Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از اجرای ۹ طرح معیشتی و رفاهی از سوی این صندوق برای بهبود وضعیت بازنشستگان و فرزندان آنان و نیز بهبود قدرت خرید آنها در شرایط کنونی اقتصادی خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه صندوق بازنشستگی کشوری، اکبر افتخاری در مراسم رونمایی از درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری و قرعه‌کشی جوایز طرح یاری، افزود: گام اول صندوق بازنشستگی کشوری در این جهت، امضای تفاهمنامه سه‌ جانبه با بانک صادرات ایران و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه تحت عنوان طرح «یاری» در اسفند ماه گذشته بود که طبق آن، در سه مرحله یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به صورت وام کوتاه‌مدت با نرخ سود دو درصد در کارت بانکی بازنشستگان واریز می‌شود تا از این طریق، بتواننداز فروشگاه‌های رفاه به شکل اقساطی کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای گام اول این طرح در فروردین‌ ماه و اردیبهشت‌ ماه سال جاری و بازپرداخت وام‌ها تا پایان تیر ماه، از آغاز مرحله دوم اجرای طرح «یاری» از ابتدای مردادماه به مدت یک ماه و قابل تمدید برای یک ماه دیگر خبر داد و گفت: طبق تفاهمنامه، این طرح تا پایان سالجاری یک بار دیگر هم اجرا خواهد شد و امیدواریم اعطای این تسهیلات در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.
افتخاری اجرای این طرح را نمونه‌ای از کار تیمی میان سه مجموعه بزرگ اقتصادی و اجرایی کشور دانست که به‌سرعت و در کمترین زمان اجرا شد و نشان داد اگر بتوانیم کمک سایر مجموعه‌های اقتصادی کشور را جلب کنیم، حتی در شرایط محدودیت منابع هم می‌توانیم برای بهبود معیشت بازنشستگان منابع لازم را تامین کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه وام ضروری به بازنشستگان به عنوان اقدام دیگر این صندوق در جهت ارائه تسهیلات معیشتی و رفاهی یاد کرد و گفت: رقم پرداختی این تسهیلات از مردادماه از هفت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته و ماهانه به ۲۵هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران پرداخت می‌شود.
وی همچنین از پرداخت ۲۰میلیون تومان تسهیلات وام ازدواج به هزار نفر از فرزندان بازنشستگان در هر فصل خبر داد و تصریح کرد: به‌زودی طرحی برای خرید کالاهای ماندگار و لوازم خانگی بازنشستگان و تکمیل جهیزیه فرزندان آنان با اقساط پنج ساله را نیز اجرا خواهیم کرد.

آمادگی بانک صادرات برای همکاری‌های تازه با صندوق بازنشستگی کشوری
حمید تاجیک رئیس هیات مدیره بانک صادرات ایران هم از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بعنوان مدیری توانمند در استفاده از اهرم‌ها و فضای کسب‌وکار یاد کرد که توانسته امکانات لازم را برای ارتقای وضعیت معیشت و رفاهی بازنشستگان جلب و تامین کند و مشارکت بانک صادرات ایران در طرح «یاری» را هم از منظر مسئولیت اجتماعی و هم ایجاد شبکه‌های مشارکتی اقتصادی برای این بانک مفید و موثر دانست و گفت: ما با سابقه طولانی همکاری با صندوق بازنشستگی کشوری، آمادگی داریم در موارد مشابه دیگر نیز با چنین ابتکاراتی، زمینه ارائه خدمات مشترک به بازنشستگان و خلق ارزش را فراهم سازیم.

