Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری و مشارکت در راه اندازی و توسعه منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان در سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه همکاری و مشارکت در راه اندازی و توسعه منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان در سفر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با حضور استاندار اصفهان، رئیس دانشگاه اصفهان، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تفاهم نامه به منظور تعیین الگوی همکاری و مشارکت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با دانشگاه اصفهان به عنوان دو نهاد کلیدی علم و فناوری جهت راه اندازی و توسعه مطلوب ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان منعقد شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه سفر خود به اصفهان از ساختمان فرصت و فاز توسعه‌ای شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در جمع فعالان فناور این شهرک بازدید کرد.

ستاری در حاشیه این بازدید گفت: سرمایه‌گذاری‌های جدیدی برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری استان اصفهان انجام شده است که تسهیل‌گر گسترش فناوری در استان هستند.

وی در ادامه افزود: شاهد اتفاقات فناورانه خوبی در این مجموعه هستیم که نشان‌دهنده گسترش فعالیت‌های محققان و فناوران استان است. سرمایه گذاری‌های جدیدی در این شهرک و در دیگر اجزای زیست بوم فناوری و نوآوری در اصفهان انجام گرفته است. همچنین چند تفاهم نامه جدید در این سفر امضاء شد که می‌تواند تسهیل‌گر توسعه فناوری در استان باشد.

ستاری تصریح کرد: دانشگاه اصفهان تصمیم دارد تا ۳۰ هکتار از اراضی متعلق به این نهاد آموزشی را به احداث پارک علم و فناوری اختصاص دهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز سعی می‌کند با اختصاص اعتبار و حمایت از این طرح، فرایند احداث آن را تسریع کند.

معاون علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور در ادامه سفر خود به اصفهان عملیات اجرایی احداث گارک علم و فناوری تجهیزات پزشکی را آغاز کرد.

قرار است در این عملیات اجرایی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با مشارکت بخش خصوصی، پارک علم و فناوری تجهیزات پزشکی و سلامت را راه‌اندازی کند.

این پارک، به عنوان چهارمین پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مساحتی بالغ بر ۲۳ هکتار ایجاد خواهد شد.

پارک‌های علم و فناوری شیخ بهایی، ابوریحان و غیاث‌الدین جمشید، سه پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که اکنون در حال فعالیت هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری معاونت علمی و فناوری دانشگاه اصفهان شهرک علمی و فناوری اصفهان نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پارک علم و فناوری علمی و فناوری معاون علمی راه اندازی رئیس جمهور تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند

به گزارش خبرنگار مهر، ، فاضل احدی پیش از ظهر جمعه در دیدار با بسیجیان فناور اظهار کرد: فناوران به عنوان مرجع دانشی می توانند در زمینه تحقق شعار سال نقش آفرینی کنند و فضای امید و آینده نگری را توسعه دهند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تولید در جامعه زمینه بهره‌مندی آن جامعه از رفاه، آسایش و ایمنی را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: با دست‌یابی به پیشرفت پایدار از مسیر دانشگاه و مراکز علمی فرصت رشد و تولید پایدار نیز مهیا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بحث تولید را با دانش‌بنیان بودن تولید گره زدند به این معنی که اگر قرار است کاری انجام دهیم، مبتنی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان و بر اساس توسعه پایدار باشد.

احدی گفت: با توجه به رویکردهای جدید سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل در سال جدید، باید بیش‌ازپیش در راستای تحقق شعار سال و افزایش شرکت های دانش بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه تولیدی پایدار است که بر پایه فناوری بوده و پشتوانه علمی داشته باشد، افزود: فارغ‌التحصیلان باید متناسب با تخصصی که یاد می‌گیرند، بتوانند ایده‌های علمی خود را در قالب مسئله محوری و هسته سازی تبدیل به محصول، شغل و کسب درآمد کنند تا در جامعه خود نقش‌آفرین باشند یعنی محور اصلی تولید مبتنی بر دانش و دانش‌بنیان باشد تا توسعه پایداری را ایجاد کند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل با بیان اینکه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه، و اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان مأموریت‌های جدید خود در حال فعالیت است، اظهار کرد: توسعه تیم ها و هسته های دانشی و پژوهشی در راستای کشف مسئله و حل آن ها می تواند مشکلات اساسی استان در بخش های مختلف را که منشعب از این مسائل هستند نقش بسزایی ایفا کنند.

احدی با تأکید بر اینکه ضروری است دانشگاه ها و مراکز علمی نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی، کارآمد و متخصص تربیت کند، ادامه داد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، دانشگاه ها و مراکز علمی بایستی دانشجویان را به‌عنوان قوه عاقله کشور با نگاهی بر انسان‌ساز بودن در کنار پرورش و تربیت افراد مفید برای جامعه، مسئله محور بودن به‌ویژه در حوزه فناوری و ایجاد توسعه پایدار، نگاه به درون و ظرفیت‌های جامعه برای تحقق شعار سال تربیت کنند که در سال جاری با جدیت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6082380

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • آغاز مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی در اصفهان
  • انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • تایید انتخاب ۱۰ رییس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد