرش به او گفت یکی از آشنایان از آنها خواسته که برای دریافت وام ضامنش شویم.

آنها تصمیم گرفتن برای کمک به این فرد ضمانت او را بکنند تا شاید گرهی از کار و زندگیش باز شود.

روزها پشت سرهم سپری شد و فردی که ضامنش شده بودند اقساط خود را پرداخت نکرد و پیرمرد با دست‌های پینه بسته از کار در حالی که چیزی در بساط نداشت به دنبال چاره از این دادگاه به آن دادگاه و از این بانک به آن بانک می‌رفت اما فایده‌ای نداشت و بانک منزلش را به مزایده گذاشت.

حال فشار هزینه‌های زندگی از یک سو و بی‌خانمانی از سویی دیگر بر زندگی این زوج زحمتکش حلقه زده و ادامه زندگی را برایشان سخت کرده است.

آنها توانستند در محله کاظمیه بیرجند خانه‌ای کوچک اجاره کنند اما در این بهبوهه اوضاع مشکلات اقتصادی، کرونا هم به سراغشان آمد تا کلکسیون مشکلات بر زندگی این زوج بیرجندی تکمیل شود.

با این اوضاع دیگر حتی هزینه کرایه خانه را هم ندارند و با توجه به اینکه به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند دیگر کسی خانه‌اش را به آنها اجازه نمی‌دهد.

این زوج میانسال با آنکه بر کرونا غلبه کرده‌اند و در حال مرخص شدن از بیمارستان هستند اما سرپناهی برای ماندن در آنجا ندارند و نگاهشان به دست خیران است دستان مهربانی که بتواند سقفی آرام را برایشان فراهم کند.

فوکال پویینت علمی مراقبت و مدیریت بیماری‌های عفونی و رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه بیرجند نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند از نبود نقاحتگاه برای بیماران کرونایی در استان خبر داد و گفت: این امر مشکلاتی را برای بیماران و مردم ایجاد می‌کند.

مسعود ضیایی افزود: سربازی داریم که پس از مثبت شدن تست کرونا دو هفته نیاز به استراحت دارد و به دلیل ایجاد آلودگی در مسیر رفت، نمی‌تواند به شهر خود باز گردد بنابراین در این راستا باید نقاحتگاهی باشد که در آن استراحت کند.

وی با اشاره به وضعیت این دو بیمار خاطرنشان کرد: این زن و مرد که هر دو مبتلا به کرونا شده‌اند زمانی که خبر ترخیص خود را شنیدند دغدغه آنان این بود که اگر ترخیص شوند صاحب خانه ما را از منزل بیرون خواهد کرد.

ضیائی با بیان اینکه باید این دغدغه بیماران برطرف شود تا پس از ترخیص نگران مکان نباشند اظهار داشت: درخواست ما از مسئولان و خیران این است که فکری برای نقاحتگاه داشته باشند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه بیرجند گفت: تمام ارگان‌ها باید به سهم خود در این امر دخیل شوند و یک گام بردارند زیرا بیماری کرونا بیماری بهداشت و درمان نیست بلکه برای همه مردم کشور است.

