Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون عشایری مجلس یازدهم بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت جامعه عشایری در روند توسعه اقتصادی کشور تاکید کرد. - اخبار سیاسی -

علی کریمی فیروزجایی نماینده بابل در مجلس در گفتگو باخبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم گفت: ظرفیتهای جامعه عشایری در عرصه تولید و اقتصاد بسیار بالا و راهگشا است.

کریمی فیروزجایی رئیس فراکسیون امور عشایری مجلس شد

وی شمار جمعیت عشایر کشور را افزون بر یک میلیون و 200 هزار نفر اعلام کردو افزود: از این جمعیت بیش از 80 درصد آنها فعال و مولد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم تولید را سرلوحه اصلی فعالیت جامعه عشایری کشور عنوان و تصریح کرد: هدف عمده عشایر کشور از کوچ های فصلی و سالانه مشارکت در تولید گوشت مورد نیاز و تامین زنجیره غذایی است. هم اکنون 25 درصد گوشت قرمز کشور توسط جامعه عشایری ایران تامین می شود و  سالانه حدود 200 هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور از طریق جمعیت عشایر وارد بازار مصرف می شود.

نماینده مردم بابل خاطر نشان کرد: در حال حاضر 30 درصد مراتع کشور با هدف تامین چرای دام در اختیار جامعه عشایری قرار دارد.

دبیر هیات رئیسه مجلس از عشایر بعنوان مرزبانان امین و پرافتخار کشور یاد کرد و افزود: نقش برجسته جامعه عشایری در امنیت پایدار و قوام اقتصادی کشور باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

کریمی فیروزجایی گفت: با تلاش نمایندگان مجلس یازدهم حمایتهای معیشتی و فرهنگی از جمعیت عشایر کشور افزایش خواهد یافت. دولت باید به میزان نقش تاثیر گذار جامعه عشایری در فعالیتهای توسعه تولیدی و اقتصادی توجه بیشتری به آنان معطوف کند.

وی خاطرنشان کرد: با تشکیل فراکسیون عشایری در مجلس،  تنگناها و مشکلات جامعه عشایرکشور با اولویت از سوی نمایندگان مورد بررسی قرار می گیرد.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مجلس بیشتر بخوانید... کدام نمایندگان امروز با تاخیر به جلسه علنی مجلس آمدند انتخاب رئیس دیوان محاسبات در دستور کار مجلس قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... کدام نمایندگان امروز با تاخیر به جلسه علنی مجلس آمدند انتخاب رئیس دیوان محاسبات در دستور کار مجلس واژه های کاربردی مرتبط مجلس پربیننده‌ترین اخبار سیاسی ۱ رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی ایران قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد ۲ استعفای دسته جمعی در گعده اصلاح‌طلبان تندرو/ انشقاق بزرگ در حزب اتحاد ۳ مجلس مشمولان جامانده سهام عدالت را مشخص کرد ۴ افزایش نابرابری در دنیا؛ کرونا ثروتمندان را داراتر و فقرا را ندارتر کرد ۵ جهانگیری در دیدار "الکاظمی": انتظار داریم دولت عراق موضوع ترور سردار سلیمانی را با جدیت پیگیری کند ۶ بذرپاش و فروزنده گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات شدند ۷ بالگردهای Mi۱۷۱ سپاه به راکت S۲۴ مسلح شدند+ عکس ۸ الکاظمی:‌ دفاع از ایران را سرلوحه کارمان قرار می‌دهیم/ اطمینان می‌دهم از خاک عراق تهدیدی متوجه ایران نشود مهمترین اخبار سیاسی رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی ایران قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد تاکید روحانی و الکاظمی بر تشکیل کمیته پیگیری برای تسریع در اجرای توافقات مشترک ایران و عراق استعفای دسته جمعی در گعده اصلاح‌طلبان تندرو/ انشقاق بزرگ در حزب اتحاد حجت‌الاسلام ذوالنور: شبکه‌های برون‌مرزی باید هدف تأمین منافع ملی را دنبال کنند مهمترین اخبار تسنیم افزایش صادرات محصولات کشاورزی ایران به عراق/ رایزنی‌ برای برداشتن ممنوعیت صادرات ۲۲ محصول به خارج از کشور لاوروف: پوتین هرگز نگفته به حضور ایران در سوریه نیازی نیست شمخانی در دیدار با نخست وزیر عراق: ریشه اصلی ناامنی در منطقه و عراق حضور نامشروع آمریکا است اعلام نتایج سومین دوره انتخابات پارلمانی سوریه جزئیات ۱۳ پیشنهاد انبوه‌سازان به مجلس برای رونق تولید و عرضه مسکن درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس جامعه عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟

 سیاوش غیبی پور کارشناس امور مالیاتی با اشاره به این موضوع که دولت از طریق به اجرا گذاشتن برخی سیاست ها می تواند به حمایت از تولید بپردازد، تصریح کرد: در سالی که با نام جهش اقتصادی با مشارکت تولید نام گرفته است، حمایت از تولید اهمیت بالایی دارد. دولت از طریق تسهیل سازوکارهای پرداخت وام به بخش تولید، تسهیل صدور مجوزها و بیمه و مالیات می تواند به حمایت از تولید بپردازد.

