Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدير جهاد كشاورزي مياندوآب از تولید بیش از ۳۳۴ تن انواع گیاهان دارویی در سطح این شهرستان خبر داد.

«علی دیانتی»، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۲۸ هکتار از اراضی زراعی شهرستان میاندوآب به کشت گیاهان دارویی شامل ۵.۳ هکتار زعفران، ۷.۵ هکتار گل محمدی و ۱۵.۵ هکتار سایر گیاهان دارویی اختصاص یافته است و سالانه بیش از ۳۳۴ تن انواع گیاهان دارویی در این شهرستان تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير جهاد كشاورزي مياندوآب با بیان اینکه نعنا، پونه، بادرشبو، آویشن، پنیرک و ... گیاهان دارویی غالب شهرستان می باشد که بصورت تر و خشک یا تهیه عرقیات به بازار عرضه می شوند، افزود:  در راستای حمایت از تولیدکنندگان گیاهان دارویی در جریان سال ۹۸ مبلغ ۱۵۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه با عاملیت بانک توسعه تعاون و پست بانک، تسهیلات کم بهره بانکی و مبلغ ۳۸۰ میلیون ریال نیز یارانه بلاعوض دولتی به متقاضیان پرداخت شده است.

ديانتي ادامه داد: توسعه کشت گیاهان دارویی یکی از ظرفیت های بالقوه و ارزشمندی در راستای ایجاد اشتغال در منطقه است. افزایش بازدهی و اررش افزوده گیاهان دارویی در گرو توسعه کشت، بسته بندی مناسب، بازاریابی و برنامه ریزی برای صادرات این محصولات است .

وی با اشاره به اینکه یک کارخانه تولید عرقیات گیاهی و یک واحد خشک کنی و بسته بندی گیاهان دارویی در شهرستان میاندوآب به منظور جذب و فرآوری گیاهان دارویی تولیدی فعال است، تصریح کرد:  همچنین تعداد قابل توجهی از واحدهای تولید عرقیات و گیاهان دارویی خشک و تر بصورت خانگی در شهرستان فعال هستند.

این مسول خاطر نشان کرد: جهت توسعه کشت گیاهان دارویی، طرح ملی توانمند سازی زنان روستایی و عشایری بر اساس زنجیره ارزش گیاهان دارویی در ۵ روستا توسط کارشناسان جهاد کشاورزی در حال اجرا است.

دیانتی ادامه داد: این طرح بصورت الگویی با مشارکت زنان روستایی در قالب ۵ سایت اجرا می شود که سلامت محصول تولیدی یکی از اولویت های مهم طرح است و در جریان سال جاری تعداد ۶ کارگاه و دوره آموزشی– ترویجی با عنوان کشت گیاهان داروئی به مدت ۸۷ نفر روز تاکنون برای زنان روستایی جامعه هدف طرح مذکور برگزار شده و برگزاری دوره های آموزشی تا پایان سال تداوم خواهد داشت.

وی اضافه کرد: علاوه بر این طرح، جهاد کشاورزی اقدام به اجرای طرح اشتغال زایی (روستای بدون بیکار) نموده است که در بین زیر شاخه های اشتغال ۱۲ نفر برای کشت گیاهان دارویی اعلام آمادگی نموده اند که جهت پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی به صندوق کارآفرینی امید معرفی شده اند.

 

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: میاندوآب گیاهان دارویی آذربایجان غربی کشت گیاهان دارویی گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدرضا رضایی، در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

دیگر خبرها

  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!