انتهای پیام/ 255/ش

R41348/P/S6,56/CT16 قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ اینجا «دیسفان گناباد»؛ روستایی که ۱۸ سال صدای گریه نوزادی را نشنیده است ۲ گزارش| اما و اگرهای ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان/ ‌قانون ۶۰روزه‌ای که ابلاغیه آن ۶۰۰روزه شد ۳ گزارش| وضعیت قرمز کرونا در استان اصفهان/ خط و نشان استاندار برای کسانی که ‌بهداشت‌ را رعایت نمی‌کنند ۴ متخصص بیماری‌های عفونی پاسخ می‌دهد؛ آیا ‌کرونا از طریق غذا و نوشیدنی منتقل می‌شود؟ ‌ ۵ به مناسبت پرواز جاودانه شهید دوران|در رثای خلبانی که صدام برای سرش جایزه گذاشت/ داغ‌هایی که شهید دوران بر دل رژیم بعث گذاشت ۶ روایت تسنیم از محرومیت‌های سیستان و بلوچستان/ روستای «کدَرم» محروم از خدمات اولیه زندگی+ فیلم ۷ ۱۶ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در سطح آذربایجان‌غربی تولید می‌شود ۸ رئیس مجلس شورای اسلامی به خوزستان سفر می‌کند+ برنامه‌ها مهمترین اخبار استانها رقص کرونا در عروسی‌ها/ آمار فوتی‌ها همچنان رو به افزایش/ خراسان‌جنوبی به وضعیت هشدار رسید وزیر ارشاد: «سه‌شنبه‌های تکریم» از مقام شهدا به‌مناسبت چهلمین سالگرد دفاع‌مقدس برگزار می‌شود گلستان|جستجوهای تخصصی و میدانی پلیس در منطقه جهان‌نما/ اثری از دختر گمشده نیست نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات مدیرکل سابق ورزش و جوانان فارس؛ پرونده ۶ متهم دارد مهمترین اخبار تسنیم رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی ایران قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد اعلام نتایج سومین دوره انتخابات پارلمانی سوریه ظریف: حامل پیام مهمی برای پوتین بودم/ توافقنامه همکاری‌ بلندمدت با روسیه نهایی می‌شود افزایش نابرابری در دنیا؛ کرونا ثروتمندان را داراتر و فقرا را ندارتر کرد جهانگیری در دیدار "الکاظمی": انتظار داریم دولت عراق موضوع ترور سردار سلیمانی را با جدیت پیگیری کند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری های عفونی کرونا را شکست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید

به گزارش جام جم آنلاین،دکتر فاطمه شقاقی ضمن گرامیداشت هفته سلامت عنوان کرد: هفته سلامت یعنی هفته‌ای که باید به سلامت جسم و روح اهمیت داده شود، این نکته مهم است که ما در زندگی خود روش‌های خود مراقبتی را پیاده‌سازی کنیم.

وی افزود: در برخی مواقع به حدی درگیر فشارهای ناشی از مشکلات و مسائل زندگی می‌شویم که فراموش می‌کنیم به سلامت خود فکر کنیم، هفته‌ی سلامت یعنی هر کدام از ما نباید فراموش کنیم که به سلامت جسم و روح خود اهمیت دهیم.

این مشاور بالینی و خانواده تصریح کرد: جسم و روح انسان بسیار درهم تنیده و به‌هم مرتبط هستند؛ طوری که اگر سلامت ما در زندگی تحت‌الشعاع قرار گیرد مشکلات روان‌تنی زیادی را به همراه دارد، استرس‌ها، بدن دردها، مشکلات گوارشی، مشکلات پوست و مو، به طورکلی بسیاری از دردهای جسمی ریشه در روان افراد دارد.

قبل از اینکه خیلی دیر شود، برای درمان اقدام کنید

شقاقی ادامه داد: در موارد بسیار زیادی می‌بینیم مردم برای حل مشکلات روحی و روانی خود به سراغ مصرف دخانیات و راهکارهای مقطعی و پیش‌پاافتاده می‌روند و می‌بینیم که فرد سال‌های سال است که با افسردگی دارد زندگی می‌کند و به دنبال درمان آن نیست.

این مشاور بالینی و خانواده بیان کرد: همانطور که همه ما شنیدیم و می‌دانیم پیشگیری بهتر از درمان است، این یک شعار نیست بلکه واقعا باید به آن عمل کرد، با آموزش و یادگیری بسیاری از مهارت‌ها به سادگی می‌توان از به‌وجود آمدن مشکلات روحی بعدی پیشگیری کرد بدون آن که هزینه و زحمت بیشتری را در آینده متحمل شد.

وی در پایان تاکید کرد: با افزایش سطح آگاهی، می‌توان کیفیت زندگی را بالا برد، اما اگر فرد گمان می‌کند درگیر مسائل روحی است که کیفیت زندگی او را مختل کرده‌ است، قطعا باید از یک مشاور در زندگی خود کمک بگیرد، قبل از آن که خیلی دیر شود.

دیگر خبرها

  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟
  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • سوءاستفاده سارق از اعتماد صاحب‌خانه برای سرقت طلاجات
  • زنی که زندگی فوتبالیست مشهور ایرانی را نابود کرد
  • سلامت نوجوانان و جوانان یکی از ضروریات نظام سلامت است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • تنبیه شهرک‌نشین صهیونیست که قصد اهانت به پرچم فلسطین را داشت