وی ادامه داد: در زمینه مالیات اقدام مناسبی در دستور کار قرار گرفته است. بر اساس ماده 105 قانون مالیات های مستقیم، کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 18 درصد و حتی بیشتر مطرح شده است. از طرف دیگر، مهلت قسط بندی بدهی قطعی واحدهای تولیدی نیز افزایش یافته که اقدام مناسبی است.

این کارشناس امور مالیاتی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان می تواند در حوزه پرداخت وام ها نیز صورت بگیرد. به این معنا که واحدهای تولیدی فعال تر مشوق هایی دریافت کنند.

غیبی پور در خصوص این بند لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم که در کنار کاهش مالیات بخش تولید به افزایش مالیات ستانی از سرمایه گذاری های غیرمولد بپردازیم، تصریح کرد: صاحبان سرمایه به دنبال سرمایه گذاری در جایی هستند که برایشان سودآوری بیشتری داشته باشد. در شرایط فعلی بازدهی بخش صنعت و کشاورزی کمتر از خدمات است. دولت در راستای بهبود وضعیت به اعطای مشوق های مالیاتی در زمینه های مولد روی آورده است. این مشوق ها می تواند سرمایه ها را به سمت تولید سوق دهد. یکی از مهم ترین کارهایی که باید صورت دهیم این است که به شناسایی کارآفرینان واقعی و حمایت از آن ها مبادرت کنیم.

وی در خصوص اعمال مالیات بر سرمایه و دارایی خاطرنشان کرد: هر چقدر بتوانیم از مالیات بخش تولید کم کنیم و مالیات ستانی را بر بخش های غیرمولد متمرکز کنیم، بهتر است. در کشورهای دیگر از موارد مختلف مثل خودرو، زمین، ملک و دارایی مالیات می گیرند. این پیشنهاد در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است و منطقی هم به نظر می رسد. قانون مالیات بر عایدی سرمایه به همین معناست که بر درآمد افراد مالیات ببندیم.

این کارشناس امور مالیاتی خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه های خرد مردمی نیز در جذب سرمایه ها به بخش مولد تأثیرگذار خواهد بود. به طور کلی، این لایحه را می توانیم بهترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم بدانیم.

وی  تأکید کرد: لازمه بهره مندی از مزیت های لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در زمینه کاهش مالیات تولید و افزایش مشارکت و حضور مردم در بخش مولد اقتصاد این است که این لایحه به سرعت در مجلس مورد بررسی و تصویب قرار بگیرد. بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گروی تصویب لوایحی است که در راستای حمایت از تولید و کمک به رشد اقتصادی کشور است.

گفتنی است، واقعیات در کشور ما نشان می دهد که افراد از رکود سرمایه سود بیشتری می برند. به عبارت دیگر، بخش های تولیدی، کشاورزی و صنعت سودآوری بالایی ندارند و سرمایه گذاران ترجیح می دهند به این بخش ها ورود نکنند.

به زعم کارشناسان، مالیات مانند یک ابزار در دست دولت است که می تواند از آن در راستای کمک به تولید و رشد اقتصادی کشور استفاده کند. در همین راستا، دولت لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مطرح کرده است. در این لایحه پیشنهاداتی مبنی بر حمایت از تولید و صادرات، هدفمندسازی مالیات ها در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات، مقابله با سوداگری و... مطرح شده است.

بسیاری از کارشناسان، لایحه مورد بحث را بستری برای جذب سرمایه ها به بخش های مولد و مقابله با سوداگری می دانند. به زعم آنان، به منظور کمک به رشد اقتصادی کشور راهی به جز حمایت از تولید نداریم. به ویژه در شرایطی که تولید با محدودیت های فراوانی روبروست، باید تسهیلاتی برای این بخش قائل شویم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • رئیسی: سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • مبلغ حق مسکن کارگران افزایش می‌یابد
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان
  • خدمات آموزشی دانش آموزان عشایر استان بوشهر مطلوب نیست
  • نشست چیستی و چرایی فرهنگ و هویت عشایری در دهدشت برگزار شد
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • زمان کوچ عشایر از ۱۵ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت است
  • ملاقات سران عشایر مختلف عراق با سفیر جمهوری اسلامی ایران
  • تمجید سران عشایر مختلف عراق از عملیات وعده صادق