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه هم در ادامه این مراسم، با ابراز خوشنودی از عملیاتی شدن بسیاری از ایده‌های صندوق بازنشستگی کشوری با وجود محدودیت‌های مالی و سیستمی موجود در کشور گفت: این اتفاق، یک درس و تجربه مدیریتی برای همه ماست که در زمان محدودیت و تحریم و شرایط نامناسب اقتصادی ناشی از کرونا، باز هم می‌توان با ایده‌های خلاقانه و ابتکارهای مدیریتی، اقدامات مناسبی را برای خدمت‌رسانی به مردم و به‌ویژه بازنشستگان صورت داد.
رسول محمدی با اشاره به توجه ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، طرح «یاری» را شاخص‌ترین اقدام این فروشگاه در حوزه رفاهی دانست و گفت: برای اجرای این طرح، کار بزرگی در حوزه IT صورت گرفت و طی یکی دو روز و بدون نیاز به صدور کارت اعتباری جدید، منابع مالی به کارت پرداخت حقوق بازنشستگان واریز شد.
نماینده بازنشستگان هم در این مراسم با قدردانی از اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری، بانک صادرات و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در اجرای طرح «یاری» از بازتاب مثبت این اقدام در میان بازنشستگان خبر داد و گفت: اقدامات دیگر صندوق بازنشستگی همچون افزایش رقم وام ضروری و سرانه بیمه درمان و مهمتر از همه پیگیری جدی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، نشانه تحرک و فعالیت ویژه‌ای است که در دوره مدیریت جدید شاهد آن هستیم.
سیدحسین قریشی که ریاست کانون بازنشستگان سازمان برنامه و بودجه کشور را برعهده دارد، اعلام کرد: امکانات رفاهی که پیش از این صرفا به شاغلان اعطا می‌شد، امسال برای نخستین بار در لایحه بودجه آمد و مشکلات اجرایی آن هم با بخشنامه دکتر نوبخت، ریاست سازمان برنامه و بودجه، رفع شد.
وی در ادامه به مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری پیشنهاد کرد که دو طرح را برای افزایش ارقام بیمه عمر و حوادث و بیمه دندانپزشکی بازنشستگان را نیز در دستور کار قرار دهد و با همکاری موسسات بیمه‌ای آنها را عملیاتی کند.
نماینده بازنشستگان همچنین از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا توجه بیشتری به صندوق بازنشستگی کشوری داشته باشد تا هم جایگاه این صندوق ارتقا یابد و به شکل سازمان درآید و هم حمایت‌های این وزارتخانه بیش از پیش متوجه این نهاد مهم شود.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری فروشگاه های زنجیره ای رفاه بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد

شورای برنامه‌ریزی و تولید گروه اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در نخستین نشست سال ۱۴۰۳ تازه‌ترین وضع تولید در شرکت‌های اصلی این گروه را بررسی کرد.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه این صندوق‌ در نخستین نشست شورای عالی تولید در سال ۱۴۰۳ با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: اولویت در بخش تولید، استفاده بهینه از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، با مدنظر قرار دادن شرایط خوراک و مواد اولیه است.

وی با یادآوری ماهیت غیردولتی مجموعه گروه اقتصادی صندوق‌ها، افزود: شرکت‌های تولیدی گروه اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی وابستگی بودجه‌ای و مالکیتی به دولت ندارند، از این‌ رو این مجموعه‌ پویا برای حرکت در مسیر جهش تولید با شعار سال همخوانی زیادی دارد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت اظهار کرد: تولید به‌دلیل ماهیت ضد تورمی، اثر قابل توجهی بر سیستم‌های اقتصادی می‌گذارد و بسیار ارزشمند است، از این‌ رو فرآیند تولید اقتصادی در شرکت‌های گروه اقتصادی صندوق‌ها با ساختاری بهینه هدف‌گذاری شده است.

بیات تصریح کرد: حداکثر ظرفیت بهینه به معنای مقدار تولیدی است که با ظرفیت‌های نصب‌شده و فروش متناسب باشد، چون هدف نهایی از تولید در بنگاه‌های اقتصادی ازجمله صندوق‌ها، کسب سود اقتصادی است.

وی پیگیری و تمرکز بر طرح‌های در حال اجرا در غرب و جنوب کشور ازجمله الفین کنگان و واحدهای پایین‌دستی آن و پتروپالایش دهلران را در چارچوب جهش تولید دانست و افزود: انشاء‌الله با بهره‌برداری از این طرح‌های توسعه‌ای، در بخش مرتبط با صندوق‌ها، عملاً شعار سال محقق می‌شود.

 رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت بر ضرورت بررسی میزان تولید در شرکت‌هایی که صندوق‌ در آن‌ سهامدار است، تأکید کرد و گفت: منطقی است در هر کجا که صندوق سهامی دارد میزان تولید و سود آن را ارزیابی کنیم.

بیات در این نشست، از مدیران عامل نفت‌ جی و نفت سپاهان خواست گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه بازاریابی منطقه‌ای را تدوین و ارائه کنند و افزود: دیپلماسی اقتصادی کسب‌وکار رکن جهش تولید است، بنابراین برنامه‌های بازاریابی و فروش باید متناسب با ویژگی‌های بازارهای هدف باشد.

وی بودجه‌ریزی واقع‌بینانه را با اهمیت دانست و اظهار کرد: شاخص ارزیابی عملکرد و بودجه، پیش‌بینی‌شده است، از این‌ رو بنگاه‌های اقتصادی باید از تغییر بودجه سالانه پرهیز کرده و به‌جای تغییر صورت‌مسئله، دلایل احتمالی تحقق نیافتن برنامه و بودجه را آسیب‌شناسی کنند.

افزایش تولید پتروپالایش کنگان

در ادامه این نشست، حمید قادری، مدیرعامل شرکت پتروپالایشگاه کنگان با تشریح آمار و ارقام عملکرد ماه گذشته و ارزیابی وضع تولید در سال 1402 در این مجموعه افزود: اهتمام این مجموعه صنعتی در سال پیش تولید حداکثری با در نظر گرفتن شرایط خوراک و توان و کشش بازار بود که افزایش هشت درصدی تولید نسبت به سال پیش از آن (1401)، مؤید تحقق این رویکردها در پتروپالایش کنگان است.

محصول تازه نفت جی

محمود نیکوسخن، مدیرعامل شرکت نفت جی نیز در بخش ارزیابی وضع تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ و ماه گذشته، گفت: تا پایان خردادماه قیر گوگردی به سبد محصولات این شرکت افزوده و سبب کاهش قیمت تمام شده می‌شود.

رکوردهای تازه در نفت سپاهان

در ادامه این نشست، فرهاد امین‌دهقان، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان گفت: این شرکت پارسال با تغییر در حجم تولید و فروش به رکوردهایی تازه دست یافت.

وی افزود: فروش ۸۹ هزار و ۶۳۶ تن انواع محصول در بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ رکورد تازه‌ای برای نفت سپاهان در ۱۰ سال گذشته بوده است، همچنین پارسال رکورد سالانه فروش به مقدار ۷۴۱ هزار تن جابه‌جا شد.

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با بیان اینکه در تولید روغن صنعتی، مقدار تولید، چهار برابر ماه‌های گذشته است، اظهار کرد: در مجموعه محصول‌های صادراتی، رتبه یک بازار برای نفت سپاهان ثبت شده است، همچنین در سال ۱۴۰۲ در بعضی از محصولات، این مجموع به رتبه نخست فروش داخلی دست یافت.

بر پایه این گزارش، حمیدرضا توسلی، مدیرعامل شرکت سروک آذر نیز به‌عنوان یکی از شرکت‌های تولیدی گروه صندوق‌ها، تازه‌ترین وضع تولید و درآمد این شرکت و اقدام‌های انجام‌شده در تحقق مطالبات را  تشریح کرد.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • حقوق فروردین ماه بازنشستگان بر چه اساسی پرداخت می شود؟
  • حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»
  • تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد
  • فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی | دانلود سریع فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی + لینک ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان my.medu.ir